Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Ne na tebe, nego na Božu sa puntom...
Ima neko i Stevu da za*ebe.
Ja kapiram da ljudi zele da im auto sto manje trosi, ali ovo je vec maltret psiholoski, a mozda ni autu nije bas najbolje... 

- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Treba preimenovati temu u ciji je duzi, onda nece bude cifri ispod 20+ 

To je sviranje K.Markoni napisao:Ima neko i Stevu da za*ebe.Ja kapiram da ljudi zele da im auto sto manje trosi, ali ovo je vec maltret psiholoski, a mozda ni autu nije bas najbolje...
Ako taj Krnto troši 3.2 Litre po BGu, ja sečem K. na sred Terazija....
A ovaj sa BMW-om je oborio rekord cele autoindustrije iz Namačke. Svaka čast Oskar je zagarantovan.

Nego libero koliko ti trosi golf ?
Moj ne prelazi 4l
Moj ne prelazi 4l

Nije, napisano je 3,2/ 0,80 kao potrosnja na 100km.Libero napisao:zar nisi gore napisao 3.2l potrošnja?
Pa to je isti K.
@stefan, ne troši, proizvodi, samo ulje dolijem i udri
@stefan, ne troši, proizvodi, samo ulje dolijem i udri

- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
3,2 za 80km, 4,0 na 100km. Relacija je takva da veliki deo prolazim sa malo semafora i hvatam zeleni talas. Narodnih heroja, Bulevar Zorana Đinđića, Omladinskih brigada, autoput, sajam, Čukarička padina, Žarkovo, Ibarska, Pilota M. Petrovića (McDonald's). Na nizbrdicama uvek bez gasa, ne prelazim 80. Gasim motor na semaforima ako se tek upalilo crveno. Bord mi nikad nije lagao preko 0,2 litra, a jako često je pogađao u mililitar.
Jutros sam resetovao kilometražu, otišao do Vidikovca, pa na NBG do Piramide, preko mosta na Adi, 3,9. Otišao na Dorćol, parkirao sa 4,1, vratio se do Fontane, malo duže tražio mesto, parkirao sa 4,2. Prosečna brzina 33km/h, čini mi se.
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Jutros sam resetovao kilometražu, otišao do Vidikovca, pa na NBG do Piramide, preko mosta na Adi, 3,9. Otišao na Dorćol, parkirao sa 4,1, vratio se do Fontane, malo duže tražio mesto, parkirao sa 4,2. Prosečna brzina 33km/h, čini mi se.
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Gasis motor na svakom semaforu? 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Manuelni Start/Stop. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A ja iskljčio automatski. Stvarno sam rasipnik.
Na ovu krizu, ti se bahatis...
Gadjajte ga budjavim lebom !
Gadjajte ga budjavim lebom !
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Ne gasim na svakom, vec samo na onima kojima znam da se duze stoji, a tek me uhvatilo crveno.Xepoj87 napisao:Gasis motor na svakom semaforu?
Ne vise od 2-3 puta za 15km

Samo da ne zaladi ovih dana previse, spusticu ja tu potrosnju jos nize

Danas sam sipao onaj Ultra dizel na NIS-u...
U prvom trenutku mi se ucinilo da lepse ide na malom gasu... Ali, ipak mi se samo ucinilo... Isti k... Videcemo da li ce, mozda, s njim lakse na 3.9

Mozda bi i danas vec bilo na 3.9 da se nije stajalo na autoputu

Dodje meni tako, nekad, da stedljivo vozim neki period, a dodje onda i onaj kad svu ustedu nadoknadim

golf 1.2 tsi mionica-bg preko ibarske