3000din iako zvuči malo je bezobrazluk za šablonsku potvrdu...
Za neke marke se ne plaća, valjda su izdali univerzalnu dozvolu ili izjavu da to ne smatraju prepravkom
To se i ja razmišljam, providne napred, samo se lomim da odem i korak dalje - na šoferku isto.
Hocu nego ne znam kada cu to da radim, maltene se plasim da izadjem iz kuce zbog korone, posebno se to intenziviralo od kako sam poceo da citam temu o tome ovde. Danas zavrsavam samo potvrdu proizvodjaca. Napred cu ici koliko god moze.
Kako mislis da mi skidaju stakla, ne secam se da su mi skidali stakla na Hyu ?
Nista ne znam vezano za metodologiju rada osim da je decko ako ne i najbolji u gradu, nista mi nije rekao vezano za vreme ali mislim i da sam na Hyu radio u neku jesen... imam garazu pa moze mirno da odstoji posle.
Vec sam zvao, hvala, Ivan isto upucuje tamo. Ici cu bas kod njih.
Bas su mi rekli da kod njih mogu sve da platim a preko puta njih je i tehnicki (doduse mislim da rekose da je 4.400 RSD sto je ja mislim dosta skupo ali avaj, gde da jurim jos i drugi tehnicki, ne rade subotom pa moram da izlazim za vreme radnog vremena).
Znaci ne moze u Tehnolabu tehnicki nego preko puta njih ima neki (na novoj su lokaciji kada se predje onaj raspali Dusanovacki mostic preko autoputa pravo do kraja pa desno).