Uglavnom samo dva sajta: autoscout (ch) i tutti
Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Сад му није ништа...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Gledaj i ricardo, od privatnih ponudjaca.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
dzabe da gleda Ricardo kad iz Srbije ne moze da se uloguje na sajt a samim tim ni da licitira ni da kontaktira prodavca, jedino ako je neko od prodavaca ostavio broj u oglasu sto je retko uglavnom moras preko poruka da ih cimas a to ne moze bez logovanja.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
VPN 3 eura mesecno, sigurno ima i za manje. To je kafa i po.

@OMP Po vama, koji auto (min) 2010+ se dobro pokazao. Neke kriterijume bi bile, benzin, atmo motor, 7-8k km godisnje, gradska voznja, 4 klipa. Trazi se naslednik cuvenog puntica 1.2 8v, samo sto auta starija od 2010+ sva su "plasticna" , cudna. Da mogu stavili bi 2 cilindra ispod haube. Nema vise lakih i jednostavnih automobila.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Imas Civic sa atmo benzincem 1.4, 1.8. Verovatno i jazz. Samo nisam siguran da su jeftini kao Punto. Civic nema problema sa korozijom, pricam 2012+.

Honda jazz, Fiat/Alfa/Lancia program ima odlicne benz atmo i turbo motore osim onog sa multi air jedinicom, mazda 2 i 3, kia, hyundai znaju biti korektni, opelovi 1.4 turbo motori su ok, ne znam to mi prvo pada na pamet sto se tice atmo i turbo motora a da su provereno dobri i sa kojima sam se sretao, sto bi se reklo iz prve ruke znam da su ok i nisu skupi ni komplikovani za odrzavanje.
Ja 5 godina vozim grande punta sa 1.4 turbo motorom i sad sam uzeo alfu djulietu sa istim tim motorom, drugi neki izbor mi je bila mazda 3 ali mi je njihov 1.6 atmosferac sa 105 konja slabasan, vozio sam ga i nije mi bilo to to ali auto je top.
Ja 5 godina vozim grande punta sa 1.4 turbo motorom i sad sam uzeo alfu djulietu sa istim tim motorom, drugi neki izbor mi je bila mazda 3 ali mi je njihov 1.6 atmosferac sa 105 konja slabasan, vozio sam ga i nije mi bilo to to ali auto je top.
Astra g 1.6 103 ks, uzeli smo je 2007, mada ima i 2009. Auto nije puno presao 130.000km, radi ko Doxa, vec 18 godina.
Jaci od Punta, bolje se vozi, ne truli, nikad nista nije crklo, sem jednom bobina.
Odrzavanje jeftino, gomila otpada.
Jaci od Punta, bolje se vozi, ne truli, nikad nista nije crklo, sem jednom bobina.
Odrzavanje jeftino, gomila otpada.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
napisao 2010+ godiste a astra G je prevazidjena odavno kao model pa i H ja ne znam ko to sad kupuje, ne sporim kvalitet i pouzdanost ali realno ne znam nikog ko bi sad kupio astru G pa ni H, da ima prodaju jos bi se masovno uvozile.
Da narodne mase znaju sta valja, ne bi Koka kola bila najpopularnije pice....
Astra G se prodavala kao nova 2009, sad ako je jedna godina problem nek zaboravi moju poruku. Meni je i Focus iz tih godina odlican auto.
Posle Punta Astra G ili H su logican korak u napred. Inace Astra H ima taj XEP motor sa 105 ks, onaj jaci ne bih gledao 115ks XER.
Astra G je pouzdaniji auto od Astre H, sve koje znam da su uzeli novu Astru H i J su imali problema, osetno vise nego oni sa Astrama G.
Uglavnom nije to neko cudo, ali kome je Punto bio dobar, ovo je dosta bolje, a i dalje ekonomicno.
Astra G se prodavala kao nova 2009, sad ako je jedna godina problem nek zaboravi moju poruku. Meni je i Focus iz tih godina odlican auto.
Posle Punta Astra G ili H su logican korak u napred. Inace Astra H ima taj XEP motor sa 105 ks, onaj jaci ne bih gledao 115ks XER.
Astra G je pouzdaniji auto od Astre H, sve koje znam da su uzeli novu Astru H i J su imali problema, osetno vise nego oni sa Astrama G.
Uglavnom nije to neko cudo, ali kome je Punto bio dobar, ovo je dosta bolje, a i dalje ekonomicno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ko nece punta ili golfa dvicu, astra G je odlicna alternativa. Vozi se ona dugo kod nas i vozice se. Retko se kvari, delova ima i nisu skupi. H je promasaj, kumov cale slavio kad je se otarasio. Videcemo kako ce se ova moja J pokazati, da li ce me sluziti kao G.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne sporim ja da je to dobar auto nego samo kazem ljudi sad kupuju malo novija kola nece da se vracaju na 1998. godina ili kad je vec astra G nastala.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To jeste, unutrasnjost je zastarela.
Astra g od 2009, je bila klasik ? Mislim da su jako stedili na tu verziju, mozda i gresim. Ja znam da je dobar model, ali je dizajn ostao u 1998.
Mislim da sam jedini koji mrazi tablete, i komande za klimu/radio na ekran.
Ostaju mi samo honda i mazda, spartanski ali kvalitetno.
Mislim da sam jedini koji mrazi tablete, i komande za klimu/radio na ekran.
Ostaju mi samo honda i mazda, spartanski ali kvalitetno.