Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od trojanac »

1.0 Eco-G 100 u osnovnom i srednjem paketu je ispod 20k.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ima Sekulic neku boju peska i neku cudnu zelenu ispred salona. Spolja stvarno izgleda pristojno, steta sto je sa najjacim motorom preskup.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

pedalaš napisao: 21 Avg 2024, 20:35
grujicd napisao: 21 Avg 2024, 19:40 Kia i dalje ima akciju na sajtu za Ceed. Da li stvarno može i da se kupi ili "imamo sad samo ovaj skuplji" to je pitanje.
Jedan od retkih brendova u Srbiji o čijem uvozniku kao kupac mislim sve najgrđe zbog potcenjivanja zdravoga razuma čestim ( za mene ) "maloumim" fejk "prodajnim podsticajima"
Oni to rade godinama. Ja sam pratio Cee'd još pre deset godina i bilo je jedan mesec džokeri neki, sledeći mesec popust, pa 15 dana neke lude cene pa opet u krug.
Da ne grešim dušu, prodavci u Kia Velja iz Niša su bili zaista ljubazni, dali mi da probam neregistrovan auto sa 8km na satu tu po sporednim ulicama :D , dali i drugi registrovan kasnije na test vožnju, spustili cenu poprilično u odnosu na cenovnik itd. Od mene sve pohvale za njih. Na kraju nisam uzeo auto zbog slabog motora ali i dan danas mi se vizuelno sviđa. Da nismo išli na tu drugu test vožnju, uzeo bih ga sigurno :)
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

srdjanyo napisao: 21 Avg 2024, 21:49 Hoće li najnoviji Duster biti i u Srbiji ispod ili do 20000 € kao i u EU?

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

https://www.dacia.rs/CountriesData/Serb ... celist.pdf
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Već viđeno pumpanje spiska opreme na osnovnom paketu. Dvaput pišu mogućnost isključivanja suvozačkog airbaga, navode posebno kao stavke svetlo za rikverc, treće stop svetlo, grejač zadnjeg stakla, naslone za glavu, pojase u tri tačke itd.
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

Pa, mnogi to rade. Idi na sajt VW Srbija i pogledaj ponudu novih vozila sa lagera, pa za svaki ponudjeni primerak imaš i komandu „Prikaži spisak serijske opreme“.

A deo spiska „opreme“ za svakog je i „Freon R1234yf“. Čudno da u spisku opreme kao deo serjske opreme ne pišu i specifikacije motornog ulja u karteru.

Cenovnik im je još grđi u pumpanju količine. Samo kao primer, Golf, u Style opremi, ima bolja prednja sedišta, sa drugim materijalom presvlaka, elektrpodesivo je za vozača, sa lumbalnom podrškom za vozača i uz funkciju masaže lumbalnog dela vozača.

Bez dileme, odlična sedišta, ali, u cenovniku je napisano kao pet posebnih stavki opreme

1. Sportska komforna sedišta, napred,
2. ergoActive prednja sedišta;
3. Elektro - podesiva lumbalna podrška uključujući funkciju masaže na sedištu vozača,
4. elektropodesivo sedište vozača sa funkcijom memorije i masaže uključujući lumbalnu podršku,
5. Sedišta delimično obložena "ArtVelours" materijalom,

A mada nisam vlasnik Golfa, od mene "palac gore" za njegovu cenu. Jeftin je (za moj ukus), kao Style. Kao bazni Life je preskup.
Korisnikov avatar
AchtungDichtung
Reactions:
Pridružio se: 02 Jun 2020, 13:11

Post od AchtungDichtung »

milekmilek napisao: 21 Avg 2024, 17:10 Tipo jeste zvanično c segment ali po unutrašnjim dimenzijama (pre svega širini) mnogo bliži b segmentu, rekao bih.

Bas me je ovo zainteresovalo da uporedim Tipa i Daciu Logan. I evo dimenzija:

Tipo
D 4.53m
V 1.5m
S 1.79m
M.O. razmak 2.64m
Gepek 520L

Logan
D 4.4m
V 1.5m
S 1.85m
M.O. razmak 2.65m
Gepek 528L

Dakle iako je Tipo duzi za vise od 10cm, ima manji medjuosovinski razmak, manji gepek i uzi je za citvih 6 cm. Tako da se slazem da nije bas klasican C segment.

I dalje mislim da nije losa ponuda, ali evo ovaj Logan je bez ikakve akcije i dalje jeftiniji.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Sto se tice komocije Logan odlican,bas mi je bio OK u salonu, bolji od Dustera i Sandera.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Exclusive 4wd AT 28.700,00

SlikaSlika

Imaju ponudu za sve modele, ali ajde S Cross je najnoviji

Slika

TapaT

Korisnikov avatar
mironiko
Reactions:
Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
Kontakt:

Post od mironiko »

Subaru Crosstrek Basic na akciji od 2k do kraja oktobra (dakle, staje 37k u tom periodu).

Sent from my Pixel 6a using Tapatalk

Astra >> Lambo
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

To je negde slična cena kao tvoj. Pošto si vozio oba, da možeš sad da zameniš ključ za ključ, da li bi uzeo Crosstrek ili ostao na Foresteru. I zašto ne. :)

Posetite www.garaza.rs !
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

Izgleda da je i Yaris Cross "na akciji".

Verzija sa ( "sinergijskih") 130 ks startuje sa "akcijskih" 39.100 evra ( pa do "akcijskih" 41.600 ), a doplata za 4WD je 2.000.

Ne razumem zašto je kod verzije sa 116 ks doplata za AWD čak 6.000 evra.

https://www.toyotaadria.com/rs/pdf/ceno ... D_0309.pdf
Korisnikov avatar
mironiko
Reactions:
Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
Kontakt:

Post od mironiko »

trojanac napisao:To je negde slična cena kao tvoj. Pošto si vozio oba, da možeš sad da zameniš ključ za ključ, da li bi uzeo Crosstrek ili ostao na Foresteru. I zašto ne. :)

Ne bih zamenio ni slučajno. :) No, to je pretežno zasnovano na trenutnim ličnim (tj. porodičnim) preferencijama.

Crosstrek jeste nešto prefinjeniji (malko lepši materijali unutra, moderniji infotainment, bolja izolacija) i za nijansu je poletniji usled bolje aerodinamike i niže mase. Verujem da i potrošnja može da bude nešto niža.

S druge strane, Forester nudi ZNATNO više prostora, posebno u prtljažniku, a iako ima stariji infotainment, meni je draži zbog fizičkih komandi za klimu. Viša je pozicija sedenja, pa samim tim i preglednost + osećaj stabilnosti u vožnji (verovatno zbog mase) je nešto izraženiji. Takođe, Crosstrek je definitivno tvrđi preko neravnina, tj. Forester je malo udobniji.

Onako, u jednoj rečenici: Crosstrek je više lifestyle auto, a Forester više porodični.

Astra >> Lambo
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Složio bih se. Iako nisam vozio, još uvek, aktuelni Forester. Jasno je koje su njegove prednosti.

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

mironiko napisao: 12 Sep 2024, 11:24 Subaru Crosstrek Basic na akciji od 2k do kraja oktobra (dakle, staje 37k u tom periodu).

unnamed(7).jpg
unnamed(7).jpg (53.67 KiB) Pogledano 1355 puta
Crosstrek, koji je nedavno postigao maksimalnih 5 zvezdica na Euro NCAP bezbednosnom testu, sada je dostupan u Subaru Srbija salonima po promotivnoj ceni od 36.990€ do 31. oktobra. Pronađite ga na svim našim prodajnim mestima.

Trenutna mreža dilera je sledeća :
BEOGRAD
1. TRIO MOTORS doo - Radnička 22, Beograd; Tel: +381 65 34 999 00
2. EHOM AUTO doo - Severni bulevar 6, Beograd; Tel: +381 11 6752772
VOJVODINA - Beta Motors Centar doo, Temerinska 95, Novi Sad; Tel: +381 63 426446
SEDIŠTE SUBARU ZA SCG doo - Račkoga 1a/2, Beograd; Tel: +381 11 7450800
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori