Ne brže od života!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Ne brže od života!
Kada kažeš bombarduješ, to znači da nešto radiš ciljano i preuveličano što nije dobro, ali po tom zakonu ispada da ako se nešto dogodi da ne sme da se objavi ako je prekoračena norma. To je po meni glupost teška...
Nije, samo neka stave na 28-u stranu.
Edit:
Evo svez uvoz crnjaka iz francuske za naslovnicu blica...
Tragična smrt trudnice: Zdrobila je stena pred očima supruga http://blic.rs/i/432223
Edit:
Evo svez uvoz crnjaka iz francuske za naslovnicu blica...
Tragična smrt trudnice: Zdrobila je stena pred očima supruga http://blic.rs/i/432223
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I neko dvogodisnje dete u udesu kod Gornjeg Milanovca ja mislim, cuo malopre na vestima ali ne mogu da pronadjem vest. A juce sam tuda prosao.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Evo u Blicu:
Dvogodišnje dete poginulo u nesreći na Ibarskoj magistrali
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/432774 ... magistrali
Dvogodišnje dete poginulo u nesreći na Ibarskoj magistrali
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/432774 ... magistrali
Never Say Never Again
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mogu da se kladim da dete nije bilo vezano.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zajebano vreme, magla, klizavo, a ljudi voze kao da su idealni uslovi. Ja sam malopre stigao iz Žarkova, ima magle ali nije strašno. Vozim po ograničenju i najsporiji sam. Mislim da to dovoljno govori.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Pre par dana sam video Golf 3, vozi muskarac od oko 30-35 god, a na prednjem sedistu dvoje dece (mozda imaju po 4-5 god), guraju se i vrpolje. Istina, prolazio sam kroz neko naseljeno mesto (Sajkas, Djurdjevo, ne secam se tacno) pa ih mozda vozi samo par ulica dalje, ali opet...H4wkeye napisao:Mogu da se kladim da dete nije bilo vezano.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pusti ih jednom, u dvorištu, pa kroz ulicu, pa par ulica kroz selo, pa do drugog sela...
Kao što vozač ima svoje mesto tako i dete mora imati svoje.
Tapatalk with Desire 500
Kao što vozač ima svoje mesto tako i dete mora imati svoje.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
To sa decijim sedistima je posebna prica. Ja se redovno ali redovno raspravljam sa suprugom kada mala pocne da vristi i nece vise da sedi, kaze da je uzmem malo, aman nema ni malo ni mnogo. Ni metar ne vozim dete van sedista. Neka place dok ne nadjem prvo mesto da stanem (max 2-3 minuta) pa je lepo uzmemo i onda mozemo do sutra da stojimo tu dok se ne umiri. Da se ja pitam, voznju bez sedista ili van sedista bi kaznjavao tako drakonski da nikom ne bi palo na pamet da pomisli a ne pomeri par metara auto sa detetom van sedista. Tu treba kazna da bude za oba roditelja. Jednostavno, nema kompromisa.
Nazalost, kada se desi tako nesto onda je kasno za pametovanje. Uzas, detence ni osetilo zivot nije. Vest sam video pre par sati celo vece mi je sjebano.
Nazalost, kada se desi tako nesto onda je kasno za pametovanje. Uzas, detence ni osetilo zivot nije. Vest sam video pre par sati celo vece mi je sjebano.
+1
Juce zena u i30 sa klicem od neke 3 godine-mali stoji nazad u sredini i drzi se za prednja sedista a keva pegla samo zvoni.
Juce zena u i30 sa klicem od neke 3 godine-mali stoji nazad u sredini i drzi se za prednja sedista a keva pegla samo zvoni.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
+1Dzoni_m napisao:To sa decijim sedistima je posebna prica. Ja se redovno ali redovno raspravljam sa suprugom kada mala pocne da vristi i nece vise da sedi, kaze da je uzmem malo, aman nema ni malo ni mnogo. Ni metar ne vozim dete van sedista. Neka place dok ne nadjem prvo mesto da stanem (max 2-3 minuta) pa je lepo uzmemo i onda mozemo do sutra da stojimo tu dok se ne umiri. Da se ja pitam, voznju bez sedista ili van sedista bi kaznjavao tako drakonski da nikom ne bi palo na pamet da pomisli a ne pomeri par metara auto sa detetom van sedista. Tu treba kazna da bude za oba roditelja. Jednostavno, nema kompromisa.
Desavalo se i po sat vremena da stojimo dok se dete ne smiri a mogao sam za to vreme da stignem tri puta kuci.
Zato danas cerka od 4godine nece da se vozi dok je ne vezem u njeno sediste, zna da je to njeno mesto i da tako treba da bude
I moja mala od skoro 4 godine uopšte ne pravi problem. Otvorim joj vrata, a ona se sama penje u sedište.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako vam je za utehu drugo dete se mnogo lakše navikava - vidi da ovo starije ide u sedište pa se onda ni ne buni.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒