Felne - kupovina i razne informacije
Re: Felne - kupovina i razne informacije
O tome se i radi. Ti da si cvrsto odlucio da ih prodas morao bi cenu da smanjis. Ovako mozes da drzis i 2 godine, jer ti zivot, ili neke bitn stvari ne zavise od tih para.
Drugar je prodavao auto vise od godinu dana na taj nacin. Ali to onda nije realno, ako stoji u oglasu vise od godinu dana da bi se prodalo. Na to mislim. Dakle one vrede toliko, ali tesko ce se za te pare prodati...
Drugar je prodavao auto vise od godinu dana na taj nacin. Ali to onda nije realno, ako stoji u oglasu vise od godinu dana da bi se prodalo. Na to mislim. Dakle one vrede toliko, ali tesko ce se za te pare prodati...
pa gume koje su stavljene pre mesec dana kostaju preko 1100eura... sto znaci da ja ako bi ih prodao za 1200e taj neko bi dobio 4 felne za 100e ... pre ce da mi stoje u garazi 5god ako treba nego da ih poklonim nekom 
nije godinu dana nista... pa ja sam A3 prodavao 2-3god (a i dalje mi niko ne veruje za koliko sam ga prodao
)
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

nije godinu dana nista... pa ja sam A3 prodavao 2-3god (a i dalje mi niko ne veruje za koliko sam ga prodao

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Tebi je onda najbolje da i A5 odmah stavis na oglase ako planrias da ga menjas za 3-4 god 
U mom slucaju je bolje dati auto za cenu koja ce odmah / brzo naci kupca nego ga cuvati i cekati dobru priliku...pa on dok stoji jede 100e mesecno samo za parking

U mom slucaju je bolje dati auto za cenu koja ce odmah / brzo naci kupca nego ga cuvati i cekati dobru priliku...pa on dok stoji jede 100e mesecno samo za parking

koliko je pametno prosiriti centralnu rupa na felnama
prodaje decko od koga sam kupio rotor, OEM RS4(skinute bas sa RS4), 9x19, ET29... samo sto je centralna 57.1 a meni je 66.6
ta varijanta mi bas odgovara posto bi dobio felne koje su mi najlepse, jeste da su 19" ali bi bar mogao da prebacim nove michelin gume, a isti set 20" sa novim michelin gumama bi me kostao bar 1500e vise,a mozda i 2000e vise...
ili da ostavim ove "Y" 19zoll i ne diram nista... skoro 2 meseca se kotrljam na istim felnama, ne mogu vise da ih gledam

postajem Händler Audi felni

prodaje decko od koga sam kupio rotor, OEM RS4(skinute bas sa RS4), 9x19, ET29... samo sto je centralna 57.1 a meni je 66.6

ta varijanta mi bas odgovara posto bi dobio felne koje su mi najlepse, jeste da su 19" ali bi bar mogao da prebacim nove michelin gume, a isti set 20" sa novim michelin gumama bi me kostao bar 1500e vise,a mozda i 2000e vise...
ili da ostavim ove "Y" 19zoll i ne diram nista... skoro 2 meseca se kotrljam na istim felnama, ne mogu vise da ih gledam

postajem Händler Audi felni

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
|Mozes slobodno, samo da to odradi krsteni strugar.
hvala
pa cuo sam da to mnogi rade, ali meni nekako deluje nesigurno... drugi problem je sto se neko nasao pametan da ih ofarba u crno
tako da bi morao da ih opet farbam u fabricku boju...

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Na glavcinu-centralnu rupu, naleze, srafovi drze.
znam ali ne znam da li na svakoj felni ima dovoljno mesta da se prosiri?
da ne pukne taj deo izmedju centralne rupe i srafova...
da ne pukne taj deo izmedju centralne rupe i srafova...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Kao sto Dag rece, samo odnesi kod proverenog bravara i on ce ti reci da li moze ili ne. Retko gde se desi da je taj zid toliko mali da ne moze da se centralna rupa prosiri za koji deo ili milimetar.
Gde bih mogao kod nas da nadjem da uzmem M felne,posto Schnitzer,sigurno nema...?I po mogucstvu da ne budu 20,vec 19 inca...
820e komad ili sve ,komplet?
nemoj da stavljas kineske felne nadji polovne OEM
ako mislimo na iste, cena je za sve 4...

ako mislimo na iste, cena je za sve 4...
I bilo mi je sumnjivo,zasto je tako malo... Gde da nadjem te polovne...
ADrei,ovsde ocekujem tvoju pomoc,jer su felne definitivno tvoj fah
ADrei,ovsde ocekujem tvoju pomoc,jer su felne definitivno tvoj fah