Auto do 30.000e u CH
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Auto do 30.000e u CH
Pazaris Sportback ili Coupe?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Najverovatnije SB.
definitivno bolji izbor. kupe ti ne bi bio funkcionalan, ali da se ne lazemo jeste lepsi, ali malo, taman manje nego sto je nepraktican, kad dodjes vamo, pa trebas da povezes nekog.... znas vec 

Jesi sedao nazad? Kakva je ponuda prostora? Vidim po svim reviewima govore da nazad ima isto mesta kao i kupe. Nikom nije jasno kako, ali kao tako je.
Kupe mi je mnogo lepsi, mada je i SB dobar, ali gledajuci A5 inace kao model to mi je najlepsi audi ikad i jedan od najlepsih modela danasnjice.
Kupe mi je mnogo lepsi, mada je i SB dobar, ali gledajuci A5 inace kao model to mi je najlepsi audi ikad i jedan od najlepsih modela danasnjice.

Ne vozim ja cesto nekog pozadi...nije to problem.sebekkg napisao:definitivno bolji izbor. kupe ti ne bi bio funkcionalan, ali da se ne lazemo jeste lepsi, ali malo, taman manje nego sto je nepraktican, kad dodjes vamo, pa trebas da povezes nekog.... znas vec
SB mi izgleda mnogo ozbiljnije (naravno i kupe je prelep), prakticniji je a kosta isto.
U SB sam sedeo pozadi ali u kupeu nisam pa nemogu da uporedim.Scuderia napisao:Jesi sedao nazad? Kakva je ponuda prostora? Vidim po svim reviewima govore da nazad ima isto mesta kao i kupe. Nikom nije jasno kako, ali kao tako je.
Onako logicki gledano, nema sanse da je ista ponuda prostora jer sam se ja u svakom kupeu u kom sam se vozio, osecao klaustofobicno pozadi.
Sto se tice poredjenja sa A4, mislim da je tu velika slicnost u ponudi prostora.
Slazem se, ali zapamtio sam bas to iz par opisa pa da pitam.Floyd napisao:Onako logicki gledano, nema sanse da je ista ponuda prostora
A u koje je sve modele ugrađivan taj od 204ks? Čuo sam za njega, ali po oglasima najviše viđam one sa 240-ak ks.
Имам једно потпитање...
To su ovi novi s kraja prosle godine. Non facelift nema taj motor. Postoje 2.0, 2.7 i 3.0 (239ks) TDIjevi.
Pa videh na linku da je FL model, a kažem od 3.0 sam uglavnom viđao te jače. Ne vidim svrhu tog motora uopšte. 

Имам једно потпитање...
Na kom linku? Ovaj sto je maxer postavio nije FL. Taj 3.0 (204hp) mu dodje k'o neka zamena za 2.7. Isti promasaj kao i taj 2.7 sto je bio 

Videh sad, nego sam tražio malopre nešto pa videh na autoscout-u jedan od 204ks. Lapus. 

Имам једно потпитање...
Ovo nije isti auto na slikama, puma je u Švedskoj, enterijer nije narandžast na autu sa pumpeDay Walker napisao:Jednostavno ne znam u koju temu da postavim ovo.. Ali ajd posto je ova posecena, pogledajte automobil![]()
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... hurricane/

Ne kapiram kako će nekog da prveari sa ovim oglasom, šta mu znači, kakve ima koristi od ovog ?

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Mozda se nekome predstavlja kao ozbiljan trgovac koji ima ozbiljne automobile na prodaju, pa posalje ovaj link kao "Vidi, i ovog sam ja uvezao"
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Auto do 30.000e u CH
Taj motor je zamena za 2.7 tdi.elMaestro napisao:Pa videh na linku da je FL model, a kažem od 3.0 sam uglavnom viđao te jače. Ne vidim svrhu tog motora uopšte.
Ima svrhu jer je jeftiniji i rastereceniji od jaceg brata a neki ljudi bas to traze.
Da zanemarimo glupe kategorije za registraciju kakve postoje samo u Srbiji