Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Istina, ali kao što rekoh. Ozbiljan čovek ne treba da seda u kola kad je pijan. Ako ja ne vozim kad pijem, i drugi mogu da ne voze. Takođe sam svašta radio kao klinac i može se reći da sam imao sreće, ali sad se sa tim stvarima ne zajebavam.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Mislim da smo se svi ili bar velika vecina nas, kao klinci, manje-vise glupirali u saobracaju ali mi se cini da se sad vise gine.
Da li imam taj utisak zato sto sad vise citam vesti ili se vise o tome pise il je nesto trece al generalno mislim da su klinci sad razuzdaniji za volanom. Pogotovo vikendima,uvece....svaceg sam se nagledao.
Da li imam taj utisak zato sto sad vise citam vesti ili se vise o tome pise il je nesto trece al generalno mislim da su klinci sad razuzdaniji za volanom. Pogotovo vikendima,uvece....svaceg sam se nagledao.
Samo ti se cini i vise se pise po novinama. Statistika pokazuje suprotno.
Nisu klinci danas luđi ali voze bolja/brža kola nego što smo mi u njihovim godinama, više se izlazi, mediji više pišu nego u naše vreme...
http://www.kurir-info.rs/dvoje-mladih-p ... ak-1177407
Pišu da je bez dozvole vozio, i to ne prvi put.
Pišu da je bez dozvole vozio, i to ne prvi put.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
+1paja napisao:Nisu klinci danas luđi ali voze bolja/brža kola nego što smo mi u njihovim godinama, više se izlazi, mediji više pišu nego u naše vreme...
Ni sline ne zna pošteno da obriše a seo odmah u kola od 150 konja. Toga u moje vreme jednostavno nije bilo....
Pametne zemlje imaju zakon. Italija recimo, zato imaju čudne kombinacije motora i solidnih kola. Npr, Fiat Stilo 1.2 16v od 80ks, ali sa lepom opremom i 6 brzina. Mislim da imaju neko ograničenje da ne smeju da voze turbo motor i jači od 80ks do nekih godina. To bi i kod nas trebalo da se uvede.
Ako voze ćaletova kola od preko 80ks, moraju da se voze sa jednim od roditelja, ćao-zdravo. Znam da to utiče na socijalni život, ali ako spašava živote, onda to nije tako važno, pogotovo što je mera provremenog tipa.
Tapatalk 4
Ako voze ćaletova kola od preko 80ks, moraju da se voze sa jednim od roditelja, ćao-zdravo. Znam da to utiče na socijalni život, ali ako spašava živote, onda to nije tako važno, pogotovo što je mera provremenog tipa.
Tapatalk 4
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U ovom poslednjem slucaju to ne bi pomoglo - vozio je BEZ dozvole... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Klincima je dostupno sada sve bre, mnogo su razmazeni i brate nemaju tu kulturu koju bi trebalo da imaju. Sistem vrednosti im je mozgove pojeo, Zalosno je kada ovako mladi zivoti nestanu zbog jednog neodgovoronog i bahatog tinejdzera koji cak ni dozvolu nema. Nazalost nije u pitanju samo on..ja ih znam bar nekoliko samo iz moje ulice i pitam se dal ce roditelji ili bilo ko preduzeti nesto i stati na put tim usijanim glavama.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Pisali smo o tome (konkretno mislim na ono što je Nidža spomenuo
), ali.....kako da klincima objasniš da mora da vozi takav auto do te i te godine, kada na jbnom Pinku i sličnim kanalima vide Cecu, Nikoliju, Staniju i ostale pm kako se voze u "besnom" audiju, mercu i sličnim - što ukazuje na to da ribe "vole" jake i brze automobile, a ne one sa "samo" 60-80 ks????
Na jednom forumu (cars.rs) pročitao sam da je jedna od devojčica vratila se kući oko 2, pa je zvale drugarice i otišla na 15 minuta da se provoza....stomak mi se prevrnuo kada sam skontao....a još kada sam se setio koliko sam ja puta tako pre 8-9 godina otišao na samo 15 minuta da se provozam.

Na jednom forumu (cars.rs) pročitao sam da je jedna od devojčica vratila se kući oko 2, pa je zvale drugarice i otišla na 15 minuta da se provoza....stomak mi se prevrnuo kada sam skontao....a još kada sam se setio koliko sam ja puta tako pre 8-9 godina otišao na samo 15 minuta da se provozam.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Prvo deci treba objasniti da bilo ko ko lici na "Cecu, Nikoliju, Staniju" treba da im se gadi, pa onda ostalo ide lakse...
Poslednja izmena od Delija u 15 Jan 2014, 11:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Ovo u Žablju ima toliko mnogo sličnosti sa onim što se desilo sa ovima što su udarili u moja kola. I izgled terena i izletanje i klinci i vozačka dozvola i prevelika brzina ....
Samo što su ovi kod mene imali ludu sreću da promaše betonsku banderu za 5 cm.
Samo što su ovi kod mene imali ludu sreću da promaše betonsku banderu za 5 cm.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ma, vaspitanje iz kuce nedostaje. Ja nikad nisam ni pomislio da sednem u auto bez dozvole, zato sto sam tako naucen. A ovaj vozi bez dozvole pa samo puca. Znaci roditelji nula.
Elem, ja kada sam maturirao u dvorištu 9te beogradske gimnazije je bilo najčešće nula automobila. Sada kad god prođem dvorište je puno.
Očigledno su se vremena promenila, naročito materijalno, a to sve utiče na ovo o čemu ovde razgovaramo.
Tapatalk 4
Očigledno su se vremena promenila, naročito materijalno, a to sve utiče na ovo o čemu ovde razgovaramo.
Tapatalk 4