2015 Volvo XC90
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: 2015 Volvo XC90
Daj neke argumente. Moguće je, ne osporavam, ali na primer po čemu je ispod Q7.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Za pocetak imidz/brend, nazovi to kako hoces. Pa dizel motorizacija a samim tim i performanse. Navescu jos kad probam Volvo posto sam Q7 probao i bas me pozitivno iznenadio.
Meni ni u ludilu ne bi palo na pamet da razmatram Volvo za taj novac i tu motorizaciju.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
O kom novcu vi pricate?
Za nesto jace od 60k extra opremljen auto - vrlo su darezljivi sa popustima. Vrlo verovatno mi u dvoriste stize jedan uskoro.

Za nesto jace od 60k extra opremljen auto - vrlo su darezljivi sa popustima. Vrlo verovatno mi u dvoriste stize jedan uskoro.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- passenger
x5 2.5 bi razmatrao?Mr.Rotor napisao:Meni ni u ludilu ne bi palo na pamet da razmatram Volvo za taj novac i tu motorizaciju.
Goblin, daj nešto opipljivo. Imidž je u glavama kupaca. to na primer što si napisao da ćeš napisati još loših osobina kad ga probaš. Još mu ni vrata nisi otvorio, a odmah ispade da ima mane
Što tiče motora, da, fali dizela. možda izbace u budućnosti.
Mislim da nije mislio da ce navesti jos losih osobina kad ga proba nego da ce generalno napisati jos kad proba auto.
Vrlo je jednostavno, za preko 50 000 se ne kupuje Volvo pa taman da je svemirski brod.
Vrlo je jednostavno, za preko 50 000 se ne kupuje Volvo pa taman da je svemirski brod.
Sta se kupuje iskljucivo za preko 50 000?
TT
TT
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Samo sveta trojka. Ostalo ne postoji.
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Laki021
Da svi razmisljaju kao ti, ne bi se prodao ni jedan - ocigledno je da ne razmisljaju.
Da svi razmisljaju kao ti, ne bi se prodao ni jedan - ocigledno je da ne razmisljaju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa jasno je meni da ne mozemo svi biti u pravu 
No otom potom, Volvo je vec jednom bankrotirao, bankrotirace ponovo samo mu dajte vremena.

No otom potom, Volvo je vec jednom bankrotirao, bankrotirace ponovo samo mu dajte vremena.
- passenger
100k za kupovinu x5 mi mnogo jasnije 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Malo podataka...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ne bih imao nista posebno dodati na te podatke, sve je jasno.
To je skroz logicno, jer iznad prosto ne postoji nista. Postoji drugacije ili slicno, ali nista jasno iznad.passenger napisao:100k za kupovinu x5 mi mnogo jasnije
Ne mozes reci zato sto Volvo automobili i Volvo kamioni nemaju veze jedno sa drugim, zajednicko im je samo ime iz istorijskih razloga. Volvo kamioni su originalni Volvo dok su automobili kineska kompanija. Sa druge strane Audi je u istoj grupaciji kao i Scania i MAN, tako da, bumerang.Comi napisao: Mogu i ja reci, pa ovaj Audi ne zna razviti monstrume od dizel motora koje Volvo ima u svojim kamionima i samim tim su neozbiljni. Mislim, sluposti se ovde rastezu, totalno nepotrebno.