Stigla zima...
Re: Stigla zima...
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... pBeeAnXLZg
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... z5EIe_aCNw
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... z5EIe_aCNw
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Crni led - najopasnija pojava što se mene tiče. Doživeo sam ga samo jdnom, al je bilo gadno. Kop nizbrdica pred lakat krivinom, put suv, ja se opustio, prisao kočnicu pred krivinom, a Kalos kliza pravo u šumu. Sreća da sam imao vremena, prostora i prisebnosti da usporim motorom i nekako uđem u krivinu.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I ja jednom, isti slučaj, pre x godina... I umalo da se završi baš loše...
U sred jednog sela u ravnoj Vojvodini uđem u blagu krivinu u desno i onako uobičajeno prikočim tek malo pred njom, da usporim i... samo produžim pravo na levu stranu puta (iako su točkovi bili smotani kuda treba), direkt na nekog novijeg Renoa koji je baš naišao i srećom na vreme pobegao na desnu bankinu! Okrznemo se retrovizorima pri čemu se njegov samo sklopio a moj raspao (Golf 2 dizel, nije imao ABS, naravno). Smrzlo mi se g... u meni...
A nigde leda 70 km pre toga, sve suvo, sija sunce, opustiš se malo i eto... Da čovek nije pobegao na vreme bio bi to direktan sudar. Ali eto, imao sam sreće. 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ajde i ja da se zapljunem da sam prosle godine takodje ispravio krivinu sa 30km/h i dijagonalno upao u sneg kraj puta, jedva smo ga izvukli...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Definitivno. Em ne moze da se vidi, em je klizav nenormlano. Drugar u Svedskoj tako udario u zastitnu ogradu kad se iskljucivao sa auto puta. I to jos isao sporije 50-60 i u krivini samo auto nastavio pravo. Sreca bez vecih posledica. Far razbijen, branik napukao i ostecen i malo ogrebotine po levoj strani auta.Paja napisao:Crni led - najopasnija pojava što se mene tiče. Doživeo sam ga samo jdnom, al je bilo gadno. Kop nizbrdica pred lakat krivinom, put suv, ja se opustio, prisao kočnicu pred krivinom, a Kalos kliza pravo u šumu. Sreća da sam imao vremena, prostora i prisebnosti da usporim motorom i nekako uđem u krivinu.
Aj' sad... Nakiti ga ti, pesnička sloboda itdSaša napisao:I ja jednom, isti slučaj, pre x godina... I umalo da se završi baš loše...U sred jednog sela u ravnoj Vojvodini uđem u blagu krivinu u desno i onako uobičajeno prikočim tek malo pred njom, da usporim i... samo produžim pravo na levu stranu puta (iako su točkovi bili smotani kuda treba), direkt na nekog novijeg Renoa koji je baš naišao i srećom na vreme pobegao na desnu bankinu! Okrznemo se retrovizorima pri čemu se njegov samo sklopio a moj raspao (Golf 2 dizel, nije imao ABS, naravno). Smrzlo mi se g... u meni...
A nigde leda 70 km pre toga, sve suvo, sija sunce, opustiš se malo i eto... Da čovek nije pobegao na vreme bio bi to direktan sudar. Ali eto, imao sam sreće.

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ma gde nakitio, sve je realno od slova do slova... Pitao bih tebe kako bi se osećao u istoj situaciji: vidiš da ideš direktno na drugi auto i znaš šta će se desiti a ne možeš tome ništa (nisam mogao da se vratim u svoju traku). Ostalo mi je samo da mu blicam da ukapira šta se dešava (da nemam kontrolu nad vozilom). Srećom pa je tako i bilo i čovek se sklonio na vreme udesno koliko je mogao pa je prošlo samo sa polomljenim (mojim) retrovizorom jer se na tom Golfu nije mogao sklopiti. Da se nije sklonio, sekund-dva kasnije drmnuo bih ga sigurno direktno, ovako smo se samo okrznuli...
Kada smo se zaustavili odem odmah do njega (stao i on 50 m dalje) da mu se izvinem (verovatno se i on čovek prestravio) i kažem da nisam ništa mogao, led - točkovi smotani do kraja u desno ali džabe, auto ide putanjom koja je njemu po volji. Kaže čovek "sve je o.k, bitno je da je na kraju sve u redu, ukapirao sam odmah šta se dešava". Srećom pa je imao desno koliko-toliko dovoljno mesta (kanal je bio sa njegove desne strane) da mi se skloni...

Kada smo se zaustavili odem odmah do njega (stao i on 50 m dalje) da mu se izvinem (verovatno se i on čovek prestravio) i kažem da nisam ništa mogao, led - točkovi smotani do kraja u desno ali džabe, auto ide putanjom koja je njemu po volji. Kaže čovek "sve je o.k, bitno je da je na kraju sve u redu, ukapirao sam odmah šta se dešava". Srećom pa je imao desno koliko-toliko dovoljno mesta (kanal je bio sa njegove desne strane) da mi se skloni...
Ma sve te ja razumem i skroz je realna situacija, ali retrovizori...

- Saša
A ja stvarno ne razumem šta je tu problem...?
20 evra me koštao drugi polovan retrovizor, sećam se kao da je juče bilo. A njegov se samo sklopio i ništa... Kako je moglo da bude super sam prošao...

20 evra me koštao drugi polovan retrovizor, sećam se kao da je juče bilo. A njegov se samo sklopio i ništa... Kako je moglo da bude super sam prošao...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Lose
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
Aiii... Taj je samo da se odveze na otpad...
Nadam se da je bar sa vozačem i putnicima bilo sve u redu?