Stigla zima...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Stigla zima...
Ja imam te Konig alli za vece dim. Deluju kvalitetno a i cale ih je vozao bez problema.
Re: Stigla zima...
Gde kupiti te neke malo bolje?
TT
TT
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
A šta fali Metro varijantama ?Blackshadow napisao:Kome zaista trebaju lanci nek' izbegava ove ''uradi sam'' ili ''metro'' varijante, nisu ni za q,
pozajmio sam ih ortaku za ng, pukli mu u roku od odmah, veličina 70 (185/65-15) plaćeni 1399 dindzi
Nema naš broj. I skupo mnogo za da stoje u gepeku.profesorPROST napisao:http://lancizasneg.com/lanci-za-sneg-za ... eg-the-one
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Najvažnije je da se pravilno postave a još važnije je da se skinu čim se steknu uslovi za bržu vožnju.
Dakle kada dođete do prohodnog dela puta skidajte ih odmah jer se može desiti da puknu i naprave štetu.
Moj komšija je pre dve godine upravo to uradio a hvalio se kako ide sa njima po suvom auto putu.
Ako krećete put Kopaonika u podnožju imate iskusne ljude koji ih uz malu nadoknadu brzo i lako postavljaju. Na vama je da procenite da li ćete ih postaviti ili ne.
Dakle kada dođete do prohodnog dela puta skidajte ih odmah jer se može desiti da puknu i naprave štetu.
Moj komšija je pre dve godine upravo to uradio a hvalio se kako ide sa njima po suvom auto putu.
Ako krećete put Kopaonika u podnožju imate iskusne ljude koji ih uz malu nadoknadu brzo i lako postavljaju. Na vama je da procenite da li ćete ih postaviti ili ne.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Nama trebaju za gepek, Zlatibor sledeći petak. Biće neki jeftilen iz AP Sporta.
Ako ti trebaju samo za gepek pozajmiću ti ja 50.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Mirijevo, drugar mi poslao.
Tapatalk Post
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Ap kod Rume
------/\_______/\______/\---------/\_______
Opet je kolaps u centru
Par semafora u knock out, i par Pancevaca, i ode sve u qrac
Par semafora u knock out, i par Pancevaca, i ode sve u qrac
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Sad su nasli da blokiraju put kad se vec popreci kamion.:roll::o
Ne razumem uvek ista sceba kada padne sneg. Umesto da zabrane prelaz pre nezgode oni lade 00.
Ne razumem uvek ista sceba kada padne sneg. Umesto da zabrane prelaz pre nezgode oni lade 00.
Ne znaju da pada