Kladionica
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Kladionica
Svaka cast,kocka izjeda Srbiju.
Lg G2
Lg G2
"Svaka cast", da sve ostane Meridianu, Mozzartu, Atlantiku, Maxbetu i ostalima, sve posteni srpski vlasnici, domacini, nikad privodjeni, nemaju 51% kapitala na Kipru, ne iznose novac od kladjenja nemilosrdno van zemlje, nisu im zastitnici beogradski narko-dileri za koje peru novac, sve zaradjeno ulazu u domacu privredu, nisu im menadzeri hapseni sa 200.000 eura i par miliona dinara prljavog novca u sefu, nije nadjen kokain. Ma svaka cast, jos jednom! Sve neka ostane njima.
Patoloskim kockarima treba lecenje, a ne zabrana. Bolje da se drzava pozabavi edukacijom i prevencijom, nego zabranama i kaznama. Ovako ce samo profitirati lokalni mafijasi koji daju lose uslove za kladjenje, lose kvote, a ionako novac iznose van zemlje.
Inace, ta zabrana postoji odavno, samo su banke sada zbog instrukcije vlade pocele da je primenjuju i ona ce pogoditi samo sitne igrace koji ne zele da se pomuce i nadju nacin da se klade kod stranih bukmejkera. A ako se neko pita zasto bi se kladili kod stranih, zato sto ozbiljne strane kladionice rade sa 3-5% profitnom marginom, a nase ozbiljne rade sa 15%.
Patoloskim kockarima treba lecenje, a ne zabrana. Bolje da se drzava pozabavi edukacijom i prevencijom, nego zabranama i kaznama. Ovako ce samo profitirati lokalni mafijasi koji daju lose uslove za kladjenje, lose kvote, a ionako novac iznose van zemlje.
Inace, ta zabrana postoji odavno, samo su banke sada zbog instrukcije vlade pocele da je primenjuju i ona ce pogoditi samo sitne igrace koji ne zele da se pomuce i nadju nacin da se klade kod stranih bukmejkera. A ako se neko pita zasto bi se kladili kod stranih, zato sto ozbiljne strane kladionice rade sa 3-5% profitnom marginom, a nase ozbiljne rade sa 15%.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
+1 za Texonjin post, i samo da dodam: efektivno ovaj zakon ogranicava ucestvovanje gradjana u svim vidovima igara na srecu, ekvivalent bi bio da drzava donese zakon da ne smete da platite pretplatu na strani casopis, recimo. Po stohiljaditi put da pitam, sta drzavu boli falus sta ja radim sa SVOJIM parama?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne dobija ni dinara od njih - naravno da je boli 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Koliki li je bonus dobio ovaj čovek? http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/387047 ... e-po-firmi
Ovaj je najviše lobirao da se donese ta zabrana a prethodno radno mesto mu je bilo 'pravnik(sa megatrendom)' u meridian kladionici. Naravno uporedo sa poslom u trenutno vladajućoj partiji, republičkoj izbornoj komisiji i radio fokusu.
Ovaj je najviše lobirao da se donese ta zabrana a prethodno radno mesto mu je bilo 'pravnik(sa megatrendom)' u meridian kladionici. Naravno uporedo sa poslom u trenutno vladajućoj partiji, republičkoj izbornoj komisiji i radio fokusu.
Zabrana ucestvovanja u igrama na srecu u inostranstvu postoji od ranije i nije to nista novo, ali je novo sto su sada poceli da ogranicavaju prava ljudima time sto zabranjuju placanje karticama ili zabranjuju pristup nekim sajtovima. Kao Severna Koreja ili Iran.
OK, jesam li koristio karticu da ucestvujem u igri na srecu u inostranstvu? Predaj slucaj sudu, dokazi krivicu, pa da odgovaram sto sam prekrsio zakon, a ne da mi blokiras pristup sajtovima. (da ne bude da pricam napamet, pokusajte npr http://www.sportingbet.com , pa cete videti o cemu pricam)
Konkretno, Sportingbet je firma registrovana u UK, u Londonu, nalazi se na Londonskoj berzi, sasvim legalno posluje i zasto ja ne bih mogao da pristupim njihovom sajtu? OK, ne smem da se kladim, ali zasto bi mi neko blokirao da ne mogu ni da vidim sajt? Mozda to deluje nekome naivno i misli "ma boli me q za kladionicare i kockare", ali danas prodje blokiranje kladionicarskog sajta, sutra ce vam blokirati Piratebay, prekosutra CNN i Sky News, a za koji dan cete umesto Google pretrazivaca koristiti neki ruski ili kineski, jer je to neko odlucio.
Kad smo vec kod toga ko je sta odlucio, najsmesnije je kako su Mozzartu prakticno zabranili da organizuje ono godisnje takmicenje koje je trajalo 9 meseci. Naime, donet je pravilnik negde pretprosle godine da nijedno takmicenje ili nagradna igra ne smeju trajati duze od 2 meseca "jer to nema smisla". Kome nema smisla? Onom umobolniku koji postavlja prisluskivace? Ili nema smisla mafijasima iz drugih kladionica, jer im svi kockari otisli u Mozzart, pa resili da izlobiraju? Meni recimo ima smisla da traje i pola godine i godinu dana. Nekome nema smisla da traje duze od 7 dana, nekome nema smisla da je duze od 1 dana... Na kraju je pametnjakovic iz Uprave za igre na srecu odlucio kako ima smisla da traje max 2 meseca i da moze da se organizuje max 2 puta godisnje po 2 meseca. Naravno, mimo toga kladionica Atlantik je prosle godine organizovala takmicenje koje je trajalo ni manje ni vise nego 14 meseci i nikom nista. Oni su pametni i jednakiji jer za njih zakon ne vazi, a Mozzart koji sada organizuje takmicenje u trajanju od 2 meseca je glup jer postuje zakon.
Mafijaska drzava, mafijaska posla...
OK, jesam li koristio karticu da ucestvujem u igri na srecu u inostranstvu? Predaj slucaj sudu, dokazi krivicu, pa da odgovaram sto sam prekrsio zakon, a ne da mi blokiras pristup sajtovima. (da ne bude da pricam napamet, pokusajte npr http://www.sportingbet.com , pa cete videti o cemu pricam)
Konkretno, Sportingbet je firma registrovana u UK, u Londonu, nalazi se na Londonskoj berzi, sasvim legalno posluje i zasto ja ne bih mogao da pristupim njihovom sajtu? OK, ne smem da se kladim, ali zasto bi mi neko blokirao da ne mogu ni da vidim sajt? Mozda to deluje nekome naivno i misli "ma boli me q za kladionicare i kockare", ali danas prodje blokiranje kladionicarskog sajta, sutra ce vam blokirati Piratebay, prekosutra CNN i Sky News, a za koji dan cete umesto Google pretrazivaca koristiti neki ruski ili kineski, jer je to neko odlucio.
Kad smo vec kod toga ko je sta odlucio, najsmesnije je kako su Mozzartu prakticno zabranili da organizuje ono godisnje takmicenje koje je trajalo 9 meseci. Naime, donet je pravilnik negde pretprosle godine da nijedno takmicenje ili nagradna igra ne smeju trajati duze od 2 meseca "jer to nema smisla". Kome nema smisla? Onom umobolniku koji postavlja prisluskivace? Ili nema smisla mafijasima iz drugih kladionica, jer im svi kockari otisli u Mozzart, pa resili da izlobiraju? Meni recimo ima smisla da traje i pola godine i godinu dana. Nekome nema smisla da traje duze od 7 dana, nekome nema smisla da je duze od 1 dana... Na kraju je pametnjakovic iz Uprave za igre na srecu odlucio kako ima smisla da traje max 2 meseca i da moze da se organizuje max 2 puta godisnje po 2 meseca. Naravno, mimo toga kladionica Atlantik je prosle godine organizovala takmicenje koje je trajalo ni manje ni vise nego 14 meseci i nikom nista. Oni su pametni i jednakiji jer za njih zakon ne vazi, a Mozzart koji sada organizuje takmicenje u trajanju od 2 meseca je glup jer postuje zakon.
Mafijaska drzava, mafijaska posla...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1Texonja napisao:"Svaka cast", da sve ostane Meridianu, Mozzartu, Atlantiku, Maxbetu i ostalima, sve posteni srpski vlasnici, domacini, nikad privodjeni, nemaju 51% kapitala na Kipru, ne iznose novac od kladjenja nemilosrdno van zemlje, nisu im zastitnici beogradski narko-dileri za koje peru novac, sve zaradjeno ulazu u domacu privredu, nisu im menadzeri hapseni sa 200.000 eura i par miliona dinara prljavog novca u sefu, nije nadjen kokain. Ma svaka cast, jos jednom! Sve neka ostane njima.
Pa ja sam sitniji igračTexonja napisao:Inace, ta zabrana postoji odavno, samo su banke sada zbog instrukcije vlade pocele da je primenjuju i ona ce pogoditi samo sitne igrace koji ne zele da se pomuce i nadju nacin da se klade kod stranih bukmejkera. A ako se neko pita zasto bi se kladili kod stranih, zato sto ozbiljne strane kladionice rade sa 3-5% profitnom marginom, a nase ozbiljne rade sa 15%.

Širim haos!
- methane.master
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Probacu iznenadjenje Atalanta - Juve, 1X, kvota 2.5
Arsenal - Celzi, ppX, kvota 2.1
Ako Barsa odigra X ili pak izgubi od Getafea, onda dvojka na Real protiv Valensije.
Arsenal - Celzi, ppX, kvota 2.1
Ako Barsa odigra X ili pak izgubi od Getafea, onda dvojka na Real protiv Valensije.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- methane.master
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da, zato preskacem ovo kolo.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
- methane.master
Ajmo ljudi, dosta zaje*ancije, treba nešto i na tiket da se stavi. Inače prošla godina završena, jako sam malo igrao, bilans mi je -400 din. 
Danas... u EPL, napomena da Arsenal ima puno povređenih, mada to nije ništa novo zadnjih 10-ak godina. Chelsea bez Terryja, Ivanovića i Luiza.
Za niže engleske lige... Danas važi pravilo - što niža liga, to više mamurnih na terenu.
Edit: Ispred ovdašnjeg Mozzarta red ko za ulje tokom devedesetih

Danas... u EPL, napomena da Arsenal ima puno povređenih, mada to nije ništa novo zadnjih 10-ak godina. Chelsea bez Terryja, Ivanovića i Luiza.
Za niže engleske lige... Danas važi pravilo - što niža liga, to više mamurnih na terenu.

Edit: Ispred ovdašnjeg Mozzarta red ko za ulje tokom devedesetih

Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Otvaram novu godinu sa ovim tiketom 
Swansea - City GG3+
Arsenal - Cardif 1
S'oton - Celsi 2
QPR - Doncaster 1&tim12+
Ukupna kvota oko 7

Swansea - City GG3+
Arsenal - Cardif 1
S'oton - Celsi 2
QPR - Doncaster 1&tim12+
Ukupna kvota oko 7
- methane.master
Prvi i 4.par pratim . Ova dva između mu se nešto ne prate. So'ton je nepredvidiv tim. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!