Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)

Post od dragvorl »

Ima jedan dosta cudan novi semafor u NS kod NIS pumpe na izlazu ka groblju. Stavili su semafor, i kad radis polukruzno prodjes na zeleno i kad predjes na drugu stranu pojavljuje se odmah semafor na ulazu. Jako glupo resenje po meni.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Vladapetr napisao:Malopre u Novom Sadu, idem ka TC Big i prilazim Nis pumpi kad ispred mene policajac na motoru, pokazuje da se zaustavim.
Dobar dan, dokumenta, znam li zašto sam zaustavljen? Zaista nemam ideju, vozim minimalnom brzinom već sat vremena jer se nadam da će derište da zaspi, napred žena sa stomakom do zuba, dakle vožnja po ps-u... Vadi čovek mobilni i pušta snimak, ladno ima neki semafor tu kod perionice na koji sam prošao kroz crveno! Nije raskrsnica nego pešački, ali svakako nisam imao pojma da sam tako prošao. Kolega i on tu stoje i snimaju telefonom, kolega je pojurio drugi auto koji je pored mene isto prošao na crveno a njemu smo zapali mi :)
Vidi koliko je sati pa neće da piše crveno nego hajde pojas to je najjeftinije, kažem mu da bih radije njemu da dam te pare nego državi, odbije pa mi na kraju vrati dokumenta i kaže neće ništa da piše. Svaka čast za gest, baš me iznenadio.
Modernizovali su se, nema sta :)

Napisah u drugoj temi:
Delija napisao:Sad zaustavise drugara na 61 km/h i slusa njihov razgovor (ja ih ne cujem iz auta), tj. prilazi jedan drugom noseci mobilni u ruci i govoreci da su ih "provalili" i da treba da menjaju lokaciju :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Pročitao sam to tvoje, ali nisam baš razumeo. Ko ih je to provalio pa im je javljeno preko telefona, te moraju da menjaju lokaciju?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Taj drugi prati Viber grupe na kojima se objavljuju lokacije patrola.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

:rofl:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Delija napisao:Taj drugi prati Viber grupe na kojima se objavljuju lokacije patrola.
Biće od njega nešto.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Insajder :mrgreen:
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ako se na to lože, onda su komplet debili. Viber grupe i ostala obaveštenja tog tipa prati manje od 1% vozača, teško da im to ugrožava lovinu.
U BG-u se već mesecima lociraju ispod nadvožnjaka posle Buvljaka, smer ka gradu. Ko prolazi tuda barem jednom u 2-3 dana teško da nije primetio auto, tronožac i uvek barem 1 ili 2 uhvaćena automobila. Opet, svako malo kad prilazim toj lokaciji i vozim 50 levom trakom, ovaj iza mi trubi da ili ubrzam ili se sklonim da prodje B-)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ovde gde su sada bili ih vidim prvi put - Bul. Cara Lazara, izmedju hotela i doma zdravlja. Obicno (i opet retko) su sa druge strane raskrsnice. A i na radiju redovno obavestavaju o tome gde se nalaze.

Drugara su oni obavestili o tome gde se nalaze jos 4 patrole u tom trenutku u NSu :)

Inace, pojacali su kontrole ovih dana definitivno - kazu zbog pocetka skolske godine - jedino, danas je subota :)
I devojku su uhvatili pre par dana - opet su stajali tamo gde ih do sada nikad nismo videli - Bulevar Evrope, ali ne kod Zoned zgrade (Laguna Residence), vec skoro na samoj raskrsnici sa Futoskom.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Mda neki novi momenti, takodje sam se frapirao danas kada sam ih video kod doma zdarvlja na limanu, a prvog septembra sam ih video sa radarom u bul. despota stefana, tamo izmedju domova/osnovne skole, ali ajde mozda zbog pocetka skolske godine, prvo sam mislio gde tamo da se juri uopste, ali zona 30, a ipak se lagano dodje do 50 jer nema lezecih.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Šta te briga, oni ne vide tebe. :D

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

On kad prodje preko 3000 obrtaja pored njih,saobracajci mogu opusteno bolovanje da uzmu od emisije izduvnih gasova.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Vladapetr napisao:Malopre u Novom Sadu, idem ka TC Big i prilazim Nis pumpi kad ispred mene policajac na motoru, pokazuje da se zaustavim.
Dobar dan, dokumenta, znam li zašto sam zaustavljen? Zaista nemam ideju, vozim minimalnom brzinom već sat vremena jer se nadam da će derište da zaspi, napred žena sa stomakom do zuba, dakle vožnja po ps-u... Vadi čovek mobilni i pušta snimak, ladno ima neki semafor tu kod perionice na koji sam prošao kroz crveno! Nije raskrsnica nego pešački, ali svakako nisam imao pojma da sam tako prošao. Kolega i on tu stoje i snimaju telefonom, kolega je pojurio drugi auto koji je pored mene isto prošao na crveno a njemu smo zapali mi :)
Vidi koliko je sati pa neće da piše crveno nego hajde pojas to je najjeftinije, kažem mu da bih radije njemu da dam te pare nego državi, odbije pa mi na kraju vrati dokumenta i kaže neće ništa da piše. Svaka čast za gest, baš me iznenadio.
pedja napisao:...tako što će obajviti na forumu, a taj plavi naje*ati kada ga Hawkeye prijavi...
Ako ništa, bar će Hawk avanzovati, samo da se vrne sa odmora :kezo:
To je bilo skroz korektno od tog policajca i za pohvalu. Skrenuo mu je paznju na taj semafor, odbio pare i pustio ga. :)
Delija napisao:Taj drugi prati Viber grupe na kojima se objavljuju lokacije patrola.
Ja sam u dve takve grupe, jedna je na Viberu, jedna na Whatsu :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Jel su vas slali na trening za to? :mrgreen:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

:kezo: :kezo:

Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Odgovori