Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od TheWickerMan »

carov2 napisao: 16 Dec 2025, 11:40 @TheWickerMan

Na tvoje drugo pitanje, odgovor je, SVAKI. Slika

Mislimo naravno na bežičan AA i bežično punjenje, jer je to sada standard.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Bežičan AA da, sa SuperVOC punjenjem kablom, mlak kao limunada. Sa wireless punjenjem slažem se, u tom slučaju se i iphone greje kao blesav.
grujicd napisao: 16 Dec 2025, 11:40 Evo kod mene S23 zna da se dosta greje u kolima kad je leto, gmaps + punjenje + sunce napolju a on ispod stakla, i dodatni plus što mu je najveće osvetljenje ekrana neki bust mod gde se verovatno i zbog toga dodatno greje.
Tad ne postoji uređaj koji se neće pregrejati. Ni svemoćni iphone ne može to da izgura a da je hladan kao špricer. Bukvalno se upali.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Ako imaš iPhone a ne nosiš ga u ovoj čarapi, nisi onda prvi ajfondzija i ne koristiš u potpunosti ajfon okruzenjeSlika

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Dzona
Reactions:
Pridružio se: 16 Nov 2023, 10:01

Post od Dzona »

Po meni i dalje je Samsung 'kralj' android uređaja... Plus što pruža long-term podršku za uređaje iz S serije (u današnje vreme veoma bitno, jer hardver i nove mogućnosti ne mogu više napredovati toliko brzo vremenom i uređaji stari 3 godina budu i dalje odlični) i većina aplikacija i 'gadget-a' se optimizuje za Samsung uređaje
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@thewickerman

s24, punjenje preko kabla, nije na suncu. u istom slucaju ajfon se skoro ni ne ugreje, samsung mora kroz prozor da se ohladi.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Meni se to pregrevanje odnosno ta poruka i prestanak rada dešavao samo na velikoj vrućini napolju (35-40 stepeni) i kada je telefon spojen na power bank (pa se tu stvara dodatna toplota punjenjem), plus radi se live streaming na društvenim mrežama - dakle baš baš užas uslovi za uređaj pa nije ni čudno. U svim drugim situacijama je radio perfektno (ma koliko da je vruće napolju i šta god da mu radim) ali spoj ove tri navedene stvari ga baš jako brzo pregreje.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

ftj napisao: 16 Dec 2025, 12:46 @thewickerman

s24, punjenje preko kabla, nije na suncu. u istom slucaju ajfon se skoro ni ne ugreje, samsung mora kroz prozor da se ohladi.
Baš nisu ekstremni uslovi, nema razloga da se pregreva. U istim uslovima nijedan android mi se nije pregrejavao, pričam o novijima jer na starijima nisam imao Android Auto ( S23U, OnePlus 13, OnePlus 8T ), čak i službeni Samsung A33 5G u istim uslovima je mlak.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Ja s24+ kad stavim na punjač ubacim u teglu za hladnom vodom da se hladi kako dolikuje

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Zašto Viber osakati kvalitet video snimka kada se šalje sa iphone? Preko Whatsapp bude ok.
Može li negde nešto sa se podiesi?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Mislim da ima da se podesi, doduse Android, a uvek ima opcija slanja kao fajl ako je bas bitno
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

TheWickerMan napisao:
ftj napisao: 16 Dec 2025, 12:46 @thewickerman

Baš nisu ekstremni uslovi, nema razloga da se pregreva. U istim uslovima nijedan android mi se nije pregrejavao, pričam o novijima jer na starijima nisam imao Android Auto ( S23U, OnePlus 13, OnePlus 8T ), čak i službeni Samsung A33 5G u istim uslovima je mlak.
Ovo može biti, neko je iznad primetio, zbog maske.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Grujic napisao:Mislim da ima da se podesi, doduse Android, a uvek ima opcija slanja kao fajl ako je bas bitno
Klinac sa ip13 kad mi pošalje nešto bude dosta loše dok su u galeriji snimci odlični.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Lik ne fura masku. Mozda je do skode.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

E onda je škoda kriva, nema druge
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Čitah jutros ovu diskusiju.... Odlete mi malopre matori Android telefon (Honor 70) sa dva metra visine na pločice pa se setih da IP nikada neće imati taj feature da ostane ceo posle pada sa te visine.... 😊 Surovi jeftini Kinez leti, padne i.... ništa, pločice takodje ostale cele. Win-win situacija takoreći.
Deca odavno nose IP i naravno da su zadovoljni, mi matori nosamo Honor i takodje nam ništa ne fali. Ćera je već par puta nenamerno bezuspešno testirala letenje IP sa metar i više.😂(naravno, sa zaštitom ekrana i kućišta)... Džabe. Dobro je što se i tako polomljeni koliko-toliko mogu prodati na oglasima.
Deca pokušavala više puta da nas "nagovore" da se prebacimo na IP, meni je glavna "kočnica" za to činjenica da onda ne mogu da instaliram modovane aplikacije, nego bi za ama baš svaku full verziju morao da plaćam, a to mi se baš i ne radi.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Odgovori