Dobro veče
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Dobro veče
Još ne videh da teraju nekog ujutru da duva.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel si procitao post od kog je krenula ova prica?
edit: sad pogledao, ima listerin alkohola, sad me baš zanima šta bi bilo, hokaje davaj uređaj na test
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
edit: sad pogledao, ima listerin alkohola, sad me baš zanima šta bi bilo, hokaje davaj uređaj na test
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisam...pogledaću.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Originalni Listerine ima 26% alkohola, sada pogledah, bio sam blizu sa onih 30% 
Ja bas cesto izlazim uvece, posle koriscenja Listerina.
Imam cak i malu plavu bocicu istog u vratima automobila.
Sent from my Sony

Ja bas cesto izlazim uvece, posle koriscenja Listerina.
Imam cak i malu plavu bocicu istog u vratima automobila.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 28 Sep 2015, 15:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
@Starac, da ti skratim, najavili su da će se uvek raditi alkotest pri svakom zaustavljanju od strane patrole, nebitno od razloga zaustavljanja i doba dana.
Najavio hokaj.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Opet znači da ima rešenja i ko koristi Listerin, planski se isperu usta bar 15-20min pre vožnje, ili može doći do problema. Meni se sviđa što će prilikom svakog zaustavljanja raditi i alko test, u tom segmentu ima mnogo prostora za poboljšanje.
A i kakav Listerin, šukur*c, to napravili da truju narod
samo originalni kaladont 
Nego jel neko čuo za ovo:
NASA danas otkriva veliku misteriju s Marsa
Danima traje misterija zbog čega je NASA za danas zakazala vanrednu konferenciju za novinare na kojoj će biti prezentovano “veliko naučno otkriće” sa Crvene planete.
izvor:mondo.rs
dodatak:Nije najavio Hokaj, već Rebić načelnik uprave saob. policije

Nego jel neko čuo za ovo:
NASA danas otkriva veliku misteriju s Marsa
Danima traje misterija zbog čega je NASA za danas zakazala vanrednu konferenciju za novinare na kojoj će biti prezentovano “veliko naučno otkriće” sa Crvene planete.
izvor:mondo.rs
dodatak:Nije najavio Hokaj, već Rebić načelnik uprave saob. policije
Poslednja izmena od Mladen7 u 28 Sep 2015, 15:23, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
Jok, bilo juče i na TV-u, ne znam da li SAT ili gde već, rekao mi ćale pre hokajaftj napisao:Najavio hokaj.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
E ovako, listerin ima alkohol u sebi da, i ako bi vi sada isprali usta i dunuli u alkometar pokazalo bi Ima Alkohola. Onda bi stavio cevicu i terao da duvas normalno i tu recimo pokaze 4.35 promila. A ti sedis sasvim normalan, nemas ni jednu indikaciju da si mortus pijan. Sta se onda radi? Onda se ceka 10 minuta, pa se radi alkotest opet. Takva je procedura. U krajnjem slucaju, mozes da trazis vadjenje krvi.
Jer sto se tice Listerina, on se ne guta, vec se ispiraju usta tako da velika kolicina te tecnosti je u samim ustima, i zato zna da ponekad pokaze kao da si mortus pijan. Ali to izvetrava do najvise nekih 30 minuta nakon ispiranja. A i zavisi od kolicine.
P.S. Jeste Rebic najavio na TV-u, ali se to spremalo vec neko vreme, jer je bilo potrebno malo vise dok se ne dobije dovoljno takvih alkometara.
Jer sto se tice Listerina, on se ne guta, vec se ispiraju usta tako da velika kolicina te tecnosti je u samim ustima, i zato zna da ponekad pokaze kao da si mortus pijan. Ali to izvetrava do najvise nekih 30 minuta nakon ispiranja. A i zavisi od kolicine.
P.S. Jeste Rebic najavio na TV-u, ali se to spremalo vec neko vreme, jer je bilo potrebno malo vise dok se ne dobije dovoljno takvih alkometara.
Ako nas to ne dovede u red nece nista. Pa saobracajna policija je valjda i do sad uvek imala alkometar u kolima pa ako nekog zaustavi iz nekog treceg razloga i tom prilikom oseti miris uzme i testira ga.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nije, bilo je patrola i bez alkometara. Nocu se cesce nosilo, sada ce u principu stalno da se nosi po jedan po patroli, i po danu. I razlika je u tome sto do sada se alkotest radio uglavnom nocu (vikendom najcesce) ili kada se posumnja da je neko pijan. U toku dana redje. Sada bi u praksi trebao alkotest uvek da se uradi, nebitno sta je razlog kontrole i doba dana.
- Grujic
- Moderator
Jel se praviš naivan ili?H4wkeye napisao:E ovako, listerin ima alkohol u sebi da, i ako bi vi sada isprali usta i dunuli u alkometar pokazalo bi Ima Alkohola. Onda bi stavio cevicu i terao da duvas normalno i tu recimo pokaze 4.35 promila. A ti sedis sasvim normalan, nemas ni jednu indikaciju da si mortus pijan. Sta se onda radi? Onda se ceka 10 minuta, pa se radi alkotest opet. Takva je procedura. U krajnjem slucaju, mozes da trazis vadjenje krvi.
Naravno da nije problem ako se zalomi da duvam 2min nakon listerina i skroz normalan naduvam 4,35. Potencijalni problem je da naduvam npr 0,6 tu će pisati samo tako.
Generalno me zanima šta i kako može da da lažno pozitivan rezultat, aj budi koristan pa saznaj koji model alkometra koristite

Pa nije problem dokazati da je listerin, ides na krv. Problem je cimanje i gubitak vremena zbog gluposti.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Listerin imam, samo ne znam gde mi je onaj kineski alkotester. Vukao mi se po kuci danima i sada ga nema nigde.