Vanredna situacija - poplave 2014/2016
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
EPS: Nema najava restrikcija, štedite struju
U uslovima vanrednih vremenskih neprilika i do sada neviđenih poplava, iz Elektroprivrede Srbije je saopšteno da su obezbeđene dovoljne količine električne energije i u ovom trenutku nema najave bilo kakvih restrikcija.
EPS
Međutim, neophodna je štednja električne energije kako bi se sačuvala stabilnost elektroenergetskog sistema.
Zbog poplave trafostanice 400/200 kV ispred termoelektrane "Nikola Tesla A" iz pogona su večeras isključeni blokovi ove termoelektrane.
S druge strane, u skladu sa mogućnostima rade svi ostali kapaciteti termoelektrana u Obrenovcu - TENT B i ostali delovi sistema EPS-a (TE "Morava", TE "Kostolac A", TE "Kostolac B", sve hidroelektrane u okviru sistema "Đerdapa" i "Drinsko-Limskih HE").
V.d. direktora EPS-a Aleksandar Obradović rekao je danas da se "u ovom momentu ne planiraju nikakva isključenja".
U uslovima vanrednih vremenskih neprilika i do sada neviđenih poplava, iz Elektroprivrede Srbije je saopšteno da su obezbeđene dovoljne količine električne energije i u ovom trenutku nema najave bilo kakvih restrikcija.
EPS
Međutim, neophodna je štednja električne energije kako bi se sačuvala stabilnost elektroenergetskog sistema.
Zbog poplave trafostanice 400/200 kV ispred termoelektrane "Nikola Tesla A" iz pogona su večeras isključeni blokovi ove termoelektrane.
S druge strane, u skladu sa mogućnostima rade svi ostali kapaciteti termoelektrana u Obrenovcu - TENT B i ostali delovi sistema EPS-a (TE "Morava", TE "Kostolac A", TE "Kostolac B", sve hidroelektrane u okviru sistema "Đerdapa" i "Drinsko-Limskih HE").
V.d. direktora EPS-a Aleksandar Obradović rekao je danas da se "u ovom momentu ne planiraju nikakva isključenja".
Kada procitas pakovanje, javi sta si saznao, ja vec znam sta pise. Tempo, i Maxi vec mesecima drze van frizidera, bas zato. I ja sam mislio, p me u tempu nateralo da procitam.Delija napisao:@Xepoj87
Respect za akciju, ali majonez se drzi na temperaturi od 5 do 10 stepeni i vrlo je kvarljiv.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nije ni bitno uostalom, omlatice ga neki mali ganci za 10 min,
Sent from my LG-E988 using Tapatalk
Sent from my LG-E988 using Tapatalk
I na zapdu se majonez drzi van frizidera. U frizider treba kad se otvori.
Moze li neki detaljniji info ? Hvaladragvorl napisao:Poplavni talas Dunava se ocekuje u junu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
bice... pocetkom jula 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zato sam i stavio sliku od 14MP - jasno se vidi da na pakovanju pise od 5 do 10 stepeni.Xepoj87 napisao:Kada procitas pakovanje, javi sta si saznao, ja vec znam sta pise. Tempo, i Maxi vec mesecima drze van frizidera, bas zato. I ja sam mislio, p me u tempu nateralo da procitam.
Jaja su razlog.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ljudi stanje je sledece:
Navodno se ocekuje 6,5-6,9m narastaja Save ali nezvanicno se radi o 9m
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Gde? I kolika je granica za vanrednu odbranu?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Za Sabac pricam..
Nema sanse da je zaustavimo.
Nema sanse da je zaustavimo.
Brzine idu u H-a !!!

Meni i dalje nije jasan tip ovakvog ciklona za Balkan.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne preterujete sa nagađanjima. Držimo se informacija koje su trenutno dostupne i koliko toliko proverene.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da li je moguce da ce stvarno 6-7 metara da naraste? Meni do zvuci nestvarno....Day Walker napisao:Ljudi stanje je sledece:
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
680cm u utorak je zvanično po RHMZ
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To sto se nije desavalo poslednjih 50-ak godina ne znaci da nije sasvim normalno. Trenutno smo u interglacialu za koji se ne zna koliko ce tacno trajati, ali sasvim je normalno da se klima menja.Milos napisao:Meni i dalje nije jasan tip ovakvog ciklona za Balkan.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...