Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
A da ipak uzmes HTC One? 

Kome su bitne aplikacije samo iOS ili Android a Lumia 920 jeste najbolji telefon koji sam imao (ako pricamo samo o kvalitetu izrade) ali...
Sta mislis o odnosu velicine Lumia-e i velicine njenog ekrana? Meni se cini da je telefon vrlo veliki za toliku upotrebljivu povrsinu?
Matori,dosao kod nas i cena skromnih 750 jevrejaLaki021 napisao:A da ipak uzmes HTC One?

To mi je svakako prvi izbor.
Videcu,ako sada budem uzimao telefon,najverovatnije ce da padnu Xperia Z(samo ako mi se dopadne kada je budem malo vise cackao,ali zaista ne vidim posle bas gorkog ukusa u ustima da je to moguce) ili Lumia 920...
A ako budem cekao jos 3 meseca,pa preko operatera uzmem telefon,HTC One be sekunde dileme.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa tezak je i debeo i zato izgleda glomazan ali je manji od S3ojke.Laki021 napisao:Sta mislis o odnosu velicine Lumia-e i velicine njenog ekrana? Meni se cini da je telefon vrlo veliki za toliku upotrebljivu povrsinu?
Sta znam...nisam primecivao paznju na dimenzije jer super lezi u ruci a da je tezak, jeste.
Xepoj87 napisao:Matori,dosao kod nas i cena skromnih 750 jevrejaLaki021 napisao:A da ipak uzmes HTC One?![]()
Videcu,ako sada budem uzimao telefon,najverovatnije ce da padnu Xperia Z(samo ako mi se dopadne kada je budem malo vise cackao,ali zaista ne vidim posle bas gorkog ukusa u ustima da je to moguce) ili Lumia 920...
A ako budem cekao jos 3 meseca,pa preko operatera uzmem telefon,HTC One be sekunde dileme.
Lele, mnogo...
Gledam sad nije ni ovde jeftin, jos ga nema pa se pretprodajna cena drzi na 750chf... Stvarno sramota za HTC da tako sebe upropastavaju, taman izbace telefon za koji postoji veliko interesovanje a onda nisu u stanju da ga isporuce jer imaju porblem u proizvodnji...
Poslednja izmena od Laki021 u 18 Apr 2013, 23:23, izmenjeno 1 put ukupno.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Tezak je zato sto ima vise metala nego 20 S3 zajedno
I One S je pretezak za svoju velicinu, ali kad uzmes aluminijum (mariniju
) u ruke, onda shvatis da ti tezina ne smeta uopste... ladan ko spricer, ne greje se kao plastikaneri.
EDIT: Xepoj, mogu da ti ga (HTC One) nabavim za 670e (mozda i nize ako izadje nesto povoljno) do 9.maja. Imam jedan HTC One X+... ako te zanima, dacu ti ga dosta povoljnije no sto je u oglasima kod nas

I One S je pretezak za svoju velicinu, ali kad uzmes aluminijum (mariniju

EDIT: Xepoj, mogu da ti ga (HTC One) nabavim za 670e (mozda i nize ako izadje nesto povoljno) do 9.maja. Imam jedan HTC One X+... ako te zanima, dacu ti ga dosta povoljnije no sto je u oglasima kod nas

Poslednja izmena od Milos_kg u 18 Apr 2013, 23:28, izmenjeno 2 puta ukupno.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Kakav metal? Pa Lumia 920 je plasticna.
- Milos_kg
Sry, mislio sam da se prica o HTC One...
E pa lose si mislio 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ej, da bi ovde valjao telefone, moraš jedan meni za džabe da daš. Može taj sa više metala.Milos_kg napisao:Tezak je zato sto ima vise metala nego 20 S3 zajedno![]()
I One S je pretezak za svoju velicinu, ali kad uzmes aluminijum (mariniju) u ruke, onda shvatis da ti tezina ne smeta uopste... ladan ko spricer, ne greje se kao plastikaneri.
EDIT: Xepoj, mogu da ti ga (HTC One) nabavim za 670e do 9.maja. Imam jedan HTC One X+... ako te zanima, dacu ti ga dosta povoljnije no sto je u oglasima kod nas

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ako ti nije bas hitno sacekaj malo, pasce njemu cena vrlo brzo...Xepoj87 napisao:Matori,dosao kod nas i cena skromnih 750 jevrejaLaki021 napisao:A da ipak uzmes HTC One?![]()
750 okupatorskih novcanica je stvarno previse..

- Milos_kg
Ne valjam, izlazim clanovima foruma u susretSloba napisao:Ej, da bi ovde valjao telefone, moraš jedan meni za džabe da daš. Može taj sa više metala.

Imas neku specijalnu zelju? Sa vise metala? Vako nesto?

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Može, ali i adekvatnu komodu da pošalješ, da ima gde da stoji. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58