Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Kada zivis na Vracaru, auto se vodi kao nekretnina
Kad zivis na kosi auto se vodi u policiji, medju ukradenim vozilima. Mozda zato ima toliko mesta 

prc 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jedino sam ja maler, da sa padine odem u jos gore pa mi pauk nosi kola ispred zgrade
sent from my brain using the force..
sent from my brain using the force..
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobro posle podne!
Imao sam zanimljiv san
Naime, imali smo nase okupljanje i sad se ne secam tacno ali Markoni ili Dragan (neko od njih dvojice) je kupio novog Mustanga, i naravno dovezao ga na okupljanje, a okupljanje je bilo u nekoj kuci. I ja sam naravno bez pitanja uzeo tog Mistanga i otisao da se vozim (podrazumeva se da su mi ga dali bez pitanja) i ja sam se ceo san vozio lepo, sa zadnjom vucom, bio sam skroz profi
i na kraju sam ga vratio citavog
E sad odakle mi Mustang, danas sam video jednog u NS sa registracijom ARIZONA, pa ispod pise MOJ SAN, vozi ga neki mladji lik
Imao sam zanimljiv san

Naime, imali smo nase okupljanje i sad se ne secam tacno ali Markoni ili Dragan (neko od njih dvojice) je kupio novog Mustanga, i naravno dovezao ga na okupljanje, a okupljanje je bilo u nekoj kuci. I ja sam naravno bez pitanja uzeo tog Mistanga i otisao da se vozim (podrazumeva se da su mi ga dali bez pitanja) i ja sam se ceo san vozio lepo, sa zadnjom vucom, bio sam skroz profi

E sad odakle mi Mustang, danas sam video jednog u NS sa registracijom ARIZONA, pa ispod pise MOJ SAN, vozi ga neki mladji lik

:trljamoci:
gagi ako sam ga ja dovezao oprosteno ti je 

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Ne valja, nema kadice. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Meni je najbolji ovaj drzac kisobrana, posto vecito kuburim sa istim, nemam gde da ga drzim 

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ni Passat B6 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U subotu ili nedelju idem na Divcibare,pa me zanima da li moze da se desi da mi trebaju lanci za sneg ili se tamo prolazi opusteno?
Vremenska prognoza kaze da ce biti ok vreme,a i bas mi se ne daju pare za lance pred novu godinu,bolje to da popijem!

Vremenska prognoza kaze da ce biti ok vreme,a i bas mi se ne daju pare za lance pred novu godinu,bolje to da popijem!