Stigla zima...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Stigla zima...
U 1300 kaplara i na Velikim stepenicama isto kolaps...ne mogu kola da prođu.
Vredni su, čiste autoput BG NS.
Tapatalk
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovima iz Rajan Era je do jaja saddragan napisao:pa, ne znam koliko im je zabavno sad...McGruja napisao:Moz' zamislis kako je tek pilotimadragan napisao:mozes, samo nemoj preko feketica![]()
ovde na aerodromu pada, do 23h ima da naveje, bice zabavna voznja kuci, fuckyeah

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
4 i po sata Beograd - G. Milanovac, jebala me ibarska.stefanan napisao:Na magistrali od orlovace kolaps, obe trake stoje, bio je neki sudar u lipovici pa naizmenično puštaju tamo. Ja zaglavljen,ko ne mora nek ne krece
Имам једно потпитање...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Maestro, kakva crna Ibarska? Spucaj Mladenovac, Topola, Rudnik,GM, za manje od dva sata si tamo 

Ma znam, lakse iz vise razloga, ali vec bio u Zarkovu, pa reko' da idem ovamo. Tek od Lipovackih suma krenulo normalno da se vozi.
Имам једно потпитање...
Diskutabilno je kako je bilo uz Rudnik večeras. Po vremenu kao što je bilo večeras je ibarska ipak sigurniji izbor.TheWickerMan napisao:Maestro, kakva crna Ibarska? Spucaj Mladenovac, Topola, Rudnik,GM, za manje od dva sata si tamo
Od podnozja do vrha drajzerove 28 min. Posle plus 45 min do vma, na kraju sam se okrenuo i odustao.
Edit: To je sinoc bilo, ne znam kako je sad.
Treba do Rusnja da odem, kakvo je stanje?
Edit: To je sinoc bilo, ne znam kako je sad.
Treba do Rusnja da odem, kakvo je stanje?
Ja mislim da je sad sve ok. Kod mene ispred kuće nema traga snegu više. Nešto malo po automobilima.
Tapatalk
Tapatalk
Jeste sve ok, nigde guzve.
Nista od sudara nije bilo da se vidi, ali ja bih mnogima oduzeo dozvolu jer su totalno nesposobni vozaci napravili taj kolaps. Isao sam 52 minuta od Metroa do skretanja za Rusanj. Od 18h58min kod Metroa stanje tih skoro sat vremena.stefanan napisao:Na magistrali od orlovace kolaps, obe trake stoje, bio je neki sudar u lipovici pa naizmenično puštaju tamo. Ja zaglavljen,ko ne mora nek ne krece
Nikakave prepreke nigde na putu za normalnu voznju a 90% vozaca stoji ne ume da obidje kamion u svojoj traci. Jednostavno dodje do prepreke, stane, upali sva 4 zmigavca i meditira.
Bila jedno 3 kamiona parkirana lepo u desnoj traci i jedan kamion u levoj traci se pokvario.
Nista strasno, laganica za obici posto je tu 2 siroke trake kolovoza.
Srecom pa su 4 autobusa zajedno isli jedan iza drugoga i uglavnom uspeli da rasciste putanju kretanja jer idu lagano a ne krani stani pa se ne ubacuju ovi sto ne umeju da voze po mokrom.
Moram da pohvalim vozaca busa 591 za Lazarevac, pravi profesionalac koji je isao i vozio za razliku od vecine vozaca putnickih koja je stajala i cekala Svetog Petra ili nekog vodju da im kaze da treba da se vozi.
Dok se kretala kolona, ispred mene stade auto na sred uzbrdice onako iz cista mira, upalio sva 4 i izadje vozac da zagleda nesto ispod haube. Obidjem ga, krenem dalje i sustignem sledeceg koji nema apsolutno nikoga ispred sebe i kotrlja se sa jedva 30 na sat. Ocekujem sada ce makar malo da ubrza, on jos uspori.
Nigde nikoga, jedino sto je vlazan asfalt. Jednom blicnem da ga razbudim, efakat nula.
Obidjem ga uskoro, i nastavim lagano oko 60.
Iza njega opet se pravi kolona.
U drugom smeru svi normalno voze, potpuno je identicno stanje kolovoza dakle samo vlazna podloga.
Ako vec ima vozaca koji se uplase da voze ako nije suncano vreme, ili imaju neispravne aute koji nisu sposobni za zimske uslove voznje osnovni red je da se sklone sa puta u stranu, da se parkiraju van kolovoza (a ovde ima mesta na izvolte za parking i zaustavljanje bez ometanja saobracaja) i lepo tu sacekaju dolazak za njih pogodnih uslova ili dok se ne rasicsti guzva.
Policije nigde nije bilo da kazni ove sto su blokirali saobracaj parkiranjem na sred magistrale ili da makar objasni i opomene uz pomoc da se sklone.
Opet nismo nista kao sistem naucili, da je zimi sneg normalna pojava na Balkanu.
I ja sam imao sličnu situaciju sinoć kada sam se vraćao sa poslao oko 1800.
Video sam samo jedno izletanje, neki sa puntom parkirao pored puta u sneg
Video sam samo jedno izletanje, neki sa puntom parkirao pored puta u sneg

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ovo nije nikakav sneg, bljuzga obična.
Ja sam na radiu cuo da je bio neki sudar kod lipovacke sume, dodaj na to sto su ljudi nesposobni i eto probleme.
A jedna deo je bio bas zajeban za voznju,tamo kod rusnja skroz zaledilo, osetio sam da mi proklizavaju tockovi pri prektanju vise puta
A jedna deo je bio bas zajeban za voznju,tamo kod rusnja skroz zaledilo, osetio sam da mi proklizavaju tockovi pri prektanju vise puta