Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Ima jedan dosta cudan novi semafor u NS kod NIS pumpe na izlazu ka groblju. Stavili su semafor, i kad radis polukruzno prodjes na zeleno i kad predjes na drugu stranu pojavljuje se odmah semafor na ulazu. Jako glupo resenje po meni.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Modernizovali su se, nema staVladapetr napisao:Malopre u Novom Sadu, idem ka TC Big i prilazim Nis pumpi kad ispred mene policajac na motoru, pokazuje da se zaustavim.
Dobar dan, dokumenta, znam li zašto sam zaustavljen? Zaista nemam ideju, vozim minimalnom brzinom već sat vremena jer se nadam da će derište da zaspi, napred žena sa stomakom do zuba, dakle vožnja po ps-u... Vadi čovek mobilni i pušta snimak, ladno ima neki semafor tu kod perionice na koji sam prošao kroz crveno! Nije raskrsnica nego pešački, ali svakako nisam imao pojma da sam tako prošao. Kolega i on tu stoje i snimaju telefonom, kolega je pojurio drugi auto koji je pored mene isto prošao na crveno a njemu smo zapali mi![]()
Vidi koliko je sati pa neće da piše crveno nego hajde pojas to je najjeftinije, kažem mu da bih radije njemu da dam te pare nego državi, odbije pa mi na kraju vrati dokumenta i kaže neće ništa da piše. Svaka čast za gest, baš me iznenadio.

Napisah u drugoj temi:
Delija napisao:Sad zaustavise drugara na 61 km/h i slusa njihov razgovor (ja ih ne cujem iz auta), tj. prilazi jedan drugom noseci mobilni u ruci i govoreci da su ih "provalili" i da treba da menjaju lokaciju
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Pročitao sam to tvoje, ali nisam baš razumeo. Ko ih je to provalio pa im je javljeno preko telefona, te moraju da menjaju lokaciju?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Delija
- Kontakt:
Taj drugi prati Viber grupe na kojima se objavljuju lokacije patrola.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Biće od njega nešto.Delija napisao:Taj drugi prati Viber grupe na kojima se objavljuju lokacije patrola.
- Delija
- Kontakt:
Insajder 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ako se na to lože, onda su komplet debili. Viber grupe i ostala obaveštenja tog tipa prati manje od 1% vozača, teško da im to ugrožava lovinu.
U BG-u se već mesecima lociraju ispod nadvožnjaka posle Buvljaka, smer ka gradu. Ko prolazi tuda barem jednom u 2-3 dana teško da nije primetio auto, tronožac i uvek barem 1 ili 2 uhvaćena automobila. Opet, svako malo kad prilazim toj lokaciji i vozim 50 levom trakom, ovaj iza mi trubi da ili ubrzam ili se sklonim da prodje B-)
U BG-u se već mesecima lociraju ispod nadvožnjaka posle Buvljaka, smer ka gradu. Ko prolazi tuda barem jednom u 2-3 dana teško da nije primetio auto, tronožac i uvek barem 1 ili 2 uhvaćena automobila. Opet, svako malo kad prilazim toj lokaciji i vozim 50 levom trakom, ovaj iza mi trubi da ili ubrzam ili se sklonim da prodje B-)
There are 10 kinds of people in the world:
- Delija
- Kontakt:
Ovde gde su sada bili ih vidim prvi put - Bul. Cara Lazara, izmedju hotela i doma zdravlja. Obicno (i opet retko) su sa druge strane raskrsnice. A i na radiju redovno obavestavaju o tome gde se nalaze.
Drugara su oni obavestili o tome gde se nalaze jos 4 patrole u tom trenutku u NSu
Inace, pojacali su kontrole ovih dana definitivno - kazu zbog pocetka skolske godine - jedino, danas je subota
I devojku su uhvatili pre par dana - opet su stajali tamo gde ih do sada nikad nismo videli - Bulevar Evrope, ali ne kod Zoned zgrade (Laguna Residence), vec skoro na samoj raskrsnici sa Futoskom.
Drugara su oni obavestili o tome gde se nalaze jos 4 patrole u tom trenutku u NSu

Inace, pojacali su kontrole ovih dana definitivno - kazu zbog pocetka skolske godine - jedino, danas je subota

I devojku su uhvatili pre par dana - opet su stajali tamo gde ih do sada nikad nismo videli - Bulevar Evrope, ali ne kod Zoned zgrade (Laguna Residence), vec skoro na samoj raskrsnici sa Futoskom.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Mda neki novi momenti, takodje sam se frapirao danas kada sam ih video kod doma zdarvlja na limanu, a prvog septembra sam ih video sa radarom u bul. despota stefana, tamo izmedju domova/osnovne skole, ali ajde mozda zbog pocetka skolske godine, prvo sam mislio gde tamo da se juri uopste, ali zona 30, a ipak se lagano dodje do 50 jer nema lezecih.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Šta te briga, oni ne vide tebe. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
On kad prodje preko 3000 obrtaja pored njih,saobracajci mogu opusteno bolovanje da uzmu od emisije izduvnih gasova.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Vladapetr napisao:Malopre u Novom Sadu, idem ka TC Big i prilazim Nis pumpi kad ispred mene policajac na motoru, pokazuje da se zaustavim.
Dobar dan, dokumenta, znam li zašto sam zaustavljen? Zaista nemam ideju, vozim minimalnom brzinom već sat vremena jer se nadam da će derište da zaspi, napred žena sa stomakom do zuba, dakle vožnja po ps-u... Vadi čovek mobilni i pušta snimak, ladno ima neki semafor tu kod perionice na koji sam prošao kroz crveno! Nije raskrsnica nego pešački, ali svakako nisam imao pojma da sam tako prošao. Kolega i on tu stoje i snimaju telefonom, kolega je pojurio drugi auto koji je pored mene isto prošao na crveno a njemu smo zapali mi![]()
Vidi koliko je sati pa neće da piše crveno nego hajde pojas to je najjeftinije, kažem mu da bih radije njemu da dam te pare nego državi, odbije pa mi na kraju vrati dokumenta i kaže neće ništa da piše. Svaka čast za gest, baš me iznenadio.
To je bilo skroz korektno od tog policajca i za pohvalu. Skrenuo mu je paznju na taj semafor, odbio pare i pustio ga.pedja napisao:...tako što će obajviti na forumu, a taj plavi naje*ati kada ga Hawkeye prijavi...
Ako ništa, bar će Hawk avanzovati, samo da se vrne sa odmora

Ja sam u dve takve grupe, jedna je na Viberu, jedna na WhatsuDelija napisao:Taj drugi prati Viber grupe na kojima se objavljuju lokacije patrola.

- Delija
- Kontakt:
Jel su vas slali na trening za to? 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Sent from my LG-H500 using Tapatalk