O presretačima
Re: O presretačima
Do koliko otprilike ne diraju po auto putu kroz grad, potez Gazela do aerodroma? Stotka? Naravno, bez bahatog ponašanja tipa lepljenje u branik, slalom, obilazak zaustavnom... 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:

EDIT: 100 opušteno, do 120 verovatno da ne diraju ako ne divljaš. Mada je meni 100 granica, ne idem preko osim kad moram da požurim da se sklonim nekom ko se zaleteo iz mene.
Posetite www.garaza.rs !
Ja tu uvek vozim 100-110, zavisno od saobracaja, al ne idem preko toga. Par puta sam vozio 130 jer sam bas kasnio, al sam vise vremena gledao u retrovizore nego ispred sebe
U svakom slucaju do 100 im se uopste ne isplati da te diraju, a ja bih rekao ni do 110, posto ima mnogo ljudi koji tu voze 120-130, pogotovo od Ikarbusa do Aerodroma...

U svakom slucaju do 100 im se uopste ne isplati da te diraju, a ja bih rekao ni do 110, posto ima mnogo ljudi koji tu voze 120-130, pogotovo od Ikarbusa do Aerodroma...
Ok, hvala, meni je tu stotka dovoljna, možda ponekad dignem na 120 oko aerodroma, ali to je to...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
BG 205 KV
Zlatni Ford Mondeo karavan (full oprema), sa pandurskim blinkerima
Bas sam se iznenadio kad sam video..
Zlatni Ford Mondeo karavan (full oprema), sa pandurskim blinkerima

Bas sam se iznenadio kad sam video..
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel samo blinkerima ili?
- Day Walker
da, da, samo blinkere napred sam video.. Ostalo pozadi se ni ne vidi jer ima zatamnjena stakla...
Ne verujem da je presretac, al opet, bolje ga se paziti
Ne verujem da je presretac, al opet, bolje ga se paziti

Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sto je najgore kada vidim blinkere vise ni ne znam da li ima veze sa MUP-om ili povoljnim blinkerima 

- Day Walker
Daj reci gde ima i odmah cu da ih metnem
Inace ovaj je pandurski 100%, posto u toj zgradi na cukarici, tacnije tom bloku zive 90% panduri, pa ima raznih kola sa blinkerima

Inace ovaj je pandurski 100%, posto u toj zgradi na cukarici, tacnije tom bloku zive 90% panduri, pa ima raznih kola sa blinkerima
Brzine idu u H-a !!!

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Tu ima dosta golfova, onih sa 456 tablicama uglavnom a koje cesto vidjam da voze po bg-ns autoputu. Nisam siguran koja je njihova uloga, cesto voze sa upaljenim blinkerima, rekao bih da ne presrecu.
Inace, onaj B6 passat je u toku ove nedelje angazovan na istom bg- ns autoputu, video sam ga 3 puta sa PA tablicama i vozi relacije ns- stara pazova ( do naplatne rampe) i nazad
TT post
Inace, onaj B6 passat je u toku ove nedelje angazovan na istom bg- ns autoputu, video sam ga 3 puta sa PA tablicama i vozi relacije ns- stara pazova ( do naplatne rampe) i nazad
TT post
jedan moj kolega ima blinkere na svom privatnom dzipu, ugradio ih iz fore...nadam se da ce se sto pre sresti sa pravim blinkerima...
Tako je jedan matori iz kraja u C klasu stavio blinkere. tj u masku. Prvi put me je iscimao, a posle ga je navatala murija, al je on nesto radio sa njima, poznaje celu upravu i pustili ga

- Day Walker
Ljudi sta da vam kazem, kad doticni gosn. General da svom drugaru (muzu devojkine najbolje drugarice) onu led rotaciju koja se stavlja unutar soferke, ono sranjce napred i kaze mu da koristi kad mu je hica, a ako ga neko cima da mu se obrati.... 

Brzine idu u H-a !!!

To si našao u nekim novinama ili je rekla kazala priča?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Day Walker