Ogi napisao:Malopre negde na Vracaru vidim Roma od 14-15 godina koji viri iz onog podzemnog kontejnera. Pitam ga sta radi tu, kaze zaglavio se i ne moze da izadje. Pitam ga odakle mu ideja da ulazi tu, kaze zbog robe. Reko jesi li vec ulazio, kaze nisam ovo mi je prvi put. I onako izvukao ruke, oslonio se na miske i ni makac dalje. Vidim smeta poklopac jer kada ja njega otvorim druga strana mu pritiska ledja. Ne ide tako. Uhvatim ga za sake i pokusam da ga izvucem, nema sanse. Kaze on uhvati me za noge i okrene se i izbaci noge napolje. Reko nema sanse da te vucem tako, da padnes i polomis vrat. Pokusam da okrenem Cistocu, NE RADE, Beokom, NE RADE, okrenem komunalnu, lik umire od smeha u fazonu radim 6 godina ovde niko mi nije prijavio tako nesto. Kaze evo vama broj Cistoce. Proverava sa sefom da li su nadlezni ?! Reko necu broj, ja sam vama prijavio a vi zovite koga treba. Vratim se do cige i kazem mu to na sta mi se on lepo zahvali. Ali mene kopka i dalje, da li ce ove pizde poslati nekoga ? Pokusam nekako da pronadjem neki broj Cistoce ali nema. Ne znam ni koji broj je ovaj hteo da mi da. Nadam se da ce poslati nekoga. Mislim da je to u njihovoj nadleznosti i ako nije da oni treba dalje da koordiniraju.
Respect, Ogi
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Haos kod Arene, miting večeras. Valjda je sps u pitanju.
Al ovi su zajebali vek, njima kao da niko iz BG-a neće doći jer ima preko 100 parkiranih buseva.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Vladapetr napisao:Haos kod Arene, miting večeras. Valjda je sps u pitanju. Al ovi su zajebali vek, njima kao da niko iz BG-a neće doći jer ima preko 100 parkiranih buseva.
Naravno, jer u BG skoro da i nemaju ljude koji će glasati za njih, pa su morali da dovedu SVE glasače koje imaju po unutrašnjosti da bi makar ličilo na nešto