Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od shandu90 »

Meni radi bez problema

Sent from my iPhone using Tapatalk
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

member napisao:Ovo smeće od iPhonea nakon zadnjeg updatea na 26 je utišao tonove za sve notifikacije i obaveštenja Slika i nema trika da se pojača.
Za poruke i sms je sve ok, ali za sve aplikacije je jačina tona na minimumu. Nema šta mu nisam radio i nosio u servise, i niko ništa.
Cant decide whether or not you should update to IOS 26 if youre on IOS 18.7 or older? Heres the list of some of the problems people have experienced, based on what people said in this subreddit:

(Keep in mind that some users report that nothing happened to their phones. So it’s all up to you, and whether you wanna take the risk of updating it or not)

poor battery performance compared to IOS 18, but the performance became slightly better when a user enabled the reduce transparency option

GLITCHES AND BUGS and some crashes

phone became laggier

slower face ID and asks for passcode often

choppy animations

hard-to-navigate UI designs in Safari and Photos

siri does not open apps and says “an app needed for this task” or smth like that

overheating

readability issues especially outdoors in the sunlight, but can be fixed by reducing transparency

apps take forever to load after face ID/unlocking phone

icons disappear / are pixelated (not really that big of a deal if pixelated but decided to include it anyways)

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Što je više kleveta i laži to je ajfon miliji i draži :)
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Hebes zenu bez mana

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ja čekam da mi stigne i najviše me plaši prelazak na noviji iOS. Trenutno koristim iPhone 14 sa 17.6.1 verzijom, jer nisam želeo da uradim update. Žena na 13 mini je odavno update-ovala i ne sviđaju mi se mnoge stvari, ali ću morati da se naviknem. Kao što napomenuh, ne bih ni menjao telefon da mi baterija nije oslabila.

Inače, odlučio sam se za manju verziju nakon vaših upisa ovde. U samoj radnji sam bio 3-4 puta i nisam bio u stanju da prelomim na veći...
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Bigmazzy, zaboravio sam napisati da sada face ID radi mnogo lošije i često traži da ukucam šifru. Ali ajde, to se i može preživeti ali da imamo utišan ton za sve apk je užas.
Jedini boljitak je što je kamera sada još bolja i mislim da tu nijedan adroid ne može da mu pridje.
Snimanje ili slikanje iz ruke sa 0 podešavanja je vrh, i to je otprilike jedina stvar koja valja.
Kao kurava koja ne zna ništa da radi, osim da se dobro kreše. :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pa malo li je?

Ja nista nisam primetio a na 26ici sam jos od bete. Jedino mi baterija bas malo traje al to sam pripisao bateri heltu od 78%
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

S24 Plus perfektno radi prepoznavanje lica. Do sad sam koristio Samsung A klase i to nije bilo moguće. Na Šaomiju nisam ni pokušavao.
Bluetooth povezivanje, ponekad i sa više uređaja istovremeno je stabilno, munjevito i sa velikim dometom. Na Šaomiju sam svaki put morao da "pišem molbu" da se poveže. Jednostavno, nema te protokole ispeglane do kraja. Domet je duplo manji, čitaj nikakav...
Ekran - do sad najbolji. Ipak je Samsung glavni diler za ekrane čak i Apple-u.
Ultrazvučno otključavanje je super brzo.
Telefon ima Exynos, ali da ima i SD nikad ne bih ni primetio.
Na ekstremni vrućinama nema upozoravanja "da se pregrejao"...
Vodootporan je. Šaomi nije bio. U stvari bio je odnos 1.5 m prema 30 cm.
Ažuriranja su redovna i podrška je konstantna.
Šaomi, u odnosu na Samsung, kao da ni nema ažuriranja sistema i unapređenja bezbednosti. Odnosno, sve je to jako mršavo, bilo je tako i 2020./2021., tako je i sada. Nijedan flegship Šaomija nema toliko dugo ažuriranje.
Jednostavno, Samsung je majstor da napravi odličan i zaokružen uređaj, neću reći po razumnoj ceni, ali uređaj koji će vas služiti dugo i "bez glavobolja".

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока

Odgovori