Druže pusti kraju godine i uz šta ideš i ne ideš, kupi sebi ono što ti se sviđa.Velja napisao:Pa da... i to restajl iz '04. Imam skoro 48 g.dragan napisao:Prerastao si dizajn 156ice pa kupio golfa 4, ili ja nisam dobro razumeo...
Smešno i glupo mi da sedam u kola za omladinu i metroseksualce. Videćeš i sam uskoro, to je onaj osećaj kad ti prija Fokus.
Honda Civic Type-R
Re: Honda Civic Type-R
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa niko nije ni pominjao *ring?! Linkovao sam jedan klip, ali džabe kad ga nisi ni pogledao a ti bi da se svađašAcaKayak napisao:Pa ko god kao prednost pomene vreme na stazi gleda, a sekunde na 22km su sekunde na ringu.
Ovde se vode zaključci koji je auto bolji na osnovu toga kako ga je profesionalac izvezao, ne na osnovu toga kako je amater kao što smo mi. To što profesionalcu ne znači 4x4 mnogo nije pokazatelj da to nije bolje rešenje za stazu za mene, tebe ili bilo koga s ovog foruma. Razlika između profi vozača i amatera je toliko smešna da je potpuno zanemarljivo to koji je auto u njegovim rukama brži kada je reč o sličnim automobilima.
Razlika od 15 sekundi na ringu koja deluje kao nebo i zemlja je manje od 0,1s po krivini, što itekako može da se promeni kada se da vozaču koji slabije vozi, njemu je presudno koliko može da iskoristi potencijala od automobila.
Mada, ovo je sve manje bitno za noramlnu vožnju, ali vidim da su ovde neki totalno nerealni o svojim voznim sposobnostima pa ne smatraju da su automatik ili 4x4 bitne prednosti. Kao iskontrolišem ga ja vrhunski i ovako, ma važi.

Kad smo kod ringa, ima šanse TypeR da bude među najbržima u klasi obzirom na najavljenu max brzinu.
http://www.topgear.com/uk/car-news/civi ... 2015-02-11
E da, a kad smo kod GolfaR i njegovih 300KS i AWDNew Honda Civic Type R hits 167mph
2.0-litre VTEC turbo four-cylinder - making this the first Type R to feature forced induction - with a power output of ‘at least 285bhp'. Honda's yet to confirm precise output, but latest reports suggest the Civic Type R could even be nudging 300bhp. All through the front wheels, remember.
We're told the combination of an ‘almost completely flat' underbody and rear diffuser help ‘suck' the car to the road, while the Civic's rear spoiler will generate Actual Downforce as well as offering a useful shelf upon which to stack magazines or place trinkets.
The Brembo front brakes are 350mm drilled discs grabbed by four-piston calipers, lurking below new 19-inch alloys.
je l neko od vas ljubitelja VW-a i njihovih bravura može da zamisli da ga neko vozi kao auto sličnih karakteristika (na papiru)?
ovako nešto
https://www.youtube.com/watch?v=t7gmbQ8KxM4
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ovaj sa klipa nije ama bas ni malo slican.
A ne znam sta hoces da kazes. Golf R je mnogo kompletniji auto od STI-a, pritom i brzi. Siguran sam da te u njemu ne puca adrenalin kao u STI-u, ali sam isto tako siguran da ces se u STI-u osecati kao u kofi pored eRa. Dakle svako ce kupiti ono sto vise preferira od ta dva.
Tapatalk Post
A ne znam sta hoces da kazes. Golf R je mnogo kompletniji auto od STI-a, pritom i brzi. Siguran sam da te u njemu ne puca adrenalin kao u STI-u, ali sam isto tako siguran da ces se u STI-u osecati kao u kofi pored eRa. Dakle svako ce kupiti ono sto vise preferira od ta dva.
Tapatalk Post
R-u fali klirens i veći prtljažnik da bi bio kompletan 

Honda Civic Type-R
najbolji drug vozi subaru STi i ja sam bas razocaran tim autom, enterijer je ocajan...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Subaru je kanta samo u enterijeru, ali sam osećaj u vožnji, ergonomija, odnos između udobnosti i sportskog vešanja je fenomenalan...uopšte jedan vrhunski osećaj sigurnosti i kvaliteta u vožnji.
Brz-a bi bilo intersantno voziti 

- Ji 4Tze
The list of enhancements include the following:Markoni napisao:Ovaj sa klipa nije ama bas ni malo slican.
a roll-cage,
different tires
racing seat and harness
shocks and dampers
and a straight exhaust designed to make it as loud as possible
Dakle vrlo sličan je fabričkom.
Htedoh da pokažem da nije svaki 4wd isto ali će se potruditi da ga prodaju kao da jeste, ali u mnogo finijem i kvalitetnijem pakovanju.
Pa kako vrlo slican fabrickom? 
Naravno da nije svaki 4WD isti, i da je Subaruov dosta bolji od Haldex-a sa eRa, ali veruj da je eR u realnim uslovima brzi auto od STI-a. Opet kazem dosta su razliciti, i eR je vise da ti bude fakticki jedini auto. STI je vise za entuzijaste. Pa ko sta voli.
Tapatalk Post

Naravno da nije svaki 4WD isti, i da je Subaruov dosta bolji od Haldex-a sa eRa, ali veruj da je eR u realnim uslovima brzi auto od STI-a. Opet kazem dosta su razliciti, i eR je vise da ti bude fakticki jedini auto. STI je vise za entuzijaste. Pa ko sta voli.
Tapatalk Post
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Da ne znam ime teme mislio bih da diskutujete o 4wd ili o golfu r 
U svakom slucaju mi ovde jesmo uglavnom navijaci. U realnim uslovima moze da vas opere i reno kangu ako je vozac dovoljno neuracunljiv. To od semafora do semafora i po auto putu bilo bi greh zvati realnim uslovima, tj uzeti kao reper za ocenu hh.
A evo i moj doprinos off -u. Vozac r-a je napisao da stiskao koliko je mogao, iako mozda po zvuku motora ne bih rekao. Sti je stok.
https://m.youtube.com/?#/watch?v=IkSJLsH6aX0

U svakom slucaju mi ovde jesmo uglavnom navijaci. U realnim uslovima moze da vas opere i reno kangu ako je vozac dovoljno neuracunljiv. To od semafora do semafora i po auto putu bilo bi greh zvati realnim uslovima, tj uzeti kao reper za ocenu hh.
A evo i moj doprinos off -u. Vozac r-a je napisao da stiskao koliko je mogao, iako mozda po zvuku motora ne bih rekao. Sti je stok.
https://m.youtube.com/?#/watch?v=IkSJLsH6aX0
- Ji 4Tze
Dobar zvuk ima ovaj R.
STI sigurno ima malo bolji potencijal za stazu. A konkretno u ovom klipu imamo dosta bitnih nepoznatih.
Ja sam rekao samo da je eR u realnim uslovima brzi auto od STI-a, gde nisam mislio na stazu
Tapatalk Post
Ja sam rekao samo da je eR u realnim uslovima brzi auto od STI-a, gde nisam mislio na stazu

Tapatalk Post
Taj konkretno STI je zvanicno 10s sporiji na Nordschleife od R sedmice, a novi 2015 jos uvek nema vreme.
Jedini brzi je neki opaki STI iz 97. , neka specijalna verzija, koja ima vreme 4s brze od Golfa 7 R, isto kao A45 AMG.
Ovo na snimku nije validno uopste, jer zaista ne znamo ko je kakav vozac, ko kakve gume ima i da li je zaista stock.
Evo, sada vidim u komentaru da je promenjena suspenzija na STIju, a vozac Golfa direktno i indirektno govori da vozac STI-ja bolje poznaje stazu, svoj auto i da bolje vozi od njega, dok vlasnik STI-ja govori da ce opet u oktobru biti na Nord-u, sto sluti na to da je na stazi verovatno bio ko zna koliko puta.
I opet, ne govore o gumama, jer slik gume totalno menjaju dimenziju voznje.
Jedini brzi je neki opaki STI iz 97. , neka specijalna verzija, koja ima vreme 4s brze od Golfa 7 R, isto kao A45 AMG.
Ovo na snimku nije validno uopste, jer zaista ne znamo ko je kakav vozac, ko kakve gume ima i da li je zaista stock.
Evo, sada vidim u komentaru da je promenjena suspenzija na STIju, a vozac Golfa direktno i indirektno govori da vozac STI-ja bolje poznaje stazu, svoj auto i da bolje vozi od njega, dok vlasnik STI-ja govori da ce opet u oktobru biti na Nord-u, sto sluti na to da je na stazi verovatno bio ko zna koliko puta.
I opet, ne govore o gumama, jer slik gume totalno menjaju dimenziju voznje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
Ovaj STI je dve generacije iza aktuelnog, mogao mu je svašta raditi.
Golf je fabrički.
Tek da se dobro vidi gde su automobili sada i pre 10 godina, tj koliki je napredak, da ti možeš da jurcaš toliko da pratiš nekog nabaždarenog u reli vozilu dok ćaskaš sa drugarom u fazonu gle ovog paljevinu, daj da ga stignemo...U STI-u teško da ćaskaju ovako ko u Golfu ako uopste ima suvozača. Mislim da bi slabo ćaskali i u typeR-u (Ricaaaardooo, Ricaaardooooo) i trebalo bi da tako ostane i u ovom novom turbo nindžagu.
Golf je fabrički.
Tek da se dobro vidi gde su automobili sada i pre 10 godina, tj koliki je napredak, da ti možeš da jurcaš toliko da pratiš nekog nabaždarenog u reli vozilu dok ćaskaš sa drugarom u fazonu gle ovog paljevinu, daj da ga stignemo...U STI-u teško da ćaskaju ovako ko u Golfu ako uopste ima suvozača. Mislim da bi slabo ćaskali i u typeR-u (Ricaaaardooo, Ricaaardooooo) i trebalo bi da tako ostane i u ovom novom turbo nindžagu.
Rikardo je smeker,nema veze to sa Hondom.A i gospodja Rikardo je prava domacica.
Ovom prilikom ih puno pozdravljam.
Ovom prilikom ih puno pozdravljam.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .