Imali smo, nismo znali
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Re: Imali smo, nismo znali ...
Nije los banjalucki ali sarajevski mi je bolji...moja mera je 20 u pola s'lukom 

bane valjevo napisao:Blago se vama...
Ja kao dete debeo, sad u 25-oj debeo... Umrecu na dijeti, debeo, gladan i nesrecan...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
@ bane - ma opusteno, ja pored ovog mog fakulteta mogu sebi da izdam diplomu nutricioniste, otkad zna mza sebe idem iz krajnosti u krajnost sto se tice jela, tezine... 

bane valjevo napisao:Blago se vama...
Ja kao dete debeo, sad u 25-oj debeo... Umrecu na dijeti, debeo, gladan i nesrecan...

Grujic napisao:Luksuz je i sada ako treba da jedem da bih bio sit, a 200din za neki hamburger i pomfrit cisto da se oseti ukus uglavnom nije...
Ja nikako nisam mogao da shvatim jednu stvar: dok sam bio u Moskvi isao sam cesto u MEk....tamo je bas jeftino, pljeska je kostala 30 RUR ili ti oko 75din, cheesburger je bio 40. itd itd
Burger king je mnogo bolji od meka, pljeska ima bas rostiljski ukus....a ima ih svaki deo grada, i svi su dupke puni
Narafski, to je sve iz perspektive lokalnog trzista...nemaju oni sta da traze pored naseg rostilja
Zatvoren je i u Sapcu isto.dunx81 napisao:,ako ne i jedini grad gde je Mc zatvoren.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
EDIT by mod: Nemoj citirati poruku neposredno iznad tvoje. Za ostala pravila ponašanja pogledaj PRAVILNIK Garaža foruma!
Ne znam...ja licno taj Mek ne mogu nikako da smislim i pojedem tamo bas kad nemam nista drugo u blizni a nemam vremena da trazim drugo (posto mek imas na svakom cosku).
Ovde nema nase pljeske ali pre biram turski kebab ili picu nego mek...bar jedes kao covek
Ne znam...ja licno taj Mek ne mogu nikako da smislim i pojedem tamo bas kad nemam nista drugo u blizni a nemam vremena da trazim drugo (posto mek imas na svakom cosku).
Ovde nema nase pljeske ali pre biram turski kebab ili picu nego mek...bar jedes kao covek

Mek je odličan kad odeš na par dana u neki Mozambik, Egipat ili npr Oslo, u prva dva slučaja zbog lokalnih osobenosti a u poslednjem zbog cene.
Kod njih je to mnogo drugacije, mnogo razicito i od nas i od JuropeFloyd napisao: Ovde nema nase pljeske ali pre biram turski kebab ili picu nego mek...bar jedes kao covek

Imaju oni neku saurmu, najslicnije girosu, mada nije ni prici...jeo jesam, lose nije

Mada, realno, sa onolikom kolicinom dezinfekcije iznutra-tesko sta moze i da ti bude

What i do for the livin'? I live for the livin'.
A pa to ok...ne znam kako je u Rusiji 
I ja kad odem u neku nepoznatu zemlju prvih par dana (dok ne saznam sta valja) idem na "siguricu" a to su Mek, KFC, Burger King i sl.

I ja kad odem u neku nepoznatu zemlju prvih par dana (dok ne saznam sta valja) idem na "siguricu" a to su Mek, KFC, Burger King i sl.
superboss napisao: Burger king je mnogo bolji od meka, pljeska ima bas rostiljski ukus....

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Mozda u Srbiji...ovde isto s 

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Ops
Nisam znao ali gde god sam ga jeo nije mi bio nista bolji od mek-a.
Dobro, ja sam malo komplikovan pa priznajem samo srpski rostilj kad su pljeske u pitanju
U FR s'druge strane ima par mesta gde odlicno prave biftek na rostilju...takav u Srbiji npr. nema.

Nisam znao ali gde god sam ga jeo nije mi bio nista bolji od mek-a.
Dobro, ja sam malo komplikovan pa priznajem samo srpski rostilj kad su pljeske u pitanju

U FR s'druge strane ima par mesta gde odlicno prave biftek na rostilju...takav u Srbiji npr. nema.