Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ma naravno da padaju, nego se ja salim zbog domacih Rusa. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
I sada u ovakvoj situaciji kakva je nasu zemlju zadesila da mi neko kaze da nam nije potrebna vojska i njena tehnika. Svaka cast nasim pilotima helikoptera, sad su najpotrebniji oni u vazduhu da brzo reaguju na mestima gde je i camcima tesko prici. Kam te lepe srece da imamo vise Mi8/17 a ne bi bilo lose ni neki Mi26 da imamo.

Ma nama to je treba jer nemamo neprijatelje 
Kao da se vojska koristi samo za ratovanje...
Bitno je da je vozni park vlade full premium.

Kao da se vojska koristi samo za ratovanje...
Bitno je da je vozni park vlade full premium.
Naravno, dosadasnje luksuzne automobile, zamenice luksuznim i unikatnim amfibijama! Zemljo Srbijo,
.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa ja sam to nekoliko puta napisao, ali razni forumski Lazanski sanjaju S-400/500/6000... 30000mlrd. kojima će verovatno da gađaju Milenijumskog sokola i Imperijalne krstarice 6 galaksija dalje, ili šta ti ja znam kakve MiG i SU lovce koji ne mogu ni da zaokrenu u našem vazdušnom prostoru. Kad za 2 meseca raspali grad ili šumski požari mnogo će S-400/MIG/QrcPlc pomoći ljudima.BAJKER napisao:I sada u ovakvoj situaciji kakva je nasu zemlju zadesila da mi neko kaze da nam nije potrebna vojska i njena tehnika. Svaka cast nasim pilotima helikoptera, sad su najpotrebniji oni u vazduhu da brzo reaguju na mestima gde je i camcima tesko prici. Kam te lepe srece da imamo vise Mi8/17 a ne bi bilo lose ni neki Mi26 da imamo.
Širim haos!
- BAJKER
Ocigledno je da nam prvo treba takva tehnika koja ce nam trebati i u mirnodopskim uslovima ali u situacijama kao ovim ili slicnim. Pa onda nabavljati ovo drugo. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa upravo to, da bi prvo zaštila/minimizirala štete na resursima koji prave pare, da bi od se od njih jednog dana nabavljalo nabavljo ono drugo. Fale transportni avioni, a naročito helikopteri, helikopteri za hitnu pomoć, gašenje požara ... mada mi ni protivgradne rakete ne možemo da finansiramo. 

Širim haos!
- BAJKER
Nadam se da su inzenjerijske jedinice mobilisane, one imaju i tehniku i ljudstvo za zaprecavanje tamo gde je to potrebno.

Ako neko ne zna doktrina VS je promenjena i jedan od glavnia tri zadatka je borba protiv elementarnih nepogoda.
E sad, sto tehnika za to nije nabavljena, jedinice obucene i ostalo sto svi znamo da treba, to je mnogo veci problem.
Ali, odavno je kod nas vaznije da je trava podsisana na 1cm, i da u magacinu na jednom sanduku bude 5 papira...
E sad, sto tehnika za to nije nabavljena, jedinice obucene i ostalo sto svi znamo da treba, to je mnogo veci problem.
Ali, odavno je kod nas vaznije da je trava podsisana na 1cm, i da u magacinu na jednom sanduku bude 5 papira...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Da postoje regruti, profesionalci bi mogli da se posvete drugim stvarima. Ovako profesionalna vojska radi sve i svašta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nisu oni toliko neophodni.
Od 30000 ljudi u VS, obuceno i spremno je mozda par hiljada, koliko ih ima u Specijalnim jedinicama. To je sramota i katastrofa.
Vojsku imamo cisto eto da se kaze
Od 30000 ljudi u VS, obuceno i spremno je mozda par hiljada, koliko ih ima u Specijalnim jedinicama. To je sramota i katastrofa.
Vojsku imamo cisto eto da se kaze
What i do for the livin'? I live for the livin'.