Ne znam, nisam ga pitao. Meni je žao njegovog 520d F10. Mislim da je 2014. godište, oko 45000 na satu, koža, ksenoni, profi navi, grejači sedišta i dali mu 20 000 chf za njega. Da ga je prodavao sam, uzeo bi 25000 easy
Za mesec dana isporuka (ne pitaj me zašto, rekli mu praznici??). Znaš i sam u CH kako ide za automobile. Završiš sve za 15 minuta ako ima tehnički.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Realno, ako je takva prilika, trebao si da nađeš način da dođeš do tog auta. Bilo da si prodao Kiu i uzeo možda kredit, ili još bolje ako si već imao novac
nisam ni razmisljao o tome, jer su mu prosli put nudili 25000 chf, sad odjednom 20 000. Samo je došao juče na posao i rekao da je sredio sve. Nista, cekam kabria za 3 godine za 16 000 chf
Kad je glyp. Na 3 dana ga bi prodao da ga je prodavao sam. Ide on u oglase za 27-8k videces samo prati oglase te auto kuce. Mesec dana? Jel transport iz juzne amerike:)))
Za koji kesh uzeo 440i?
valjda neće se zeza sa time, a ja sam siguran da bi ga prodao za 25k, sa kojom god cenom da počne preko.
pa cena sa 2000 km je bila 63k, sad je 4500 km, a ne znam koliko je i da li je uopšste spustio nešto zbog toga. Nadam se da jeste, jer su mu poslali ponudu sa 2000 km.
Ma tu je u Lucernu, a nemam predstavu zašto mesec dana. Još oni mogu sve da urade, mislim da ne mora on da se cima uopšte. Samo ode i ostavi svoj auto. Ne bih prihvatio te uslove, jer tih mesec dana bih mogao da uzivam u kabrioletu. Posle toga ode leto
Mislim da je cena mogla da ode dosta niže. Uskoro nova trojka izlazi, ovaj model je na zalasku. Nabili još 2500 km za 7 dana. Cena njegovog F10 je maksimum oborena. Ovaj 440ix će ga koštati mnogo na kraju.
Ma skroz pogresna investicija pricao sam ja. Lik ne razmislja previse ima puno para pa ne razmislja. A i sta ce mu auto od septembra kad prodje leto. Ako nije spustio na 60 bas je dijabola
Meni je to malo previse. "Drugarica" uzela e220 amg paket star 6meseci sa 12k km za 45k chf. Jeste da je drugi tip automobila, motor... Rata nije velika i skroz podnosljiva
Milioneri bi se cimali za svaki dinar, sljakere vise boli tu..i kupuju ono sto vole, zamisle... zeleo covek po svaku cenu bmw cabriolet i pazario iako je kupovina neracionalna. Samo se nadam da ce covek bar uzivati u automobili nekoliko god a ne sledece god da mu padne na pamet da menja opet za novu cetvorku cabrio