Kazu mi prosli vikend ovi iz Navaka da su bukvalno svaki dan puni. Ot kad je krenulo lepo vreme, svaki dan u narednih 3 meseca je isplaniran. Alvirko dobro sljaka.
Evo koja slicica. Zahvalost AK Crvena Zvezda na organizaciji
Bilo odlicno na Navaku.
Najjaci utisak su mi Z4M kao kompletna pojava , zvuk, a i vozac odlican. Inace ima drugi usis, izduv, racunar, neke lagane felne.
Golf R je leteo, Milos napravio gotovo isto vreme kao Z4M.
Crni Megane RS, isto neki Stage + polu slik je super vozio.
Velja sa STom bio odlican, leteo je ST.
Drugar sa Carrerom S koji uopste nije iz te price jurnjave je super odvozao.
M3 E92 mi je u neku ruku razocarenje, tj najvise zbog zvuka, mislim da su bukvalno svi automobili bili glasniji od njega.
Kum moj sa 323i karavanom bio odlican.
Aki sa Yugom isto, pegla krivine kao karting.
350Z je isto dobar bio.
Alfe malo zakazale (GT i 156) kao i Mazda RX8 i BMW 635 Csi sa motorom iz M5 E34.
KTM naravno izdominirao, mislim da je napravio 1.28.5, tako nesto.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Poslednja izmena od Markoni u 18 Apr 2016, 08:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Što se alfi tiče, 2.5 V6 je na kraju odgurana sa staze, još uvek ne znam uzrok. Što se GT-a tiče, u pitanju je tunirani 1.9 JTDm, za koji takođe još uvek ne znamo šta se desilo...
Milos koji vozi golfa R je jedan od najboljih vozaca Srbije, imao je ponudu da ide u trening kamp za formulu 2 a godinama je bio prvak Srbije u kartingu.
Realno je ulazio u krivine drasticno bolje od ostalih i vidis po zvuku auta da je sve tecno a svi ostali drz nedaj. Ne bih naravno ni ja nista bio bolji da ne bude da potcenjujem.
Zuti Megan je u pocetku isao dobro, posle je gresio prilicno. Da l' umor, da l' su gume popustile.
Za Alfe sam rekao da su zakazale jer sam 156 kratko video na stazi, i morao je da izadje, a GT je prilicno lose vozio. Ocekivao sam vise jer mi neko rece da je na 200+ KS i Q2 je sto dosta znaci. Inace popricao sam malo sa kolegama Alfistima, super su momci.