1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Jel zna neko ona pravila na granicima, koliko sme zestokog pica, koliko piva, koliko vina, koliko goriva u kanisteru, sme da se prenosi preko granice?
I da li je to vezano za pasos ili za vozilo?
Ranije je bilo po pasosu dve steke cigara, a za gorivo 20l, sad cujem da je 10l. Da li to zavisi od granice, ili je isto na svima? Pre svega madjarska, hrvatska, bosna, to me zanima, ostale granice ne.
I da li je to vezano za pasos ili za vozilo?
Ranije je bilo po pasosu dve steke cigara, a za gorivo 20l, sad cujem da je 10l. Da li to zavisi od granice, ili je isto na svima? Pre svega madjarska, hrvatska, bosna, to me zanima, ostale granice ne.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bila je pre dozvoljena litra zestokog po pasosu. Ne znam sad.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
boks cigara po osobi, za alkohol nisam siguran
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Da li je još uvek potreban zeleni karton za Makedoniju ili su možda napravili neki sporazum (bilo je neke priče)?
Never Say Never Again
BIH i MK su ostale jedine da je i dalje potreban
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Hvala!
Dve najjače države Bosna i Makedonija
, slepci i mi i oni, mogli su napraviti sporazum, bar smo nekada bili ista država. 
Dve najjače države Bosna i Makedonija

Never Say Never Again
Ne mogu da ti opisem koliki je smor kad se za 7 auta kupuje zeleni karton zarad jednog ili dva prelaska godisnje u neku od tih drzava... Za H, CRO i BG koje su nam najbitnije, naravno ne treba...
Pa zato su i ostavili, jer 90% koji idu u inostranstvo iz Srbije ide ili u BIH ili kroz MK do Grcke 
Tako da 90% i dalje mora da kupi zeleni karton, iako su kao ukinuli za gomilu zemalja.

Tako da 90% i dalje mora da kupi zeleni karton, iako su kao ukinuli za gomilu zemalja.

mora, meni su trazili pre par dana na ulasku u mk...profesorPROST napisao:Da li je još uvek potreban zeleni karton za Makedoniju ili su možda napravili neki sporazum (bilo je neke priče)?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa to bi bilo logike da se nasi pitaju o tome, al to je do njih ne do nasnikaragva napisao:Pa zato su i ostavili, jer 90% koji idu u inostranstvo iz Srbije ide ili u BIH ili kroz MK do Grcke
Ih, kao mi nemamo nikakvog uticaja 
Pa ista su osiguranja i tamo i vamo, sve je to ista bagra

Pa ista su osiguranja i tamo i vamo, sve je to ista bagra

U subotu sam stavio nove plocice nazad i malo forsirao kocenje autom, onako malo vise 
U jednom trenutku sa ~100km/h sam krenuo naglo da kocim, bas naglo, da upalim abs, ali nije se upalio, nego mi je kocnica nekako propala, ne jako, samo moja iskusna noga je to osetila
, i primetio sam da je auto imao duzi zaustavni put.
Jel moguce da sam pregrejao kocnice ulje ili sta vec?
Ili je ulje mozda za zamenu?

U jednom trenutku sa ~100km/h sam krenuo naglo da kocim, bas naglo, da upalim abs, ali nije se upalio, nego mi je kocnica nekako propala, ne jako, samo moja iskusna noga je to osetila

Jel moguce da sam pregrejao kocnice ulje ili sta vec?
Ili je ulje mozda za zamenu?
A mozda si i malo spalio plocice, ne treba to odmah forsirati, kad se stave novi diskovi ili plocice, mora lagano dok ne legne
Dobro ko ce to cekati 
Smrdelo je iz tockova na paljevinu.
Sad su legle

Smrdelo je iz tockova na paljevinu.
Sad su legle

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Zna li neko kako se zove ovaj ventil? Da li se kupuje na neki "fi"?
Svi imaju EK, za plasticne cevi i tako to...
E sad, moram zameniti ventile sada, a kada budem menjao sve cevi, onda cu stavim i te nove...