Letnje gume
Re: Letnje gume
Koliko si platio contike?
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
9100din. komad.
Dobra cena, a guma je vrhunska! Uverićeš se!
Poslano sa mog Tesla TTH7 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Tesla TTH7 koristeći Tapatalk
- ivica122
Nadam se, čitao sam neke testove po netu, svi hvale performanse, jedino piše da se dosta brzo troše, to im je mana. Al su zato mekane i udobne, a to mi je bio cilj.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Morao bi biti zadovoljan, to je vrh ponude. Podrzavam uvek kupovinu dobrih guma, ipak je to glavni faktor bezbednosti pored samog inzenjeringa uradjenog na autu.
Dobra cena, a guma je sigurno top.
I ja trebam nešto da uzmem u toj dimenziji ( 205 55 16), trenutno su na auto dunlop sport blu response, koje su isuviše mekane za moj ukus a i matore su polako ( 2013 godište) pa moram da menjam.
Da ima u mojoj dimenziji uzeo bi michelin PS4, ovako nemam pojma šta da uzmem pa ako ima neko neki predlog neka piše
I ja trebam nešto da uzmem u toj dimenziji ( 205 55 16), trenutno su na auto dunlop sport blu response, koje su isuviše mekane za moj ukus a i matore su polako ( 2013 godište) pa moram da menjam.
Da ima u mojoj dimenziji uzeo bi michelin PS4, ovako nemam pojma šta da uzmem pa ako ima neko neki predlog neka piše
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
2 sezone, ovo bi jim bila treča, ali po mojim standardima to nije više za na avto. jbg takav sam kod guma 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Samo nemoj u kantu da ih bacis. 

Neču..idu u prodaju. Uvek tako radim, i ne jebite me sad
, jednostavno ne verujem gumama starijim od dve godine, znam da verovatno tripujem bezveze ali od nekih principa ne odustajem ( npr da goodyear na moj avto neče
)

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
To sto radis ne moze nikako biti pogresno jer uvek imas nove gume, samo je pitanje isplativosti ali to je individualno.maniaxxx napisao:Neču..idu u prodaju. Uvek tako radim, i ne jebite me sad, jednostavno ne verujem gumama starijim od dve godine, znam da verovatno tripujem bezveze ali od nekih principa ne odustajem ( npr da goodyear na moj avto neče
)

- ivica122
Ako ih nisi potrošio, nema još razloga za zamenu, al ako voliš nove gume, ko smo mi da te sprečimo, menjaj 

Racunica je sasvim dobra. Ja je praktikujem za zimske.
Platim nov set npr <400e, vozim dve sezone (trecu kod mene ne bi izgurale) i prodam za 150-180e. Nekome ce raditi jos dve bez ikakvih problema.
Ako bih ostavio te na kolima, trecu sezonu im uopste ne bih verovao (zadnji pogon, automatik, relativno skup i tezak auto), razmisljao bih ako napada jaci sneg da li da ih menjam u sred sezone, i mogao bih posle samo da ih bacim. Ovako dodam dve gume i uvek imam sve 4 nove.
Platim nov set npr <400e, vozim dve sezone (trecu kod mene ne bi izgurale) i prodam za 150-180e. Nekome ce raditi jos dve bez ikakvih problema.
Ako bih ostavio te na kolima, trecu sezonu im uopste ne bih verovao (zadnji pogon, automatik, relativno skup i tezak auto), razmisljao bih ako napada jaci sneg da li da ih menjam u sred sezone, i mogao bih posle samo da ih bacim. Ovako dodam dve gume i uvek imam sve 4 nove.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ako ti standard to omogucava - sto da ne zamena. ;-)
200-300 € nije mnogo ako se kupuje odlicna i kvalitetna guma (recimo 195/55/15 i slicne dimenzije).
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
200-300 € nije mnogo ako se kupuje odlicna i kvalitetna guma (recimo 195/55/15 i slicne dimenzije).
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока