AUDI - Vorsprung durch Technik
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Hipsteru 

Au West majstore, opusti se 'leba ti
Niko nikog nije pljunuo, niti uvredio, nego je tebi jos u glavi onaj rad u mestu kod TFSI-a 
Pozdrav od Hamiltona

Pozdrav od Hamiltona

Ja i dalje ne mogu da verujem da mi neko ne veruje da sam zavrsio etf.. u stvari, iskreno, i ne interesuje me ako mi neko ne veruje 
Sad ce da me ubede jos i u to

Sad ce da me ubede jos i u to

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Lik te troluje namerno, opusti se 
Da vozis BMW, bio bi mu najbolji ortak

Da vozis BMW, bio bi mu najbolji ortak
Brzine idu u H-a !!!

Velja napisao:Laki021 napisao:Hocu, daj diplomu.laynee napisao:Ahahhahaha ne verujes da sam zavrsio etf ?Hoces skeniranu diplomu kao dokaz.. Ne uklapa se ? Sto da ne, u cemu je problem
Jednostavno sanse da se neko sa ETF-a prima na Audi su male.
Iste šanse kao i za BMW
Ma pricam iz iskustva, znam gomilu ljudi sa elektro sa BMW, par sa Merc, i tacno nijednog sa Audi-jem

Evo i na forumu, Delija nabavlja BMW, ja vozim uveliko, a gde ste videli elektrasa sa Audi-jem? Ti su ugrozena vrsta, ne zna se ni da li postoje, zato mu ne verujem da je zavrsio ETF

Pa dobro, uvek se nadje neki kukolj 

Zato što ne čitaju priruručnike za kola 
Šta utadiste temi, pa to nema nigde, a onda se obrišete o zavesu

Šta utadiste temi, pa to nema nigde, a onda se obrišete o zavesu
@ Hamilton
Evo moj je pre neki dan odradio jedno 40 minuta i ostao je ziv. Doduse nije TFSI i ne poteze kao isti iz niskih obrtaja, ali izgleda da je zilaviji. TFSI kazu moze sve da prezivi, samo ler ne oprasta

Evo moj je pre neki dan odradio jedno 40 minuta i ostao je ziv. Doduse nije TFSI i ne poteze kao isti iz niskih obrtaja, ali izgleda da je zilaviji. TFSI kazu moze sve da prezivi, samo ler ne oprasta

Vidi, sad si vec odradio najtezi deo dolaska na forum, sad ti se vise i ne isplati da odustanes i napustislaynee napisao:Pa dobro, uvek se nadje neki kukolj

Zilaviji je sigurno, TFSI je malo bolesljiv u neku ruku, i treba ga cuvati kao Alfu.
ivo:

Sto je najgore tacno je.. trazio sam dugo forum o automobilizmu, i nasao ovaj.. Iskreno nemam drugih opcija
Sto je najgore, stari sam ja forumas, i stari moderator burek foruma 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ja ne znam nijednog takvog, zapravo se hipsteri ni ne lože na japance sa atmo motorima.Floyd napisao:Tako je. ETF-ovci su obicno hipsteri koji se loze na japance sa atmo motorima
Ali ih znam dosta sa BMW-om, i opet nisu hipsteri

Boringly average, but also perfect for school run mums
Svi ETFovci, koji su deo moje ekipe, ni ne žele da imaju auto 

Bas htedoh na napisem da znam vise ETF-ovaca koje automobili ni ne zanimaju nego onih koji voze BMW.
Eto ja sam cudan ETF-ovac koga zanimaju i automobili , pored pisanja cudnih algoritama za resavanje nesvakidasnjih problema