TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od nikaragva »

Svako ko misli da to ne funkcionise kako treba neka se postavi u situaciju prodavnice/servisa :D

Ili ako moze neka otvori istu. Ako bude radio tako kako sad prica da treba raditi, sve cu kupovati kod njega do kraja zivota :)
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Nije ovde bio problem cekanje, nego papir koji su mu davali da potpise. ONda je isao u potrosacki savetnik i pokazao zapisnik i oni su ga savetovali kao i sta. Naravno da treba odredjeno vreme, niko nije svemocan i treba da se saceka. Samo kazem da ne bih lupovao vise kod njih zbog bezobrazlika i zapisnika koji su sastvaljeni da gadjaju rupe u zakonu o potrosacima.
Naravno, nije sve crno i belo ima ljudi koji imaju odlicna iskustva sa jednima lancem,a losa sa drugim. Na kraju sami odlucujemo sta cemo sa svojim parama.
Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Sta su mu dali da potpise?

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

I mene interesuje
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Deponovao potpis za “Asomacum” :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

bilo je nesto tipa da oni nisu odgovorni ako servis ne moze popraviti njegov tv i da pristaje na zamenu koju mu oni daju. Bas sam se zacudio, ipak su ozbiljna firma. Bilo je natezanja ali sve se dobro zavrsilo. Dva puta je imao isti kvar na tv-u, pa su mu onda dali novi isti takav, pa je i taj riknuo, izgleda fabricka greska. U potrosackom savetniku su mu rekli da je bas dosta ljudi imalo problema sa konkretnom firmom. Mada mislim da je kod njih veci broj reklamacija jer su i najveci lanac kod nas.
Slika
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

branja napisao: @ ljubitelj : cene u media marktu se razlikuju od drzave do drzave. KOnkretno za ovaj tv koji sam ja gledao u jednom trenutku je bila i 200e. Tipa u Madjarskoj je bio 530, u Austriji 730, a u Nemackoj 640.
Naravno, razlikuju se i od meseca do meseca u istoj zemlji.
Ja samo znam da sam ovde u prodavnici kupioTV jeftinije za oko 30% nego sto kosta identican model u Mediamarkt-u.
Proizveden 9.maja ove godine, uvezen u junu, stajao u magacinu do oktobra, ostala 2 komada iz tog uvoznog kontignenta, trazio popust i dobio popust za placanje odmah.
Jedino sto me mrzelo da cekam kucnu isporuku pa sam otisao direktno u magacin.

Cene takve robe su vrlo sarene i promenljive, menjaju se i ovde u radnjama. Ovaj sto sam uzeo se ovde samo u Beogradu prodavao po razlicitoj ceni u rasponu od 11.000 dinara ili nepunih 100 evra razlike od prodavnice do prodavnice.

Imao sam jos jedan model u poudi, drugi uvoznik, Tu je razlika jos veca. Ponudjen po 140.000 dinara a napolju kosta oko 1.900 evra velicina 65inca za2015premijum proizvodjaca sa svim didzabidzama. Ne treba mi pa sam odbio ponudu, iako da sam uzeo pa prodao odmah nekome mozda bi i solidno zaradio. Samo da imam nekog kupca kome tako nesto treba bas tada i ima kes pare...

Druga je stvar ako trazis neki specifican model nekog uredjaja koji nema kod nas ili je redak.

U Mediamarktu sam platio laptop uz snizenje, koje su sami ponudili jer je bio poslednji primerak u radnji ali naravno nov nekoriscen u orginalnoj ambalazi, 440 evrra, ovde kod nas ekvivalentan model drugog proizvodjaca kostao je oko 110.000 dinara. Taj se nije prodavao pa ne znam cenu ovde.

Moglo je da bude i drugacije, meni je bas taj model odgovarao i svakako bih ga kupio i da nije toliko povoljnije izasao.

Klimav je teren oko stvarne cene necega u veletrgovini, Cudni su putevi uvoza a cudni su i metodi formiranja krajnje cene.
Ponuda je velika, ako imas sveze pare nema tog trgovca koji nije zainteresovan za tvoj novac ako zaista ima na lageru tu neku robu.

Kao kada kupujes auto u salonu, pise preporucena cena a onda krece pravo trgovanje pa sta izvuces.
A cena auta zavisi i kada kupujes, na pocetku ili kraju obracunskog kvartala, kolik stoji auto vec u salonu itd.

Tako imas sada u radnji da kupis mikro SD klase 10 od 32GB za 13evra.Ovde u radnji sa sve garancijom od 5 godina.
Inace Emmi je Alti firma, tako pise na fiskalnom racunu.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Da. Alti cacak. Oa je bilo bez maloprodaje jer su eadili bese sa hrvatskim kimtekom onda je krenuo i winwin pa jos jedna skuplja firma i tek emmi. A to samo da bi ugusili konkurenciju tipa lista i sl.

poslato sa tt koristeći komši'n vajrles
Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Lepo sročeno, samo se ništa ne razume :)
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Auuu, šta uradi crni branja :) Kakva pustolovina!
Ja se nešto razmišljam da prodam ovaj zadnji TV koji sam kupovao 42LB671 i da uzmem 55 " isti model ,pa se razmišljam koliko mogu dobiti za njega, star je oko godinu dana. Slobo?
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Baci meni ponudu :)
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Nisam planirao da ga prodam, nego sam dobio ponudu od drugara 400e (otplata u narednih 6meseci.) Nisam pratio kretanje cena i modela u zadnjih par meseci pa mi se čini da je više nego fer ponuda. Medjutim, danas sam samo za 10minuta otvorio 50tabova sa testovima TV, pa dilema da li da idem na UHD ili da čekam nove modele za 2016. Sve isto kao kad sam kupovao ovaj TV, laptop i svu ostalu tehniku. Verovatno nisam jedini koji traži dlaku u jajetu.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Body gledao sam i tvoj model i uopste mu nije pala cena. Ako se ne varam nov od 42" je oko 84-5h, a 55" oko 140h.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Koliko ima smisla uzeti polovan LCD?
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Što da nema? Kao i sve ostalo polovno, samo što bi TV polovan trebalo džabe da bude.

Tapatalk
Odgovori