Stigla zima...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Stigla zima...
Jeste, led, kanal, brzina i nešto alkohola, nije im ništa, vozaču razderotina na čelu, bukvalno.

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ima li neko na zajam neke pristojne lance od 13.02. do 17.02, za dimenziju 195-65-15, 80ice?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja imam za 205/55/16 a nisam siguran da li su 80ice ili 90ice, nisu kod mene pa ne mogu da proverim, možda neko zna?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
90ice, ne pasu, proverio
Aj da pogledam ja sutra koji su mi u Altei. Mislim da su za 195 65 15.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Stigla zima...
Ja kontam da 80% lanaca sto vozamo u gepeku ne pasu na auto.

Do 90%
Ne znam kakva zima treba da bude, odnosno gde treba da odeš, pa da guma nije dovoljna? 
Čisto radi reda nosim lance, da ne popasem kaznu. A da negde zaista se uputim, gde ima toliko padavina, onda bih prvo izvežbao da stavim lance, pošto nisam to nikad ni koristio

Čisto radi reda nosim lance, da ne popasem kaznu. A da negde zaista se uputim, gde ima toliko padavina, onda bih prvo izvežbao da stavim lance, pošto nisam to nikad ni koristio

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti kao da nikad nisi bio na planini 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni su na Divčibarama trebali. Zaustavio sam se na usponu i kad sam trebao da krenem ni cm dalje. A trebalo mi još 20tak metara do vikendice.
t
t
Prosli vikend sam isao na kop i bila je takva mecava da si morao da budes bas zaeban vozac da ne stavis lance ili da imas 4x4. Zaustave te na sred uspona i ne mozes da krenes, iz nekog osmog puta sam ga jedva uspenjao a vec sam se bio pomirio da necu uspeti. Da sam imao zadnju vucu morao bi da stavljam 100%
Bio sam one zime recimo kada su nam zavrnuli plin, -25 bilo, led, ne sneg, nego led svuda. So više ne pomaže. Otišao na skijanje i vratio se. Astra g karavan, na njoj ganc nove ts830.Delija napisao:Ti kao da nikad nisi bio na planini
Još se vozao autom tamo kuda oni voze motorne sanke, tamo gore gde su traktori zaposleni kao žičara

Pogresan sam ja auto kupio onda 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .