Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ne samo ukus, aftertejst. I ne mogu da pijem espreso sa krš kremom i aromom. Te jeftine kafe bar koje sam probao, neke francuske, imaju uvek krš kremu, a ni telo ni srce onda po pravilu ne valjaju.Routasydan napisao:Ove Rioba kapsule su izgleda za Nespresso, cena im je 30 RSD, deluje kao dobra varijanta, samo pitanje je kakav je ukus
Strava fora su one Rioba čokoladice za "uz kafu", kesa sa 100 komada je oko 500 RSD
50g. pa brate je*o si mu kevu.nidza napisao:Proverite rok trajanja dopunjujućih kapsula. Izguraju par desetina kafa i pitanje da li se isplati.
Za čišćenje aparata preporučujem periodično običan limuntus u kesici. Preporodi ga. Pretpostavljam da ništa drugo i nije u kesicama što prodaju za namensko čišćenje, samo mnogo skuplje. Šuknuo sam mu 50g kesicu, čist overkill, nema potrebe više od 10-15.
Konkretno za DG sam tražio iskustva korisnika svojevremeno, pa je isplivala slična priča za sve slične aparate. Odustao zbog upitne isplativosti (4-5€ kapsula za 30-50 kafa, _bez_ kafe), a i pojavila se u međuvremenu patrona koja mi se baš svidela (Ristretto Ardenza).ftj napisao:nidzo jel pricas o nespresu? jel imas preporuku za dopunjujucu kapsulu ili imas obican aparat?
15-20 dinara ti je kesica limuntusa ona manja, ova ogromna od 50 grama (cirka 5 čišćenja) ti je 35 dinara u Rodi.Routasydan napisao:Ja sam kupio na Nbg kod Arene Krupsov prašak za čišćenje aparata. Ima u tabletama (10 kom 1000rsd) i prašak (dve kesice praška 700 RSD).