Ljubitelji satova?
Re: Ljubitelji satova?
Ja volim veće ne i velike satove. Šta ću kad su mi šake ko lopate.
Re: Одг: Ljubitelji satova?
Ma ima prevelikih. Jbt ko vodomer.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Širi prečnik od 40mm je samo za ljude sa ekstremno širokim zglobom, a sada se masovno nose satovi šireg prečnika.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Niti imam širok zglob, niti pratim trendove, niti mi se dopadaju. Ko Insin budilnik da sam stavio. Not my cup of tea. 

Širim haos!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Za koji dan uzimam još jedan sat iz Casio Edifice kolekcije, posle EF-550.
Ova dva modela (EF-539 i EF-540) su mi u najužem izboru. Cena ~20000din.

Ovaj mi se opasno svideo ali je cena oko 80000, a toliko ne bih sada dao. Mada na ruci izgleda moćno.

Sent from my Sirona C1 treatment center
Ova dva modela (EF-539 i EF-540) su mi u najužem izboru. Cena ~20000din.

Ovaj mi se opasno svideo ali je cena oko 80000, a toliko ne bih sada dao. Mada na ruci izgleda moćno.

Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
I ja sam hteo da uzmem A1000 ali mi se nije svideo na ruci...pored toga cena je prejaka za jedan Casio.
U toj cenovnoj klasi je Tissot T Touch II meni licno, bolji izbor.
U toj cenovnoj klasi je Tissot T Touch II meni licno, bolji izbor.
Ne slazem se da je cena prejaka tj bar be zbig razloga koji si naveo. Sat je po svemu vrhunski i to sto je Casio ne treba mu uzimati za zlo 

Ma ne uzimam mu za zlo, sa tehnicke strane su to vrhunski satovi ali smatram da je 500 chf gornja granica za njihov top model...750-800 je vec puno.
Inace obilazeci prodavnice ovde da ga pogledam, jedva sam ga nasao...kad je u pitanju Casio, drze modele do max 200 chf i ako u istoj radnji, u drugoj vitrini imas svajcarske satove od preko 2000.
Inace obilazeci prodavnice ovde da ga pogledam, jedva sam ga nasao...kad je u pitanju Casio, drze modele do max 200 chf i ako u istoj radnji, u drugoj vitrini imas svajcarske satove od preko 2000.
Pa to ti kazem, po cemu je nornalno svajcarski satovi lagano kostaju preko 2000chf a ovaj casio koji je po svemu bolji od njih pola ne sme da bude prekob 500chf.
Inace baci pogled na Casiovu exclusivnu seriju satova, nesto tipa nautilus il kako li se vec zovu. Kostaju po par hiljada...
Edit: Oceanus, nije nautilus
znam da ima neke veze sa morem 
Inace baci pogled na Casiovu exclusivnu seriju satova, nesto tipa nautilus il kako li se vec zovu. Kostaju po par hiljada...
Edit: Oceanus, nije nautilus

- methane.master
Ja sam mislio da tamo izbacuju iz radnje kad tražiš Casio. Bez zezanja.Floyd napisao:Ma ne uzimam mu za zlo, sa tehnicke strane su to vrhunski satovi ali smatram da je 500 chf gornja granica za njihov top model...750-800 je vec puno.
Širim haos!
@Laki
Lep je ovaj Oceanus.
Nemam ja nista protiv japanskih satova...znam da i oni imaju premium serije, mada za Casio nisam znao ali opet Edifice su "obicni" satovi. Pa i tvoj je kad si ga kupio bio top ili medju top modelima pa nije kostao ni blizu ovoj cifri.
Sto se svajcaraca tice i njih ima jeftinijih i skupljih...T Touch II je skup zbog funkcija a i zato sto je popularan.
Casio kao sto rekoh, nisam primetio da je nesto popularan ovde...
@methane
Pazi, to mozda i jeste tako u onim radnjama gde prodaju IWC, Piguet, Patek, Zenith i sl.
Casio se prodaje u obicnim prodavnicama satova koje se nalaze u svakom trznom centru, kao i Tissot, Certina, Victroinox itd.
Lep je ovaj Oceanus.
Nemam ja nista protiv japanskih satova...znam da i oni imaju premium serije, mada za Casio nisam znao ali opet Edifice su "obicni" satovi. Pa i tvoj je kad si ga kupio bio top ili medju top modelima pa nije kostao ni blizu ovoj cifri.
Sto se svajcaraca tice i njih ima jeftinijih i skupljih...T Touch II je skup zbog funkcija a i zato sto je popularan.
Casio kao sto rekoh, nisam primetio da je nesto popularan ovde...
@methane
Pazi, to mozda i jeste tako u onim radnjama gde prodaju IWC, Piguet, Patek, Zenith i sl.
Casio se prodaje u obicnim prodavnicama satova koje se nalaze u svakom trznom centru, kao i Tissot, Certina, Victroinox itd.
- methane.master
Pa to mi liči na scenu iz nekog starog filma, kada lik dolazi u Brazil, na aerodoromu carinik mu otvara prtljag i nalazi teglu instant kafe i zove kolegu da vidi šta je gringo spakovao.Floyd napisao: @methane

Širim haos!
Ja imam EF-552 i bas mi se dopada. Jedino mi je cena za 550 povisoka, ja sam ih cini mi se nalazio u jeftinije. Mozda je do narukvice?steva_anya napisao:Za koji dan uzimam još jedan sat iz Casio Edifice kolekcije, posle EF-550.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Stevo pogledaj ovo
Mene odusevljava sat sto ga vise gledam
http://www.kupujemprodajem.com/Casio-Ed ... d=22119857
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Mene odusevljava sat sto ga vise gledam
http://www.kupujemprodajem.com/Casio-Ed ... d=22119857
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Ovaj je meni licno najlepsi iz Edifice serije.