nemoj da mracis
ja stvarno ne znam zasto ali bas volim w203, juce sam vozio tatin nakon 100 godina i bas sam uzivao u tom autu
p.s. ja kada bi uzeo tako neki auto, kubikaze preko 3 litra, skoro sigurno bi ga registrovao u Bosni...
Jos jedna uciganisana Calibra, samo sa desnim volanom.
Mislim da kod nas ima dosta zanimljivih Calibri, a ova pored takve nije ni prosla. Ali je "wauxall"
Pa zato sam je i stavio retkost je sa desnim volanom a kamoli jos u srbiji
Da skine ova sranja sa brisaca i jos po koju plastiku i malo smanji osvetljenje i ima da bude dobra
ima lepu opremu i dosta toga jos ako je stvarno odrzavana kako pise
Nije bas toliki raritet u svetu A to sto je retka u Srbiji nema toliko veze. I obican Punto sa desnim volanom je redak kod nas, pa eto nema nikakvu vrednost.
U ovoj je 2.0 motor kao i u 90% Calibri kod nas, tako da ni tu nema neku vrednost. A i opste je poznato koliko ovakvi "stajleri" polazu na odrzavanje auta.
Pa sad kako kome,nekom ima vrednost nekom nema to je stvar ukusa i ko sta voli...
Mada mislim da je miljama daleko od punta ali ok...i svakako je zanimljivija od drugih makar u Srbiji i pritom nije cest auto kao punto,clio i ostala kolica sto se svaki dan kotrljaju ulicama....
Kia nova ni toliko (ova je jos vozena)... Ako cemo realno.. Za te pare mozes uzeti X3, Q5... sa manje opreme naravno, ali bi ga i takvog uzeo pre Kie..