GPS navigacija
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: GPS uredjaji
Ovaj izgleda odlicno ! Deluje cvrsto. Samo smara me Kupindo, moram da vidim ima li ga u nekoj maloprodaji.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Narucio sam ovaj. 

Evro i po ovakvi slični koštaju na Aliju. Ja sam više komada poručio i razdelio drugarima, ništa bolje nisam video još, a pogotovo za tu kintu.
Drži Note bez ikakvih problema, ne mora da se naslanja na tablu. Odličan, jednostavan patent. Teško može da se slomi.
Imam ja ovakav, čim sunce ugreje staklo nosač se odlepi...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Moze biti isti model, a iz dve ture pa da ne bude isti, Kina... Plus sto tih sa stipaljkom ima u sto slicnih varijanti.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovaj kineski izgleda jeftinije, ali se ne odlepljuje. Drugačije rešenje ima lepljenja, nije zavrtanje, nego ima neku polugicu. Slikaću posle, od mene totalna preporuka. Stoji zalepljen godinu dana barem.
Nikako na zavrtanje.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Ja sam uzeo slican ovome preko ali-a, za G2.Kaci se na ventilaciju.Meni je dobar.http://www.aliexpress.com/item/New-Arri ... 4.1.KrDQy0
Kolega mi ima ovakvu navigaciju: Runnung on iGo navigation
Da li neko ima iskustva sa mapama?
Da li neko ima iskustva sa mapama?