Dobro veče
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Nema veze, pred zakonom ue M+S dovoljno da zadovoljava.Heinz napisao:U teoriji nema svaka M+S znak pahulje i tri planinska vrha kao oznaku zimske gume.
TT

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Realno!Cp6uH napisao:http://www.youtube.com/watch?v=CmH4D_I82D0

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Od pre neki dan clan "Tomorrow tooth-a" [mala grupa stomatologa koji sprovode minimalno invazivnu stomatologiju], tako da cu od sledece godine predavati na kongresima po svetu! Vec imam prvi zakazan za jun sledece godine na Siciliji!
Kad se znanje i rad nije vrednovalo na fakultetu, gde su zaposleni preko familije i stranke, makar negde da mogu da pokazem "drugaciju stomatologiju" i razbijem stare invazivne protokole!
[Ovo se odnosilo na neke radove koje sam par puta pokazao ovde, za koje su me pozvali da ih prezentujem na kongresu.]
Vamos!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Svaka cast 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Svaka cast Stevo. 
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
[deckostatiradis] 
Stevo, jel radis ti one implante? Sto se uvrne titanijum ili tako neka legura sa zajebanim imenom u kost i onda se samo nasrafi zub na to?
Kada bih morao to da radim radio bih samo tako, bez mostova i slicno. Meni je to skrnavljenje da mi zdrav zub sabiju da bi na njega zakacili neku keramiku.
A reci mi sta mislis kao covek od struke o umrtvljivanju zivca i ciscenju tih kanala, pa zatvaranjem?
Citao sam od nekog matorog stomatologa, da tvrdi da ti zubi nikad ne mogu u potpunosti da se ociste i da ostanu sterilni, te da ostanu neke bakterije, verovatno si i ti citao tako nesto ...

Stevo, jel radis ti one implante? Sto se uvrne titanijum ili tako neka legura sa zajebanim imenom u kost i onda se samo nasrafi zub na to?
Kada bih morao to da radim radio bih samo tako, bez mostova i slicno. Meni je to skrnavljenje da mi zdrav zub sabiju da bi na njega zakacili neku keramiku.
A reci mi sta mislis kao covek od struke o umrtvljivanju zivca i ciscenju tih kanala, pa zatvaranjem?
Citao sam od nekog matorog stomatologa, da tvrdi da ti zubi nikad ne mogu u potpunosti da se ociste i da ostanu sterilni, te da ostanu neke bakterije, verovatno si i ti citao tako nesto ...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovo o umrtvljivanju zivca i ciscenju kanala i mene interesuje jer sam u procesu lecenja (krajem godine idem na kontrolu da vidim da li se povlaci to nesto u kanalu). Nadam se da cu izbeci operaciju. 

Kao neko ko ide kod Steve za sve vezano za zube, mogu da tvrdim da je Steva najbolji zubar kog sam upoznao. Nikada nikakav problem i komplikaciju nisam imao i uvek je bio maksimalno profesionalan.
Od pre par dana i moj otac ide kod njega (po mojoj preporuci) i takodje je prezadovolja i kaze da je konacno nasao zubara koji radi svoj posao sa puno zelje i strasti i konstantno gleda da unapredjuje sebe (ko je isao kod Steve zna koliko aktuelnih informacija moze da dobije za vreme tretmana, dakle ne nesto iz vremena studiranja vec nesto sto je danas aktuelno).
Svaka cast Stevo!
Od pre par dana i moj otac ide kod njega (po mojoj preporuci) i takodje je prezadovolja i kaze da je konacno nasao zubara koji radi svoj posao sa puno zelje i strasti i konstantno gleda da unapredjuje sebe (ko je isao kod Steve zna koliko aktuelnih informacija moze da dobije za vreme tretmana, dakle ne nesto iz vremena studiranja vec nesto sto je danas aktuelno).
Svaka cast Stevo!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Zar nisu reklame zabranjene ?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ok, pravicemo se da nista nismo videli. 
Vazi Aco, ti si ovde faca pa mozes tako da mi kazes, ja da sam to tebi rekao vec bih bio pokojni.

Vazi Aco, ti si ovde faca pa mozes tako da mi kazes, ja da sam to tebi rekao vec bih bio pokojni.