Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Re: Dobro veče

Post od Mladen7 »

Stevo :sesir: skidam kapu, što bi rekli.

Uroše, sve ide svojim tokom čestitam.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Urose, cestitam, da nastavis ovim tempom!

Posto idem kod Steve 2,3 godine, od kada radi u svojoj reziji, mogu samo da potvrdim sve sto je Aca rekao, maksimalno profesionalno, sa strpljenjem i objasnjavanjem svega sto se radi.
Jedan je od sake zubara koji zna i koristi onu plavu podlogu za popravku zuba, da se zub izoluje i da nista od tecnosti i materijala ne osetis, a cene su nize od BG proseka.

Nije reklama kada neko pohvali nekoga, nego preporuka iz iskustva i to se oduvek cenilo ovde.
A ti bi Ogi mogao da batalis internet na neko vreme, mnogo si besan i negativan u poslednje vreme, a bez ikakvog povoda.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

E da je samo plava, ja sam i roze gumu dobijao :D

Meni je devojka koja je stomatolog rekla da to jako malo stomatologa koristi jer su u fazonu "ma nema potrebe", a to pokazuje koliko je stomatologu stalo do pacijenta.

Znam i na fejsu da je Stevine radove šerovalo mnogo svetskih udruženja zubara, neke od njih prati i više stotina hiljada ljudi.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Trosi se dosta vremena na to, pa smanjuje dnevni profit, to jest broj pacijenata koje mozes da odradis za dan, te onda nece to da koriste i da se obuce za to. Cena tog materijala cisto sumnjam da je velika, pq ne verujem da to utice na odluku da se to ne koristi.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kafa:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Kuzmanovicu, ako su ti zubi toliko "losi" da mora ciscenje i vadjenje zivca i krvnih sudova, onda bih ja na tvom mestu odmah vadio zub i stavljao implant.
Takav zub kada prestane da se hrani krvlju postane krt i lako pukne. Ta operacija je skuplja od redovne opravke zuba, ako se dobro secam, duplo skuplja. Dodas jos malo i stavis implant.
Ovako resis jednim udarcem za dugo vremena to zubno mesto, jer sam siguran da ces kad tad slomiti taj zub, pogotovo ako jedes musaku gde ima zapecenog krompira na ivicama tepsije, koji ja najvise volim :D

Stevo, da li su ti implanti cvrsti kao prirodni zubi, odnosno mozes sa njima da grizes kao vuk, a ne da pazis na keramiku i da bude estetika u ustima?
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

nikaragva ja imam 4 ta kreamička implanta, osećaj je kao da su moji zubi, tako ih i maltretiram :D e sad to oko čvrstine i trajnosti nzm.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Novosacki mladi saobraćajci već dve nedelje na praksi na Slaviji. :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Eee - pa to je, znači...
Pre neki dan vidim goluždravog Roma (stvarno Ciganin), u dva broja većoj unuformi, kako reguliše tamo kod hotela Slavija.
Mislio sam da je neka od od onih seljačkih skrivenih kamera sa lažnim pandurima :D
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ajao Veljo
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

nikaragva napisao:Kuzmanovicu, ako su ti zubi toliko "losi" da mora ciscenje i vadjenje zivca i krvnih sudova, onda bih ja na tvom mestu odmah vadio zub i stavljao implant.
Takav zub kada prestane da se hrani krvlju postane krt i lako pukne. Ta operacija je skuplja od redovne opravke zuba, ako se dobro secam, duplo skuplja. Dodas jos malo i stavis implant.
Ovako resis jednim udarcem za dugo vremena to zubno mesto, jer sam siguran da ces kad tad slomiti taj zub, pogotovo ako jedes musaku gde ima zapecenog krompira na ivicama tepsije, koji ja najvise volim :D
Na obe gornje jedinice imam nadogradnju, jedan ima zivac a za drugi sam vec ispricao. U planu mi je da stavljam implante umesto ta dva, ali sam sa vise strana dobio savet da jos sacekam sa tim jer mi se jos nije formirala vilica (jos mi nisu skroz izrasle osmice).

Kad smo vec kod implanta, zna li neko okvirno koliko bi to kostalo? To nikad nisam pitao. :D

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

1000€ fazon

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Velja napisao:Eee - pa to je, znači...
Pre neki dan vidim goluždravog Roma (stvarno Ciganin), u dva broja većoj unuformi, kako reguliše tamo kod hotela Slavija.
Mislio sam da je neka od od onih seljačkih skrivenih kamera sa lažnim pandurima :D
Hajde molim te pomozi da shvatim, kakva je veza između ovoga što si napisao i podatka da su neki mladi novosadski policajci ovde na obuci?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Pa ja sam to povezao, tj shvatio da je taj mladi Rom ustvari kadet na obuci :zbunjen:
Odgovori