Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Mobilne telekomunikacije

Post od noob »

nidza napisao: 16 Dec 2025, 09:56 Iskustvo između telefona od 300e i 1300e je u poslednjih par godina minimalno.
Daleko je to iskustvo, ko Mecka A klasa i S klasa.
Od kada viša klasa na iP ima osvetljenje 2000 nita, to nema srednja klasa, moraš juriti zaklon da bi nešto video ma suncu. I tu opet dolaziš do kvalitetnih komponenti, da ti na plaži leti na moru možeš lepo da koristiš telefon, kada slikaš da vidiš nešto, znači treba dobro hlađenje i odlično osvetljen ekran od bar 2000 nita. Nova 17 serija sa komorom za hlađenje se odlično pokazala. Ima tu dosta stvari, ali ekran sam uzeo za primer kao najbitniju komponentu, jer sve vreme gledate u njega.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od lami »

Meni prethodni sluzbeni bio Samsung A serije, zaboravih koji tacno, pre toga s10, sad s24 i iz mog ugla, znatno losija kamera, telefon poceo da koci nakon 2 nedelje.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

dunx81 napisao:
Grujic napisao:Mislim da ima da se podesi, doduse Android, a uvek ima opcija slanja kao fajl ako je bas bitno
Klinac sa ip13 kad mi pošalje nešto bude dosta loše dok su u galeriji snimci odlični.
Viber smanjuje kvalitet fotigrafije, fotku slati kao datoteku

BTW iPhone kupuje ekrane od Samsunga, čisto da znate.

Što se tiče aplikacija, YT, YT music, Insta (myimsta) sa opcijama čuvanja i skidanja itd, sve to ima da se skine opušteno i radi bez problema kao plaćene verzije, ko voli ima i Ymusic da skida sa YT klipove i muziku na telefon u firmatu koji želi....msm, sve to imam godinama i radi perfektno.

Za reklame se podesi DNS server i nema reklama u aplikacijama, pretrazivacu, igricama.....

Jbg, smrdljivi android, lakoca zivljenja

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kao da osećam blagu ogorčenost u tom tonu, gorki su plodovi android haslovanja.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nije lako vašim telefonima.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ne ometaj tok diskusije , tek hvataju zalet .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Gugl pokušava da spreči takve hakovane aplikacije, hoće da svaki developer mora da ima verifikovan identitet čak i ako skidaš apk sa nekog drugog sajta. Po njima zbog zaštite korisnika, po nama zbog zaštite reklama na youtube.
Odgovori