Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
Re: Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
Ja letim po ovakvom asfaltu, uopšte se ne kajem 

Neke ulice po BG su gore od ovoga, a idem svaki dan njima.
Plavu bi trebalo uporediti sa onom preko Mionice (čak i preko Obrenovca i Uba, umesto Ibarskom).
Nisam siguran da li uopšte treba da razmatraš crvenu varijantu preko Kovačice.Darko napisao: Da li neko zna kakva je deonica obelezena plavom bojom?
Plavu bi trebalo uporediti sa onom preko Mionice (čak i preko Obrenovca i Uba, umesto Ibarskom).
Kad god vidis takav put zapitas se sta bi rekao pokojni Kolin MekRe u toj situaciji i das gas.
Kako sam ja reli vozio po magistrali kod Topole 2014,put kao u Nagasakiju leta gospodnjega 1945. samo bude small jump ahead.
Kako sam ja reli vozio po magistrali kod Topole 2014,put kao u Nagasakiju leta gospodnjega 1945. samo bude small jump ahead.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ne znam za bg ali u ns nisam nikad video ulice u takvom stanju.
Taj put preko mionice. To je daleko za nas koji idemo ns-sabac-valjevo ili ne?

Taj put preko mionice. To je daleko za nas koji idemo ns-sabac-valjevo ili ne?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Darko napisao:Nije tebi brate lako

Kupite neki normalan auto (built tough), a ne te seka perse.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Što bi se reklo u narodu, on štedi francuza jer je mekan trap, a ja japanca jer su skupi delovi 

Darko napisao:Thanks but no thanks. Ovo je previse za mene, makar bilo samo i 10km.
Zato i pitam za plavo oznacen put 176. U kakvom je on stanju.
Baš naprotiv. Gas i teraj!grujicd napisao:Što bi se reklo u narodu, on štedi francuza jer je mekan trap, a ja japanca jer su skupi delovi
@Darko
Ovakav je i uspon na Iriški, pa nije problem.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ma kakvi ni blizu nije los iriski, mozda samo vizuelno na slikama lici.
Ovde prema Db, pola enterijera klapara na novom autu, mozda Because "Dacia", ali nigde u dosadasnjoj vozackoj karijeri nisam vozio tako losom deonicom (osim onaj stari komad starog puta bg-ns).
Zato i pitam za onaj plavi put, ako je barem upola bolji, onda treba ici njime jer je skoro ista razdaljina.
Ovde prema Db, pola enterijera klapara na novom autu, mozda Because "Dacia", ali nigde u dosadasnjoj vozackoj karijeri nisam vozio tako losom deonicom (osim onaj stari komad starog puta bg-ns).
Zato i pitam za onaj plavi put, ako je barem upola bolji, onda treba ici njime jer je skoro ista razdaljina.
Krecem u nedelju za Divcibare, pa mogu da ti javim stanje na putu
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
Nema nikakvih problema od Mionice do vrha gore, sad sam bio
Grujo, gde ima gore da se lepo jede?McGruja napisao:Nema nikakvih problema od Mionice do vrha gore, sad sam bio
Sent from my SM-J500FN
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I ja sam Gruja pa mogu da odgovorim 
Imaš lika u onom centralnom delu kod pijace, zove se Živko, vrti jagnjiće i prasiće, često i nešto ispod sača, itd. Ne možeš da ga promašiš. Mislim da peče za par tih kafana okolo. Njega pitaš kad će biti gotovo, u koju kafanu da sedneš i razvališ se od vruće jagnjetine.

Imaš lika u onom centralnom delu kod pijace, zove se Živko, vrti jagnjiće i prasiće, često i nešto ispod sača, itd. Ne možeš da ga promašiš. Mislim da peče za par tih kafana okolo. Njega pitaš kad će biti gotovo, u koju kafanu da sedneš i razvališ se od vruće jagnjetine.
I pekara pored, samo pazi jer ne radi pre 7