Uroše, sve ide svojim tokom čestitam.
Na obe gornje jedinice imam nadogradnju, jedan ima zivac a za drugi sam vec ispricao. U planu mi je da stavljam implante umesto ta dva, ali sam sa vise strana dobio savet da jos sacekam sa tim jer mi se jos nije formirala vilica (jos mi nisu skroz izrasle osmice).nikaragva napisao:Kuzmanovicu, ako su ti zubi toliko "losi" da mora ciscenje i vadjenje zivca i krvnih sudova, onda bih ja na tvom mestu odmah vadio zub i stavljao implant.
Takav zub kada prestane da se hrani krvlju postane krt i lako pukne. Ta operacija je skuplja od redovne opravke zuba, ako se dobro secam, duplo skuplja. Dodas jos malo i stavis implant.
Ovako resis jednim udarcem za dugo vremena to zubno mesto, jer sam siguran da ces kad tad slomiti taj zub, pogotovo ako jedes musaku gde ima zapecenog krompira na ivicama tepsije, koji ja najvise volim![]()
Hajde molim te pomozi da shvatim, kakva je veza između ovoga što si napisao i podatka da su neki mladi novosadski policajci ovde na obuci?Velja napisao:Eee - pa to je, znači...
Pre neki dan vidim goluždravog Roma (stvarno Ciganin), u dva broja većoj unuformi, kako reguliše tamo kod hotela Slavija.
Mislio sam da je neka od od onih seljačkih skrivenih kamera sa lažnim pandurima