Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Beograd

Post od Darko »

Od manjih gradova na moru meni je koper vrh. Mesto po mom ukusu. Mali gradic ali ima sve potrebno, i stari grad, i luku i stambeni deo i moderni poslovni deo sa stadionom. Kad je dosadno za 20 min si u trstu :)

Slika
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Koliko sam čuo odlazak na olimpijske igre je daleko skuplji nego što bi normalan čovek pretpostavio. Kao prvo hoteli su skuplji i 10 puta nego van tih termina. Pri čemu je u Riu ionako rizično ići u jeftinije smeštaje. Karte za otvaranje $640-$3000 po osobi. Isto toliko i za zatvaranje. Za finale tenisa $60-$100. Finale basketa $400-$760. Mislim da uopšte nije nerealno da odlazak košta $20.000 po osobi, i to da se vodi računa o troškovima.
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

U je, za te pare bih otišao porodično mesec dana na Tajland a onda na Maldive.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Darko napisao:Od manjih gradova na moru meni je koper vrh. Mesto po mom ukusu. Mali gradic ali ima sve potrebno, i stari grad, i luku i stambeni deo i moderni poslovni deo sa stadionom. Kad je dosadno za 20 min si u trstu :)

Slika
:plusone:

Koper je odlican gradic, i meni se svidja. Jedino sto bih pre njega izabrao Portoroz. :)

Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

grujicd napisao:Koliko sam čuo odlazak na olimpijske igre je daleko skuplji nego što bi normalan čovek pretpostavio. ... . Mislim da uopšte nije nerealno da odlazak košta $20.000 po osobi, i to da se vodi računa o troškovima.
Ja računao da sa avionskom kartom i bez luksuziranja, jedno 8-10.000€ može da zakrpi boravak tokom igara ... naravno i to je ooogromna cifra za prosečnog Srbina.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

To je velika cifra i za prosecnog Nemca.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Darko napisao:Od manjih gradova na moru meni je koper vrh. Mesto po mom ukusu. Mali gradic ali ima sve potrebno, i stari grad, i luku i stambeni deo i moderni poslovni deo sa stadionom. Kad je dosadno za 20 min si u trstu :)
Super je Kopar, ima i veliku luku, a nekada je imao i jaku industriju (ne znam kako je sada). Ova Dijana sa mog avatara je Made by Cimos iz Kopra. :)

Jedini "problem" je što se više ne nalazi u našoj zemlji. Možeš tamo ići i živeti, ali kao stranac.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Zbog toga su EU papiri zakon. Svabe kad se penzionisu pravac Spanija ili neke druge mediteranske destinacije gde sa penzijom moze da uziva.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ne trebaju ti EU papiri da bi trošio lovu :)
Svaka država takvima odobrava boravak.
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Meni je Slovenija baš lepa generalno, ima dosta starih malih lepih mesta sa prelepom arhitekturom u unutrašnjosti, ali ipak bih ko i vi Koper, Portorož, Izola, valjda zato što sam poreklom Dalmatinac stalno me bre vuku brda, kamen, more, a živim u ravnome Sremu :(
I Trst je lep doduše samo sam centar video :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Šta je lepo u životu u velikim lučkim gradovima bilo gde na svetu? Prljavo more, mora da se ide van grada da bi se kupali. Gde je velika luka tu je uvek kriminal i slabija higijena. Gde je luka tu je i industrija, pa je i vazduh zagađen. Saobraćajne gužve...
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Bolje prljavo more nego prljave reke :D, a ovo ostalo postoji bilo gde, ne samo u vecim primorskim gradovima, možda je tako u Trstu kao što si opisao pojma nemam, ali kod ovih slovenačkih ne bi trebalo.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ne svidja se meni taj primorski deo Slovenije. Vidi se po vegetaciji gde je presek. Ipak je onaj planinski deo ono sto je lepse za zivot. Isao sam sa kolegom letos na dosta mesta i taj deo je odlican za zivot. Jos ako neko zeli da ode u penziju u tim krajevima su lepa sela. Predivno je.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Idem ja u Rio :)
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Sad bi ti Dag rekao nesto :)

Meni je Izola super. Inace dosta italijana zivi u Kopru i Izoli. Navodno jeftinije nekretnine i porezi.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Odgovori