Ja sam 2010, 2011 i 2012. najmio kola i insistirali su na međunarodnoj, neki su uzimali i na našu bez problema, a nekima je bila priča da bez međunarodne ne može full osiguranje tj kasko.
Prošle godine sam na našu uzeo bez problema sa full osiguranjem.
Ma za nocenje je ok nego mi je bila fascinantna ta disproporcija koliko je nabudzen objekat a vidi se da su priuceni za bavljenje turizmom. Npr. dok smo jeli dorucak dosla je porodica iz mk sa rezervacijom sa bukinga na 7 dana i gazda nije imao pojma o tome i nije imao slobodnu sobu za njih. Ne postoji recepcija niti bilo kakav prijemni deo a imaju bar 30 lezajeva nego ulazis u kafanu i cimas konobare da ti zovu gazdu. Posle se gazda cudio kako tako kasno dolazimo(9:15 pm). Jedan peskir prljav, 'hrapav' pokrivac i tako neke sitnice na koje sigurno neces naleteti kod ljudi koji se time bave porodicno/profesionalno niti ce te docekivati znojavi gazda bez majice.
Da je dzabe, dzabe je, i ako ides na taj drugi prelaz sigurno se ne gubi na vremenu al eto ja se vracah preko evzonija i vozih 30 km neosvetljenim uskim a prometnim putem pa eto samo imajte na umu te mane.
Ne postoji drugi način da se organizujem. Smeštaj mi kreće u nedelju od 14h, ne bih da krenem to jutro i vozim u cugu nadajući se da neće biti gužve na putu i granicama.
Ako bih krenuo dan ranije to bi bila subota, kad su 100% gužve.
Zato idem u petak, krenem ujutro pa malo izblejim kod familije u Vranju, uveče smo na Dorjanu. Subota bazen i blejanje, nemam ja neke specijalne ideje ni prohteve - samo me prepala pomisao da će klopa i usluga biti loši
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Sta su sve opcije za odmor u Makedoniji?
Kum je pre 2 god bio u nekom hotelu/odmaralistu Romantika.
Po njegovim recima, nista spec, odmah pored auto puta, ima neko bazence cisto da se malo ubije vreme.
Mi kontamo u odlasku na Lefkadu ili u Solunu ili negde u Makedoniji da prespavamo.
Cale i keva krenuli juce za Lefkadu. Prespavali u Ioannini, tako su hteli, cudni su oni
Nego mi kaze cale za Egnati-a auto put.. Kamere svuda, snimaju, zaustavili ga 2 puta za 145km/h. Izvukao se oba puta, ali kaze mu pandur da su poostrili mere zato sto ljudi divljaju. Ja sam vozio tim autoputem 2 puta, pre 2 i 3 godine, i cepao sam do 160 niko me nikad nista nije smarao...
laynee napisao:Cale i keva krenuli juce za Lefkadu. Prespavali u Ioannini, tako su hteli, cudni su oni
Nego mi kaze cale za Egnati-a auto put.. Kamere svuda, snimaju, zaustavili ga 2 puta za 145km/h. Izvukao se oba puta, ali kaze mu pandur da su poostrili mere zato sto ljudi divljaju. Ja sam vozio tim autoputem 2 puta, pre 2 i 3 godine, i cepao sam do 160 niko me nikad nista nije smarao...
Ja sam pre dve godine tu vozio sve po P.S.-u. Baš zbog toga što kamere snimaju. U stranoj sam zemlji, pa odkud znam sta i kako. A pre toga dugo nisam tamo išao. A tada sam u Grčkoj inače za 10 dana samo jednu patrolu policije video. Kada smo dolazili na Lefkadu. A bas na Lefkadi nijednu.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој