Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Učini sebi uslugu i nemoj redmi, imaš za te pare S25FE.
OK je 15 Pro 5G, samo su spustili brzinu punjenja, pa je sad punjač sa 67 pao na 45W
Meni je kamera napredak u odnosu na 12-icu.
https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_not ... 2915p5.php
Meni je kamera napredak u odnosu na 12-icu.
https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_not ... 2915p5.php
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam ljubitelj Samsunga, a i koliko vidim, svugde je otrpilike duplo. Gde ima za taj novac?
@Geza , da to si u pravu. Isto sam primetio i malo me smara jer i moj se puni brže ali ajde ako je to jedina zamerka. Makar je baterija jača.
Posetite www.garaza.rs !
Pun ih je KP, bila je skoro akcija ako kupiš bilo koji Samy iz S ili Fold serije da dobiješ S25FE na poklon... Već nekih mesec dana stižu ljudima, cena počela od 400e, poslednji što sam video je otišao za 315e.
Vakum pakovanje, garanc.
Ne bih razmišljao o Redmi kad je ovo alternativa posebno sa njihovim reklamama u system... Dok su bili jeftini pa da im i oprostimo, ali sad kad su se cenovno izjednacili sa drugima a guraju svoje seljačke fore vise nego ikad, to ne ide.
Vakum pakovanje, garanc.
Ne bih razmišljao o Redmi kad je ovo alternativa posebno sa njihovim reklamama u system... Dok su bili jeftini pa da im i oprostimo, ali sad kad su se cenovno izjednacili sa drugima a guraju svoje seljačke fore vise nego ikad, to ne ide.
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
S25FE za te pare jedino 8/128 što je po meni malo prostora za skladištenje.
Verzija 8/256 gb je već preko 400 na KP .
Verzija 8/256 gb je već preko 400 na KP .