Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od sebekkg »

da. i meni je tako samo zbog zadnjih svetala. ostalo je ok.

pa jeste uvek bio superb sa prostorom za klasu vise od konkurenata. Tako je bilo i sa prvim. Napravljen na platformi passata, a vise prostora nazad nego i on i ostali konkurenti. Tako je i sada, i jos ima onaj odlican enterijer. Da ne tupimo sada svi, jer postoje normalno razlicita misljenja/afiniteti... Ali vise prostora ima u superbu, a sto se tice enterijera i eksterijera tu vec sada treba vagati. Lepa je insigia , ali nekako mi je previse napadna instrumentalka, sa kao 1000 dugmica, i stvara mi konfuziju. Vise volim da je to pametno osmisljeno i taman onoliko prekidaca i tockica koliko ti treba, kao npr bmw.audi/mozda merc. Pa bih samo zato pre uzeo superb. Dok moja devojka kada vidi insigniu na ulici okrece , ko mi kad vidimo lambo :D.
Slika
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Delija napisao:Sa mojih 192-3 cm kad sednem napred nazad moze da sedne maksimalno omanje dete do 10 godina starosti.
Pored toga, nazalost, i napred nije previse komforno, napada me plastika (istina ne losa) sa svih strana - Superb ima daleko vise prostora u kabini, a isto vazi i za Mazdu 6, kad sam je vec pominjao. Ni Accord nije mnogo bolji od Insignia-je - osim napred.
+1
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

@elMaestro Pogledacu sutra pa cu napisati.

@DW insignia je dobar auto, ali po meni to ne moze da se poredi sa superbom. Duzina superba i insignie je ista, a prostor za noge u insigni je u klasi golfa, a da ne pricamo sto covek visi od 180 dodiruje krov glavom. ;) Jednostavno superb je prava limuzina i po prostoru i po spoljasnjem izgledu koji nije previse naporan, a insignia je nesto ne odredjeno (po mom nekom misljenju) :kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Day Walker napisao:Cekaj hoces da kazes da Civic ima vise mesta od Insignie i da ce se neko nakon duzeg putovanja osecati bolje npr u Civicu nego Insignii?
Malo mi ne pije vodu, al dobro, tvoje misljenje i ja ga postujem :pivo:
Civic ima vise mesta i od Insignia-e i od Accord-a. Pisao sam vec o tome.
Jeste malo na racun kracih sedista nazad, ali opet.

Ako ne verujes za prostor - probaj sam. To je bar najlakse.

Na sajmu sam isprobao sve zivo uporedo... :)
U klasi ubedljivo najvise mesta ima Latitude.

BTW, poredjenje vrseno sa spustenim sedistem i blago zavaljenim - onako kako meni prija da vozim jer jedino tako ima smisla da bilo sta poredim.

Uostalom, neka kazu drugi ljudi svoje misljenje - sigurno nisam jedini ovih gabarita ko je to "testirao".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Insignija je bila jedan od jacih izbora za slubena kola u firmi prijatelja, i kada su otisli cetvorica na test voznju zalili su se da su lupali glavama u krov pozadi..
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pozz svima sa grcke granice :)

Dusane, Insignia i Superb nikako nisu za poredjenje jer su namenjena totalno drugcijim kupcima..
Samo sam dao primer zbog cene..
Inace nikada ne bih uzeo superb pre Insignie, ne zato sto je Opel vec zato sto izgleda neuporedivo bolje... A i kvalitet iste je dokazan ;)
LM, vecina limuzina sa zakosenim krovom ima problem sa udaranjem glave o krov, ali mene kao vozaca to i ne interesuje, kad i onako vozim 2 puta mesecno nekoga na zadnjoj klupi :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Srećan put i uživaj. Pusti bre Superb i Insigniu. ;)
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

elMaestro napisao:@Dušane, koja je cena za karavan u približnoj opremi? Suberb je jedan od retkih auta kod kojih mi je karavan lepši od limuzine.
Karavan verzija u tom paketu opreme 26.000e.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Subaru Forester za 19.990 evra

Subaru organizuje letnju prodajnu akciju od 1. do 31. avgusta 2012. godine.

Svi oni koji odluče da kupe Subaruov terenac Forester moći će da iskoriste letnji popust koji se kreće od 1.000 do čak 4.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, u zavisnosti od modela, nivoa opreme, vrste motora i godine proizvodnje.

Tako će Subaru Forester sa benzinskim motorom 2.0 i 5-stepenim manuelnim menjačem koštati od 19.990. evra, dok će cena „dizelaša“ sa dvolitarskim motorom i 6-stepenim ručnim menjačem biti od 25.990 do 27.990 evra, u zavisnosti od opreme, naravno, sa svim porezima i carinom, u dinarskoj protivvrednosti.

Treba napomenuti da se radi o ograničenoj količini vozila koja se nalaze na skladištu u Beogradu pa je isporuka moguća odmah po uplati, a dobri poznavaoci Subaru modela već znaju da svi modeli ovog japanskog proizvođača imaju ugrađen “bokser“ motor sa niskim težištem koji uz simetrični pogon na sve točkove nudi vrhunsku upravljivost i bezbednost u vožnji.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
BobRock
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014

Post od BobRock »

Pajo na potezu si :mrgreen:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Imaš na zajam 25.000 eura.
Vratim ti majke mi. :kezo:

Koliko god Subaru i dalje bio nešto posebno počeo je da gubi na idntitetu onog trenutka kad je počeo da pravi vrata sa ramom stakla i pao je u mojim očima.
Imače imaju oni ovakve akcije svake godine.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Slika

Male stvari čine život velikim.
Novi Audi A1 Sportback sa 5 vrata i sa vrhunskom opremom uz atraktivan izgled, nudi novi doživljaj luksuza, uživanja i praktičnosti u segmentu malih gradskih automobila.
Uz najmoderniji TFSI motor sa serijskim Start-Stop sistemom, A1 Sportback otvara pred vama potpuno novi doživljaj uživanja u vožnji i životu.

A1 Sportback 1.2 TFSI 86KS u Attraction paketu opreme po novoj ceni od samo 15.499€ sadrži i LED unutrašnje osvetljenje, kožni multifunkcionalni sportski trokraki volan, tempomat, Concert radio, naslon za ruku i još mnogo toga…
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Toyota Yaris po superceni!

U prodajnoj mreži u Srbiji, od danas su u ponudi bogato opremljeni modeli Toyota Yaris po specijalnim cenama i uslovima koji uključuju garantni rok od 5 godina bez ograničenja pređene kilometraže, 5 godina Toyota Eurocare, odlične uslove finansiranja do 5 godina i mogućnost kupovine ’staro za novo’.

U specijalnoj ponudi ograničene količine vozila su modeli Yarisa sa 1.0 VVT-i benzinskim motorom, 5 vrata i Luna paketom opreme po ceni od 9.990 evra, i sa 1.33 VVT-i benzinskim motorom, 5 vrata i Luna paketom opreme po ceni od 10.990 evra.
Paket opreme Luna uključuje ABS, EBD i BA sisteme, vazdušne jastuke, bočne vazdušne jastuke, klima uređaj, centralno zaključavanje sa daljinskim upravljanjem, električno podesive spoljašnje retrovizore, MP3 CD radio sa RDS-om i 6 zvučnika, AUX i USB priključke.

Po neverovatnoj ceni od 11.600 evra u ponudi je Yaris sa 1.33 VVT-i benzinskim motorom, 5 vrata i Sol paketom opreme, koji dodatno na paket opreme Luna, uključuje Toyota Touch – 6.1 inčni ekran u boji osetljiv na dodir sa kamerom za vožnju unazad, Bluetooth® sistem za telefoniranje i prenos muzike kao i komande za upravljanje telefonom na upravljaču.

Sva vozila su raspoloživa za isporuku odmah.
Slika Slika
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

Toyota Aygo sada za samo 6.290 evra

U prodajnoj mreži Toyote u Srbiji od danas važe specijalne cene za ograničenu količinu modela Toyota Aygo po specijalnim uslovima. Specijalni uslovi uključuju produženi garantni rok na 5 godina bez ograničenja pređene kilometraže, zatim 5 godina Toyota Eurocare usluge pomoći na putu, odlične uslove finansiranja do 5 godina i mogućnost kupovine "staro za novo".

U specijalnoj ponudi je Toyota Aygo sa 1.0 VVT-i benzinskim motorom / 3 vrata po ceni od 6.290 evra*, koji pored bogatog sigurnosnog paketa (ABS, EDB, BA, CBS), sadrži i progresivni servo upravljač podesiv po visini, branike u boji vozila, svetla podesiva po visini.

Po neverovatnoj ceni od 7.690 evra* u ponudi je Aygo sa 1.0 VVT-i benzinskim motorom, 5 vrata i GO paketom opreme, koji dodatno uključuje ručni klima uređaj, električne podizače prednjih stakala i centralno zaključavanje sa daljinskom komandom.

Isporuka odmah.

*U cene je uračunato 100.000 dinara subvencije Fonda za zaštitu životne sredine za hibridna vozila i vozila sa emisijom CO₂ manjom od 100 g/km

PR Toyota
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ali ove varijante bez klime....
1400 kinti klima, ccc

Sent from my Commodore 128
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Odgovori