Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Re: Grčka

Post od Puzo81 »

Slika

Slika

Nema povratne. Da do 4,25 je 16 i 20preko i pardon sa ovim crvenim je 3,5 po osobi.
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

Ljudi pitanje jedno:
Drugar hoce da iznajmi motor u Grckoj. Da li mu treba medjunarodna dozvola?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Vrlo moguće da ne, ali ne može niko garantovati.

Ja sam 2010, 2011 i 2012. najmio kola i insistirali su na međunarodnoj, neki su uzimali i na našu bez problema, a nekima je bila priča da bez međunarodne ne može full osiguranje tj kasko.

Prošle godine sam na našu uzeo bez problema sa full osiguranjem.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@vladapetr

Ma za nocenje je ok nego mi je bila fascinantna ta disproporcija koliko je nabudzen objekat a vidi se da su priuceni za bavljenje turizmom. Npr. dok smo jeli dorucak dosla je porodica iz mk sa rezervacijom sa bukinga na 7 dana i gazda nije imao pojma o tome i nije imao slobodnu sobu za njih. Ne postoji recepcija niti bilo kakav prijemni deo a imaju bar 30 lezajeva nego ulazis u kafanu i cimas konobare da ti zovu gazdu. Posle se gazda cudio kako tako kasno dolazimo(9:15 pm). Jedan peskir prljav, 'hrapav' pokrivac i tako neke sitnice na koje sigurno neces naleteti kod ljudi koji se time bave porodicno/profesionalno niti ce te docekivati znojavi gazda bez majice.

Da je dzabe, dzabe je, i ako ides na taj drugi prelaz sigurno se ne gubi na vremenu al eto ja se vracah preko evzonija i vozih 30 km neosvetljenim uskim a prometnim putem pa eto samo imajte na umu te mane.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Na Dan Daru sam rezervisao 2 noćenja, mislio sam subotu tamo da provedem. Pošto sam pričao telefonom sa gazdom, barem se za rezervaciju ne brinem :mrgreen:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Već sam ti rekao da ćeš se smoriti. Par sati za zezanje oko bazena je puna kapa. Nije kasno da promeniš rezervaciju.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ne postoji drugi način da se organizujem. Smeštaj mi kreće u nedelju od 14h, ne bih da krenem to jutro i vozim u cugu nadajući se da neće biti gužve na putu i granicama.
Ako bih krenuo dan ranije to bi bila subota, kad su 100% gužve.
Zato idem u petak, krenem ujutro pa malo izblejim kod familije u Vranju, uveče smo na Dorjanu. Subota bazen i blejanje, nemam ja neke specijalne ideje ni prohteve - samo me prepala pomisao da će klopa i usluga biti loši :mrgreen:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Sta su sve opcije za odmor u Makedoniji?
Kum je pre 2 god bio u nekom hotelu/odmaralistu Romantika.
Po njegovim recima, nista spec, odmah pored auto puta, ima neko bazence cisto da se malo ubije vreme.

Mi kontamo u odlasku na Lefkadu ili u Solunu ili negde u Makedoniji da prespavamo.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Re: Одг: Grčka

Post od vlajko »

Ja sam spavao na Meteorima i Metsovu na putu za Krf i Lefkadu. Metsovo je pored autoputa puno je simpatičnih hotelčića i pravo je mesto za odmor.
Slika
Slika
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

Cale i keva krenuli juce za Lefkadu. Prespavali u Ioannini, tako su hteli, cudni su oni :)

Nego mi kaze cale za Egnati-a auto put.. Kamere svuda, snimaju, zaustavili ga 2 puta za 145km/h. Izvukao se oba puta, ali kaze mu pandur da su poostrili mere zato sto ljudi divljaju. Ja sam vozio tim autoputem 2 puta, pre 2 i 3 godine, i cepao sam do 160 niko me nikad nista nije smarao...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

I ja kad sam isao snimaju kamere a panduri stojr posle i vataju. Steta jer je to na super delovima a ogranicenje 100.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Preporuka za 2-3 noci za boravak u Nei Poriju, Leptokariji i okolini... ?
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

laynee napisao:Cale i keva krenuli juce za Lefkadu. Prespavali u Ioannini, tako su hteli, cudni su oni :)

Nego mi kaze cale za Egnati-a auto put.. Kamere svuda, snimaju, zaustavili ga 2 puta za 145km/h. Izvukao se oba puta, ali kaze mu pandur da su poostrili mere zato sto ljudi divljaju. Ja sam vozio tim autoputem 2 puta, pre 2 i 3 godine, i cepao sam do 160 niko me nikad nista nije smarao...
Ja sam pre dve godine tu vozio sve po P.S.-u. Baš zbog toga što kamere snimaju. U stranoj sam zemlji, pa odkud znam sta i kako. A pre toga dugo nisam tamo išao. A tada sam u Grčkoj inače za 10 dana samo jednu patrolu policije video. Kada smo dolazili na Lefkadu. A bas na Lefkadi nijednu.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Prošle godine od Soluna ka Taosu i nazad sam vozio ko i Grci ili ti ko da nema ograničenja. Nigde policije, nigde nikog.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Sutra ranom zorom krećem put Soluna, pa onda u subotu na Lefkadu.

Burazer je trenutno tamo i oduševljen je.
Odgovori