Poslovno-porodični oko 25k €
Re: Poslovno-porodični oko 25k €
Baš tako, ali ovde pričamo o 1.4 motoru, ne 2.0.
Moja inicijalna procena je litar i po do dva, ako se ne varam, neko od vas je iskarikirao litar i sad ste se svi poprimali bezveze.
2 litre je 2.5e na 100km, tek od 160.000km će dizel da se isplati po ceni navedenoj par postova ranije. TDI se isplati samo ako se na akciji uzme onaj pomenuti Superb.
Tapatalk
Moja inicijalna procena je litar i po do dva, ako se ne varam, neko od vas je iskarikirao litar i sad ste se svi poprimali bezveze.
2 litre je 2.5e na 100km, tek od 160.000km će dizel da se isplati po ceni navedenoj par postova ranije. TDI se isplati samo ako se na akciji uzme onaj pomenuti Superb.
Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma evo i meni je potrosnja 0 dok idem nizbrdonidza napisao:Ovako gledam ~4 litre potrošnju po NBGD na trenutnoj potrošnji i ne verujem svojim očima. Na 18" točkovima, zimi.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I meni je.
Troše nam kola potpuno isto.
Tapatalk
Troše nam kola potpuno isto.
Tapatalk
Da ne vozite isti auto ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Da niste isti covek?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Kontakt:
Ma samo ga navlacim - meni zapravo auto u tom rezimu generise gorivo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A jok, mi mislili ti za stan zaradio kuckajuci po racunalu 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pogledao na spiritmonitoru prosecna potrosnja za oktavije 2013- sa tdi 150ks je 5.88l, prosecna za oktavije 2013 sa 220+ks benzince je 9.09, gle iznenadjenja preko 50% veca potrosnja ili preko 3l veca sa benzincem 

A i spritmonitor je blize ''penzos'' kraju opsega, nego divljanju.
- Delija
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=-q1VD1y-HkU
Samo što se ovde diskutuje o 1.4 TSI, ne 2.0.
2.2l je razlika po spritmonitor, omašio sam za 0.2l u primeru iznad.
@ivan, a ti porediš auto od 150 i 220KS, i da su oba na istom gorivu, jači bi izvesno više trošio. Pritom, konkretan auto od 220KS je ložački auto, a 150KS su mahom normalni vozači. Potpuno različiti segment vozača, a razlika povrh svega je samo tri litre.
2.2l je razlika po spritmonitor, omašio sam za 0.2l u primeru iznad.
@ivan, a ti porediš auto od 150 i 220KS, i da su oba na istom gorivu, jači bi izvesno više trošio. Pritom, konkretan auto od 220KS je ložački auto, a 150KS su mahom normalni vozači. Potpuno različiti segment vozača, a razlika povrh svega je samo tri litre.
A da se vi nekako dogovorite. Ja tražio pomoć a vi me pogubili skroz 
LM, za 6.000 € razlike u Superbu mogu da pređem bar 70.000 km. Više od 2 godine vožnje. Malo li je
Sent from my iPhone using Tapatalk

LM, za 6.000 € razlike u Superbu mogu da pređem bar 70.000 km. Više od 2 godine vožnje. Malo li je

Da ja sad kupim Superb, a za 4 godine taman restajl Kodiaq kada ga srede skroz? 

Ja i dalje ne verujem da se za puno km godišnje gleda SUV benzinac umesto D segment dizel.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Verovatno najbolja odluka ... pogotovo što je taj Superb na akciji za stvarno pooovoljne novce.Edmundo napisao:Da ja sad kupim Superb, a za 4 godine taman restajl Kodiaq kada ga srede skroz?