Jbt kako, dajte neki 'behind the scenes' klip, ovo je neverovatno
KO NE ZELI DA ZNA, NEKA NE CITA.
Off topic Karte drzi u drugoj ruci, pa iza ruke, pa lopticu nikada nije ni stavio u levu ruku, za so i sok ima vrecicu koju nakaci na prst, pa prenese na drugu ruku kada kao gura, hemijsku gura malo u nos, pa onda u usta, ali sakrije rukom, pa izgleda kao da izlazi iz nosa.
Najbitnija stavka je brzina.
Tako sam i kontao manje vise, ima garant neku vrecicu, ali dobro je upakovana
Ovaj na 9:03 prodje pored pandura, iz desne trake (gde je zabrajneno) skrene levo u suprotan smer i prodje na crveno i panduri ne odreaguju.....ja sam mislio da u nasi najgori
Ovaj na 9:03 prodje pored pandura, iz desne trake (gde je zabrajneno) skrene levo u suprotan smer i prodje na crveno i panduri ne odreaguju.....ja sam mislio da u nasi najgori
Imas toga svuda. Vidjao sam i po Svedskoj i Engleskoj da iskuliraju neki poprilicno ocigledan prekrsaj. Inace citajuci komentare na video ljudi pisu da znaju ko je u pitanju i da ga policija trazi. Mislim da je u EU snimak sa YouTube-a ili sa privatne kamere u vozilu verodostojan kao dokaz.