Floyd napisao:I opet dolazimo do toga da je jedina prednost SUV-a to što ti je lepši. Sve to što tražiš od auta će odlično, čak i bolje obaviti RS6 a mnogo je jeftiniji.
Sve osim eventualnog offroada ali svakako za to nije ni SUV od 200k evra.
Otkud ideja da SUV nije za ovo ili za ono samo zato sto toliko kosta? Po tebi nije ni za prevoz gomilu stvari, vjerovatno ni pasa, nije za offroad... Pa za sta je, i kakve veze ima cijena auta sa tim? Neko cuva auto i od 3k eura, a neko vozi onaj od 300 u skladu sa potrebama bez ustezanja, jer nije auto njega kupio.
Naravno ne mislim pod tim na neki zestok offroad, ali i sam klirens ima svoje prednosti - recimo neka voznja po sumskim putevima ponekad, s lakocom ces preci preko nekih rupcaga dje bi tog RS-a jednostavno nagrdio jer bi ga prosto fizicki nasukao.
A i SUV se jednostavno lakse i skuplje prodaje kao polovnjak kasnije, to je jedna jako bitna cinjenica takodje.
Ja auto ne koristim za zestok offroad ali mi je klirens u offroad modu mnogo puta pomogao - zadnji put kad su bili neki radovi U GRADU dje ostala kola jednostavno nisu mogla da prodju nego su morala okolo a ja sam tu skratio put za pola kilometra, a vidi klirens u offroad modu:
http://www.youtube.com/watch?v=rnumodRxtyg