Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Ljudi nemojte gledati. Monstruozno je.
Izasao bih iz auta i ubio ga ko govno 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovog bi umlatio na mrtvo ime a onda ga vezao za kolima pa nek on trči i vidi kako je. 

Širim haos!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hitno mi treba savet, trebalo bi sutra da vodim psa na kastraciju, problem je sto moji u petak dolaze tek predvece a sestra i ja radimo. Vet kaze da mu nece biti potrebna specijalna nega u petak i da ce moci da bude sam dok smo mi na poslu, uz recimo 2 kratke posete tokom dana. Ja bih sutra posle operacije bio sa njim. Kako ce mu biti posle ove operacije, hoce li ga dosta boleti, da li je oper. rutinska? Kako ce da piski i kaki? Da li da pomerim za petak? Kada ce moci da hoda normalno?
Da li ce promeniti ponasanje posle i biti 'autistican' posto je sada nenormalan, isti je kao ja!
Da li ce promeniti ponasanje posle i biti 'autistican' posto je sada nenormalan, isti je kao ja!

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Мислим да је најпоштеније да оног не знам како да назовем замене са магарцом. Јбм ти олош!
Оги,
Нем поојма како је са псима, ја водио мачка, успавају га али не скроз, буде полу свестан, и после када смо га донели кући се полако разбудио... Нисмо га хранили чини ми се, а ваљда није смео да једе/пије ноћ и јутро пре интервенције.
Узгред, моме мачку су баш фино одрадили, сада када су му поново порасле длаке малтене и да нема разлике када се погледа.
А што се тиче понашања, и даље је лудак! Додуше, са нама је сада доста ближи, али и даље је пробисвет који само гледа да се потуче с другом мачком.
Због њега стално морам да склањам другог мачка, којег овај хоће да сатре чим га види. 
Оги,
Нем поојма како је са псима, ја водио мачка, успавају га али не скроз, буде полу свестан, и после када смо га донели кући се полако разбудио... Нисмо га хранили чини ми се, а ваљда није смео да једе/пије ноћ и јутро пре интервенције.
Узгред, моме мачку су баш фино одрадили, сада када су му поново порасле длаке малтене и да нема разлике када се погледа.
А што се тиче понашања, и даље је лудак! Додуше, са нама је сада доста ближи, али и даље је пробисвет који само гледа да се потуче с другом мачком.

Pozdrav
Nemoj da te iznenadi ponašanje tokom buđenja i tokom sna nakon buđenja. Od anestezije umeju da tripuju koješta, da laju u snu, cvile i sl. To je normalno.Ogi napisao:Hitno mi treba savet, trebalo bi sutra da vodim psa na kastraciju, problem je sto moji u petak dolaze tek predvece a sestra i ja radimo. Vet kaze da mu nece biti potrebna specijalna nega u petak i da ce moci da bude sam dok smo mi na poslu, uz recimo 2 kratke posete tokom dana. Ja bih sutra posle operacije bio sa njim. Kako ce mu biti posle ove operacije, hoce li ga dosta boleti, da li je oper. rutinska? Kako ce da piski i kaki? Da li da pomerim za petak? Kada ce moci da hoda normalno?
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Dodao bih i da mokre nekontrolisano.paja napisao:Od anestezije umeju da tripuju koješta, da laju u snu, cvile i sl.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Da, i to.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Stigli smo kuci, sredio ga vet za 25 minuta. Ne znam kako ali nema rane, nema reza, nista, tumorcice mu je povadio. Kaze nista da mu ne dajemo. Kaze da ga nece nista boleti mada on vec sada pomalo njuci... Jos je osamucen, evo sad ga drzim za sapu, kako sam ga uhvatio tako je prestao da kuka.
Nevidjeno je razmazen. 

Nudim se da ga vezem za Pezoa i vucem "desetak" metara, da vidi kako mu nije nista... SUtra ce da bude cio i veseo...Sloba napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/3391 ... ne-o-njemu
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ha ha cuj mu sina, kaze 5-6 metara tata vukao magare da ga skloni sa puta, ocigledno da im je pamet manja nego u magarca 

Manja???
Pa to nema pameti!!!
Pa to nema pameti!!!