Granicni prelazi?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Granicni prelazi?
Madjari inace sad kao pojacano proveravaju, izgleda su im sklonili jednu garnituru i sad kao strajkuju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To rade na redovnom nivou, malo malo pa sklone sve. Kada otkriju neko sra*e, koje nije predviđeno/odobreno, svi lete, ne pita se zašto.
TT
TT
Ova prica je aktuelna unazad godinu dana.dragvorl napisao:Madjari inace sad kao pojacano proveravaju, izgleda su im sklonili jednu garnituru i sad kao strajkuju.
Gesendet von meinem SM-J500FN
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Od pre koji mesec su dodatno usporili. Kad im dodje sengen kontrola isto su dodatno spori, ali to je zato sto su pod nadzorom. Ali to retko bude.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Au, nisam znao da su dodatno usporili. Jel pusten kamionski saobracaj preko Vinograda?
Koliko znam kamioni samo na Horgoš i Kelebiju.
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Juce bili na Kelebiji i na Horgosu.
Na Kelebiji bila guzva ujutru na ulazu u Srbiju jer je velika masa madjara nagrnula na buvljak (svaki vikend tako kazu).
N Horgosu na izlazu iz Srbije nije bilo problema cekanja max 15 min (oko 16-17h), kad smo se uvece vracali iz Segedina guzve na ulazu u Madjarsku je bas bilo. Dio kolone od kapije do madjarske rampe + od kapije do nase rampe spojena kolona u svim trakama. Tu se cekalo vise sati samo na kontrolu na madjarskoj rampi :-(
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Na Kelebiji bila guzva ujutru na ulazu u Srbiju jer je velika masa madjara nagrnula na buvljak (svaki vikend tako kazu).
N Horgosu na izlazu iz Srbije nije bilo problema cekanja max 15 min (oko 16-17h), kad smo se uvece vracali iz Segedina guzve na ulazu u Madjarsku je bas bilo. Dio kolone od kapije do madjarske rampe + od kapije do nase rampe spojena kolona u svim trakama. Tu se cekalo vise sati samo na kontrolu na madjarskoj rampi :-(
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Da li je neko od vas koristio ovaj novi granični prelaz kod Sombora Rastina – Bačsentđerđ? Znam da je 07-19 prelaz, samo za putničke automobile. Po ono malo komentara koje je moguće naći na webu, izgleda da je put "rupa na rupu".
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Icu ja uskoro pa javljam iz prve ruke.. Mada bolje malo sporije preko rupa nego da cekam sa klincima na granici ko zna koliko. Ja uvek prelazim na Bezdan i 99% budem jedino auto u oba smera.
Pitanje za iskusne, Koji granicni prelaz preporucujete za Madarsku- ove subote oko12h
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
- Uninuni
Dokle ides ako nije tajna?masaivan napisao: 26 Apr 2018, 11:22 Pitanje za iskusne, Koji granicni prelaz preporucujete za Madarsku- ove subote oko12h
Kelebiju zaobidji posto tad madjari krenu da se vracaju sa Buvljaka i tada bude guzve naizlazu iz Srbije.
Budimpesta...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam se nikad zeznuo kad sam išao na Bačke vinograde, ali jesam skoro svaki put kad sam išao na Horgoš
Bački vinogradi ti dodaju pola sata vožnje. E sad, pošto je početak praznika, možda i tu bude mala gužva. Horgoš 2 sam samo jednom probao, bio je praznik pa je i on bio zakrčen, ne znam kakav je inače.

Bački vinogradi ti dodaju pola sata vožnje. E sad, pošto je početak praznika, možda i tu bude mala gužva. Horgoš 2 sam samo jednom probao, bio je praznik pa je i on bio zakrčen, ne znam kakav je inače.
- Uninuni
Evo me na Batrovcima, izlaz iz Srbije 20 min, ulaz u Hrvatsku procjenjujem isto tako.
Kod nas rade u 4 trake.
Sretan put svima
Kod nas rade u 4 trake.
Sretan put svima

Granični prelaz Preševo uskoro pod video nadzorom
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... o-nadzorom
Na graničnom prelazu Preševo - Tabanovci, ka Makedoniji, biće postavljene bezbednosne kamere, preko kojih će moći da se prati trenutna situacija
PREŠEVO - Na graničnom prelazu Preševo - Tabanovci, ka Makedoniji, biće postavljene bezbednosne kamere, preko kojih će moći da se prati trenutna situacija, a sve radi izbegavanja saobraćajnih gužvi.
"Sistem se sastoji od video kamere, čiji signal će se prenositi putem Interneta, a preko kojeg će biti kontrolisano stanje na granici, pogotovo u turističkoj sezoni, što će omogućiti da se planira put i ne stvaraju gužve”, preneo je portal Presheva.net.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... o-nadzorom
Na graničnom prelazu Preševo - Tabanovci, ka Makedoniji, biće postavljene bezbednosne kamere, preko kojih će moći da se prati trenutna situacija
PREŠEVO - Na graničnom prelazu Preševo - Tabanovci, ka Makedoniji, biće postavljene bezbednosne kamere, preko kojih će moći da se prati trenutna situacija, a sve radi izbegavanja saobraćajnih gužvi.
"Sistem se sastoji od video kamere, čiji signal će se prenositi putem Interneta, a preko kojeg će biti kontrolisano stanje na granici, pogotovo u turističkoj sezoni, što će omogućiti da se planira put i ne stvaraju gužve”, preneo je portal Presheva.net.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...