Dobro veče
Re: Dobro veče
ja sam ga bas koristio u kombinaciji sa megauploadom sam skinuo terabajte podataka, najvise hd filmova...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Dobro veče
Laku noc. Verujem da ti tesko. Samo ne valja hraniti kokerke s mnogo banana. 
Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2

Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sinoc je lik sa 406icom (nije pogrebni), na Zrenjaninskom putu, prvo krivudao po traci , pa presao u suprotni smer, zatim prosao na crveno, pa nastavio da seta po traci, a onda opet prosao kroz crveno i nisam ga vise video. Pritom, tablice mu okrenute naoako 

samo se ti zajebavaj, preradicu zadnji deo Pezoa samo za tebe
Dobro vece
uskoro ce biti svejedno da li vozite benzinca ili dizela. Ni jedan ni drugi nece imati zvuk...
http://www.polovniautomobili.com/wiki-Z ... mobile.php

Dobro vece

uskoro ce biti svejedno da li vozite benzinca ili dizela. Ni jedan ni drugi nece imati zvuk...
http://www.polovniautomobili.com/wiki-Z ... mobile.php
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Fascinirala me je opet ljudska glupost, ko zna koji put...
Duvanim na terasi, kad komsija stize na parking. Bitne napomene: prvo, komsija parkira uvek ukrivo, tj. nije bas pedantan. Drugo, ima bolesnu potrebu da mu se auto nadje izmedju druga dva auta (patologija koju nikad necu shvatiti, a cesta je). Trece, kod mene ima tri puta vise parking mesta nego kola, da svako kupi jos po jedan auto imali bi gde da ih drzimo.
Legenda dolazi na parking i prvo stane na mesto za invalide. Onda skonta sta je uradio, pa ode rikverc na drugo mesto u zvekne u letvu koja drzi skoro zasadjeno drvo. Skonta i to, pa krene da se prebacuje preko puta izmedju dva auta koji su tako stali da ne mozes Smarta da ubacis izmedju i da otvoris vrata. Tu udari u drugu letvu, pa ga to valjda smori i onda se odveze 100 metara dalje na drugi kraj parkinga. Tu nadje usamljen auto (sa leve i desne strane ima po 5 mesta) i stane mu uz vozacka vrata tako da jedva izadje iz auta. Jesus Christ...
Duvanim na terasi, kad komsija stize na parking. Bitne napomene: prvo, komsija parkira uvek ukrivo, tj. nije bas pedantan. Drugo, ima bolesnu potrebu da mu se auto nadje izmedju druga dva auta (patologija koju nikad necu shvatiti, a cesta je). Trece, kod mene ima tri puta vise parking mesta nego kola, da svako kupi jos po jedan auto imali bi gde da ih drzimo.
Legenda dolazi na parking i prvo stane na mesto za invalide. Onda skonta sta je uradio, pa ode rikverc na drugo mesto u zvekne u letvu koja drzi skoro zasadjeno drvo. Skonta i to, pa krene da se prebacuje preko puta izmedju dva auta koji su tako stali da ne mozes Smarta da ubacis izmedju i da otvoris vrata. Tu udari u drugu letvu, pa ga to valjda smori i onda se odveze 100 metara dalje na drugi kraj parkinga. Tu nadje usamljen auto (sa leve i desne strane ima po 5 mesta) i stane mu uz vozacka vrata tako da jedva izadje iz auta. Jesus Christ...
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Mene zanima tvoja reakcija i ponasanje dok je to trajalo 
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
A, ti kao posle litre rakije bolje voziš?:)
- Rakhil
Moja reakcija je bila cista neverica. Morao sam zapaliti jos jednu cigaru da dodjem sebi
Nije mi delovao pijano, to definitivno, sve ukazuje na to da prosto ne misli ni o cemu. Ono, svetla gore, ali nikog nema kuci

Nije mi delovao pijano, to definitivno, sve ukazuje na to da prosto ne misli ni o cemu. Ono, svetla gore, ali nikog nema kuci
Onda bolje sto mene nisi video juce kako izlazim sa parking mesta.
Ako sam ja onde bio ukljucio i jednu mozdanu vijugu... No srecom nema tragova, al nazalost ima svedoka za koga se moram postarati kao u slucaju Haradinaja.

Ako sam ja onde bio ukljucio i jednu mozdanu vijugu... No srecom nema tragova, al nazalost ima svedoka za koga se moram postarati kao u slucaju Haradinaja.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Bem ti u kom raju ti zivis....Rakhil napisao:Trece, kod mene ima tri puta vise parking mesta nego kola, da svako kupi jos po jedan auto imali bi gde da ih drzimo.
Gde je to? Zar ti ne živiš na Čukaričkoj padini - a tamo je haos.
- Rakhil
Ziveo na Cukarici, koja jeste deveti krug pakla za parkiranje. Vec dve godine sam na Bezaniji.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Zato je Vracar nulti krug pakla, hocu se roknem kada idem kod keve sada. Hvala Bogu pa sada imam svoje mesto za parking u Zemunu